Acaba hamile miyim?????

Kanamaya donustu bu sabah benim lekelenme. Bu ay da boyle bakalim.

ben varım ne oldu var mı bi gelişme cnm
Daha adetime 7 Gün var ama benim yumurtlamamın üzerinden 4-5 gün geçti. Yumurtlamadan 14 gün sonra adet olunuyormuş. O zaman benim beklenen adetimin tarihi ileri mi atacak anlamadım ben. Birde çok gaz sancım var. Belirti olabilir mi bu. Ne stresli şeylermiş bunlar

bu belirtilerin hepsi stres üşütme hava değişimi gibi şeylerde de oluyo cnm ama bence yarın yada iki gün sonra 6 gün öncesi testini al ve yap ne çıkacak bakalım
bende de durumlar aynı biliyomusun adetime bi hafta var midem bulanıyo üç gündür baş dönmesi bel ağrısı lekelenme falan var bende ama şu bi hafta nasıl geçicek bilmiyorum

Dün dayanamadım yaptım negatif çıktı erken dimi

Gerçekten mi seninde güzel haberlerini bekliyorum inş ikimizde hamişizdir

inş canım ama işde umutlanmak istemiyorum ben çok.. iki gün önce bi lekelenmem oldu üç gündür de kusuyorum acaba sıcaklardan mı falan diye umutlanmamak için bahaneler buluyorum..ikimizinde aynı gibi inş haftaya güzel haberler veririz hayırlısı ile

normal testin negatif çıkması çok doğal onlar adet gecikmesinden sonra doğru sonuç verir...ama adetinin başlamasına 5-6 gün kala için bi test var o daha iyi ve erken sonuç veriyo eczaneden 6 gün testi diye alıyosun bende iki gün sonra yapıcam cnm

A
Ayy âmin canım inş senin için çook dua edicem sende bana et olur mu

Biliyorum bende onu aldım işte 15 tl ydı indirime girmiş normalde 20 tl :)) ama negatif çıktı

rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inş canım hep dua ediyorum..bide benim eşim bebek istemiyor bu ay da olmassa bidaha nasıl ikna ederim acaba :)

Yok ya moralim bozuluyor cesaretim yok bende beklicem biraz daha. Hep kendime telkin veriyorum Canı veren Hz Allah diye. Takma bu kadar diyorum iyi geliyor :) sana da tavsiye ederim. Rabbim böyle olmayı bu ay göstersin inş bize.

rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inş canım hep dua ediyorum..bide benim eşim bebek istemiyor bu ay da olmassa bidaha nasıl ikna ederim acaba :)
Hadi ya neden istemiyor ki

mart ayında düşük yaptm ben korktu heralde iki - üç sene bekleyelim diyo başka bişey demiyo sinir oluyorum bende

mart ayında düşük yaptm ben korktu heralde iki - üç sene bekleyelim diyo başka bişey demiyo sinir oluyorum bende
Oda kendine göre haklı. Kıyamamıştır sana. Ama 2 3 sene de fazla tabi. 3 ay aradan sonra öneriyor doktorlar. Bu konuda açıklama yap belki ikna olur inş da ikna olur

neler dedim dinlemedi ..ben kürtaj olmadım kendiliğinden düştü 3 ay gibi bi sınırlamam yoktu benim ama psikolojik olarak çok dağılmıştım tabi ..nasip ya bu ay da olmassa eşim kendi korunuyor çünkü bidaha zor kandırırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…