• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acaba hamile miyim?????

Kizlar ben adetime 3 gun kala eczaneden alinan normal gebelik testinde ikimci cizgi silik cikti.suphelendim gittim kan testi yaptrdim onda cikmisti.adetinize 4 bes gun kala beta hcg de varsa cikiyo

Kizlar ben adetime 3 gun kala eczaneden alinan normal gebelik testinde ikimci cizgi silik cikti.suphelendim gittim kan testi yaptrdim onda cikmisti.adetinize 4 bes gun kala beta hcg de varsa cikiyo

geç döllenmeyse çıkmaz canım benim ilk gebeliğimde geç döllenmeymiş beta hcg de çıkmamıştı. adet gecikmesinin 3. günü çıktı o da düşük çıktı zaten..3. ay da düşük yaptım..o yüzden en sağlıklısı aslında gecikince baktırmak ama işde gönül razı deil beklemeye :KK12:

geç döllenmeyse çıkmaz canım benim ilk gebeliğimde geç döllenmeymiş beta hcg de çıkmamıştı. adet gecikmesinin 3. günü çıktı o da düşük çıktı zaten..3. ay da düşük yaptım..o yüzden en sağlıklısı aslında gecikince baktırmak ama işde gönül razı deil beklemeye :KK12:
Genelde. Gecikmeden de adet cikabiliyor ama bazi istisnalar var tabi

Yok ya moralim bozuluyor cesaretim yok bende beklicem biraz daha. Hep kendime telkin veriyorum Canı veren Hz Allah diye. Takma bu kadar diyorum iyi geliyor :) sana da tavsiye ederim. Rabbim :anneadayı: böyle olmayı bu ay göstersin inş bize.:KK46:
merhaba canım aynı gün regl tarıhımız benım de 7 gün kaldı bugün ve klomen kullandım kendısı catladı bı yumurtamın ıgne olmadım tuttu mu acaba dıye dusunmekten kafayı yıcem göğüslerıme dokunulmuyor kasıklarım da da hafıf agrılar var ama ilaçtan ya da regl olabılır cunku 11 aydır hep ayn hüsran :(

merhaba canım aynı gün regl tarıhımız benım de 7 gün kaldı bugün ve klomen kullandım kendısı catladı bı yumurtamın ıgne olmadım tuttu mu acaba dıye dusunmekten kafayı yıcem göğüslerıme dokunulmuyor kasıklarım da da hafıf agrılar var ama ilaçtan ya da regl olabılır cunku 11 aydır hep ayn hüsran :KK43:
Bizim de ilk denememiz inş tutmuştur. Çünkü bende düşünmekten kendimi alamıyorum. :(

Arkadaşlar yumurtlamadan sonraki 6. Günüm bugün. Kanda test yapsam varsa çıkar mı sizce.

Kızlar merh.adetıme 3gun var bthcg cıkmadı ama aynı ıdrarla lh yaptım cıktı bu ne demek oluor.resmınıbataöadm cozunurluk yuksek dıe kabul etmıor...

Back