• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acaba hamile miyim?????

Merhaba bendr bu ay klomen kullandım geçen ay 8 inde regl olmuştum normalde bir hafta erken oluyorum hala olmadım göğüslerimde hassasiyet kasık ağrılarom var ama idrar testinde negatif çoktı acaba nezaman belli olur hamile olup olmadığım ?
Can'ım benim yumurtlamanın 13. Günü belli oldu

Merhaba bendr bu ay klomen kullandım geçen ay 8 inde regl olmuştum normalde bir hafta erken oluyorum hala olmadım göğüslerimde hassasiyet kasık ağrılarom var ama idrar testinde negatif çoktı acaba nezaman belli olur hamile olup olmadığım ?
Canım benım reglime 2 gün kala öğrenmiştik biraz daha bekle ya tam gününde yap ya da bir gün geçsin

Ben doktora gidiyordum çatladı mı çatlamadı mı diye

Kan testinde kesin öğrenebilcem herhalde olmadı doktora gidicem tekrar çok stresli bi dönem sizin adınıza çok sevindim rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Kan testinde kesin öğrenebilcem herhalde olmadı doktora gidicem tekrar çok stresli bi dönem sizin adınıza çok sevindim rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Emin ol hamile kaldıktan sonrası daha stress kese oluşacak mı kalbi atacak mı vs. Buarada benım tam 11.denemede oldu taşınma sürecindeydim tamamen unuttum bile ağır ağır koliler taşıdım ama şükür Allah nasip ederse oluyor hiç umutsuzluğa kapılma ve stress yapıp sürekli düşünme bak kendılıgınden olacak Allah gönlüne göre versin

merhaba kızlar
bugün kahverengi bir akıntım oldu ama regl olmadım ama bel ağrım falan da var sizce nedir ?

Back