• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acaba neyi bekliyor 🙄

Bu yaz tanışmak istiyorum ailenle dedi onun ailesinde herkes beni tanıyor evlerine bile gittim kaç kere çok da sevdiler. Arkadaşları bile benim yanımda diyor oğlum 3 yıl olmuş artık bi söz yapım diye keza annesi de. Ne düşünüyor anlayamıyorum :(
Evlilik istemiyor seni de seviyor ama daha hayati yasama pesinde senle gezip tozacak ailesiyle tanisman guzel ama en az 2 yil beklemen lazim bu adam 30 a kadar dusunmez bu sekil sabredermisin bilmiyorum hic kizmadan sinirlenmeden usul usul beklemen lazim ben olsam beklemem zamaninda 2 yil bekledim olmadi kocamla 5 ay ici de evlendim evlenecek adam ben seninle evlenirim der evlilik teklifini yapar sende beklersin 5 yil sorun değil ama ole bir durumda yok adamin niyeti yok

Ona sunu deyin: Canim sen cok iyi bir insansin, ben de iyi bir insanim. Cok guzel senelerimiz gecti, tesekkur ederiim. Ne zaman yuva kurmayi dusunursen beni bir ara. O zamana kadar ciao ......

Üniversiteden mezun olduğunuzda hayattaki amacınız son bulmuyor. İş hayatına atılmanız, bir birikime sahip olmanız, kariyerinizde ilerlemeniz gerekiyor. Diplomanızı yatak odanızın girişine asmayı planlamıyorsanız evlilikten önce yapmanız gereken şeyleri yapın. Erkek arkadaşınız yapmak istediği şeyleri yapmış ve yapmaya devam ediyor. Şu zamanda hangi 25 yaşında insan araba sahibi iyi bir maaş alıyor. Bu avantajları istediği kariyeri, başarıyı, hayatı elde edebilmek için kullanıyor. Çocuğu zorlamayın. Abimden örnek vermek istiyorum. Kendisi eski kız arkadaşından onu evlenmeye zorladığı için ayrıldı. Kadın fazlasıyla istiyordu ve abimin öncelikleri başkaydı. Şimdi abim istediği yerde ve o kadın ayrıldıktan 8 ay sonra evlendi. Hangisinin daha kaliteli bir hayatı var diye sorarsan cevap gayet belli. Önceliği evlenmek olmayınca sizi sevmiyor demek olmuyor bu. Sadece daha iyi bir hayat için uğraşıyor. Deneyin bence.

İstenen peşinden koşulan ol, peşinden koşan değil...
İsteğin buysa kendini geri çek biraz, kendi kariyerine eğitimine bak...Evlen evlen diye ensesine yapışıp hazırasker olmayın lütfen ya

Ya 18 yasında evlenip cocuk sahibi oldu diye akıllı mı yani olgun mu. Bu kafadan acilen çıkmanı öneririm. Evlilik evcilik değil. Kafanı duvarlara vurasın gelir ama geç olur. Akıllı mantıklı ol. Daha kaç yaşındasın hayat karşına neler neler çıkarır. Evlenmek nedir. Sevgi aşk guzel de, hemen helalim ol moduna girmeyin, dunku cocuksunuz daha. Seni anlamadığımı sanma. Ben 18imde evlendim . Hayatımın hatası diyebilirim. Evliliğim suan için sorunsuz geçse bile, neden diyorum neden biraz daha gençliğin çocukluğun tadını çıkarmadım hemen kendimi bu sorumluluğun altına soktum. Hayat bana guzeldi oysaki. Şu hayatta öğrendiğim bişey varsa o da buyuk sozu dinlemek gerektiği. Sen de dinle, yaşayarak öğrenme. Bazen çok acı oluyo.
Ne kadar güzel söylemişsiniz kurduğunuz cümleler yaşanmışlık kokuyor konuyu açan arkadaşımız yaşı çok daha küçük olduğu için yapılan yorumları yanlış anlamış olabilir ama 25 26 yaşıns gelmeden işini eline almadan özgürlüğü gerçekten tatmadan kimse evlenmemeli bence

Bilmeden yorum yapıyosun nedir bu evlenmek istenlere karşı kininiz. Herkesin kendi seçimi. Ben eşimle mutlu olmak istiyorum belki onunla gezmek eğlenmek istiyorum. Mezun olmama bi sene kaldı canım. Staj yaptığım yerlerden çok iyi referanslarım var. Kendime ait 15 bin lira üstü birikmişim var. Okul bittikten max 2 3 ay sonra çok iyi bir işe girebilirim. Kısacası gelecekle ilgili kaygım yok. E sevdiğim bir adam var neden evlenmek istemiyim? He siz bu koşulları kendinize sağlayamadığınız için sağa sola laf atıyorsunuz.
[/QUOTE

bu ne evlilik merakı
Yuh artık

Back