Kanamaya donustu bu sabah benim lekelenme. Bu ay da boyle bakalim.Kahverengi ya da açık pembe kanamalar yerlesme kanaması olarak söyleniyor. Yaptığın testi yüklersen biz de bakabiliriz canımm. Ayrıca kimse sana neden geldin deme hakkına sahip değil hamilelik şüphen var sonuçta
10 gün sonra belli olur ama olmayanda olur tabiKızlar iliskiden kac gun sonra belli olur hamile kalip kalmadigin
Daha adetime 7 Gün var ama benim yumurtlamamın üzerinden 4-5 gün geçti. Yumurtlamadan 14 gün sonra adet olunuyormuş. O zaman benim beklenen adetimin tarihi ileri mi atacak anlamadım ben. Birde çok gaz sancım var. Belirti olabilir mi bu.ben varım ne oldu var mı bi gelişme cnm
Dün dayanamadım yaptım negatif çıktı erken dimibu belirtilerin hepsi stres üşütme hava değişimi gibi şeylerde de oluyo cnm ama bence yarın yada iki gün sonra 6 gün öncesi testini al ve yap ne çıkacak bakalım
bende de durumlar aynı biliyomusun adetime bi hafta var midem bulanıyo üç gündür baş dönmesi bel ağrısı lekelenme falan var bende ama şu bi hafta nasıl geçicek bilmiyorum
Gerçekten mi seninde güzel haberlerini bekliyorum inş ikimizde hamişizdirbu belirtilerin hepsi stres üşütme hava değişimi gibi şeylerde de oluyo cnm ama bence yarın yada iki gün sonra 6 gün öncesi testini al ve yap ne çıkacak bakalım
bende de durumlar aynı biliyomusun adetime bi hafta var midem bulanıyo üç gündür baş dönmesi bel ağrısı lekelenme falan var bende ama şu bi hafta nasıl geçicek bilmiyorum
Ayy âmin canım inş senin için çook dua edicem sende bana et olur muinş canım ama işde umutlanmak istemiyorum ben çok.. iki gün önce bi lekelenmem oldu üç gündür de kusuyorum acaba sıcaklardan mı falan diye umutlanmamak için bahaneler buluyorum..ikimizinde aynı gibi inş haftaya güzel haberler veririz hayırlısı ile
Biliyorum bende onu aldım işte 15 tl ydı indirime girmiş normalde 20 tl :)) ama negatif çıktınormal testin negatif çıkması çok doğal onlar adet gecikmesinden sonra doğru sonuç verir...ama adetinin başlamasına 5-6 gün kala için bi test var o daha iyi ve erken sonuç veriyo eczaneden 6 gün testi diye alıyosun bende iki gün sonra yapıcam cnm
rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inş canım hep dua ediyorum..bide benim eşim bebek istemiyor bu ay da olmassa bidaha nasıl ikna ederim acaba :)
Oda kendine göre haklı. Kıyamamıştır sana. Ama 2 3 sene de fazla tabi. 3 ay aradan sonra öneriyor doktorlar. Bu konuda açıklama yap belki ikna olurmart ayında düşük yaptm ben korktu heralde iki - üç sene bekleyelim diyo başka bişey demiyo sinir oluyorum bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?