İnşaAllah kazaya gelir tatlımneler dedim dinlemedi ..ben kürtaj olmadım kendiliğinden düştü 3 ay gibi bi sınırlamam yoktu benim ama psikolojik olarak çok dağılmıştım tabi ..nasip ya bu ay da olmassa eşim kendi korunuyor çünkü bidaha zor kandırırım
Olsun canım üzme kendini Rabbim büyük biliyorsun her nasip vaktine esirdir. Bu ay nasip etsin AllahKanamaya donustu bu sabah benim lekelenme. Bu ay da boyle bakalim.
inşş innşşş canımİnşaAllah kazaya gelir tatlımhatta hiç gerek kalmaz inş bumlara bu ay haberini alırız ay benim ikiz olma ihtimali de vardı çok dua et bana da olur mu
Bat a 10 gün var snki zaman durmuş gibi nasıl beklicem test yaptırmamak için zor duruyorumbu belirtilerin hepsi stres üşütme hava değişimi gibi şeylerde de oluyo cnm ama bence yarın yada iki gün sonra 6 gün öncesi testini al ve yap ne çıkacak bakalım
bende de durumlar aynı biliyomusun adetime bi hafta var midem bulanıyo üç gündür baş dönmesi bel ağrısı lekelenme falan var bende ama şu bi hafta nasıl geçicek bilmiyorum
sabır sonu selametBat a 10 gün var snki zaman durmuş gibi nasıl beklicem test yaptırmamak için zor duruyorum
sabretmeye çalışıcam cnmsabır sonu selamet
Benim de 7 gün var aynı durumdayız cnmsabretmeye çalışıcam cnm
Âmin tatlımAllah hepimize hayırlı edepli insanlığı 10 numara evlatlar nasip etsin
TEST YAPTIRSAK GÖRÜNÜR MÜ ACEPBenim de 7 gün var aynı durumdayız cnm
test yapın bence eczaneden alın, erken gebelik testi daha iyi olur bence. allah gönlüne göre versin :)Kızlar benim adetimi 1 gün geçti dün olmam gerekiyordu olmadım halada olmadım ama yok denilecek kadar az agrım var bide gazım çok var çok batmam oluyor bide ani hareketlerde çok batma ve kasılma oluyor göğüs uçlarımda açıyo ama az sizce bişeyler varmıdır
fiyatı ne kadar acabaatest yapın bence eczaneden alın, erken gebelik testi daha iyi olur bence. allah gönlüne göre versin :)
ben 20 tl ye almıştım. predictor early ismi. yani ben erken gebelik testi dediğimde bunu vermişti eczane.fiyatı ne kadar acabaa
bende de olmuştu o korku ama yapmazsamda içim içimi yiyecektiAma korkuyorum ya çıkmazsa diye
Ne zaman belli olacak valla merak ettimİnşaAllah kazaya gelir tatlımhatta hiç gerek kalmaz inş bumlara bu ay haberini alırız ay benim ikiz olma ihtimali de vardı çok dua et bana da olur mu
Bilmiyorum ki cesaret edemiyorum sende mi bekliyorsun :)TEST YAPTIRSAK GÖRÜNÜR MÜ ACEP
Benim mi canım Adetime 7 gün vR işteNe zaman belli olacak valla merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?