- 17 Temmuz 2016
- 2.598
- 2.513
- 83
- 38
Takvime göre dün yumurtlama günümdü canımPazar günü benimki seninki ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Takvime göre dün yumurtlama günümdü canımPazar günü benimki seninki ?
Can'ım ben iğne kullAnmadım ama kendi çatlamş. YumurtAlarımda da sıkıntı yokmuş. Sadece süreci hızlandırmak için Dedi doktorCanım insllah hayırlı haberlerle sonuçlanır tedavin. Ben de çok kullandım klomen . Sonrasında catlatma iğnesi tabi. İğneden hemen sonraki günlerde ignenin etkisine bağlı olarak gebelik belirtileri yasanabiliyo canım. Bel ağrısı göğüs hassasiyeti şişme kasiklarda batma.... hevesinizi tabiki kırmak istemiyorum. Eğer iğne vurulduysaniz şu an test yapsanız pozitif çıkar. Ama insallh bi on gün sonra da pozitif çıkar ve gene olduğunuz haberini alırsınız :) ben ve diğer tüm isteyenler de :)
Şuan da ksık Ağrı'larım yok belli de diğer yumurtam çatladı ay hadi inşaAllah. Rabbim aratmasın isteyen herkesin gönlüne göre versin inşaAllahCan'ım ben iğne kullAnmadım ama kendi çatlamş. YumurtAlarımda da sıkıntı yokmuş. Sadece süreci hızlandırmak için Dedi doktor
Kizlar 2 gun test yaptim. Silik bi + isareti vardi adetim gecmisti. Simdi dun ogleden beri cok hafif kahverengi leke geliyo. Yerlesme kanamasi olabilirmi? Cuma gunu kan aldircam hevesim acayip kirildi. Adetsem gitmeye noyetim yok yani. Gideyimmi. Kan alip adetsin meger niye geldin derlermi?[/QUO]
Can'ım resim atabilirsen resimm at Bi bakalım
Cnm resim atabilirsen resim at Bi bakalımKizlar 2 gun test yaptim. Silik bi + isareti vardi adetim gecmisti. Simdi dun ogleden beri cok hafif kahverengi leke geliyo. Yerlesme kanamasi olabilirmi? Cuma gunu kan aldircam hevesim acayip kirildi. Adetsem gitmeye noyetim yok yani. Gideyimmi. Kan alip adetsin meger niye geldin derlermi?
Evet doğru haklısın tatlım sabretmek gerekiyor canı veren Rabbim bu ARada arkadaşının durumunu merak ettim
Âmin cnm inş Rabbim isteyen herkese versin. Bugün kasık Ağrı'm yok bakalım bekleyeceğimKasık ağrıları muhtemelen yumurta catladigi içindir bende klomen kullandım ve ağrılarını fazlaca hissetmiştim özellikle de bel ağrılarım vardı. Bebek 6 günde döllenme yaşıyor. İnşallah hamile kalırsn.
Amin canım inşallahÂmin cnm inş Rabbim isteyen herkese versin. Bugün kasık Ağrı'm yok bakalım bekleyeceğim
Yok yani hikayesini Merak ettim Nasıl hamile kaldıAksama kadar çocuklarla kafayi yiyor durum simdilik bu
Kahverengi ya da açık pembe kanamalar yerlesme kanaması olarak söyleniyor. Yaptığın testi yüklersen biz de bakabiliriz canımm. Ayrıca kimse sana neden geldin deme hakkına sahip değil hamilelik şüphen var sonuçtaKizlar 2 gun test yaptim. Silik bi + isareti vardi adetim gecmisti. Simdi dun ogleden beri cok hafif kahverengi leke geliyo. Yerlesme kanamasi olabilirmi? Cuma gunu kan aldircam hevesim acayip kirildi. Adetsem gitmeye noyetim yok yani. Gideyimmi. Kan alip adetsin meger niye geldin derlermi?
Ay ne de güzel olurdu beklemek çok zor kafamda deli sorular erken gebelik testlerinden almamak için kendimi zor tutuyorumkeşke ilişkinin ertesi günü hamile kalıp kalmadığımızı öğrenecek kadar ilerlese tıp :) walla beklemek ve her ay hüsrana uğramak çook zor..allah sabır ve hayırlısı ise herkese sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inş kader arkadaşlarım
Onun hamileliği çok zordu 3 yıl çocuğu olmadı sonrasında zaten 3 üz çocuklara hamile kaldı ama ilk 2 tane görünüyordu sonra bir tane daha felan 4 buçuk hamileyken doktor diğer 2 tanesi görünmüyor düşmüş olabilir felan doktor doktor gezdiler çok şükür hepsi duruyordu 9 ayı evde yatarak geçirdi 55 kiloyken hamile kaldı 97 kiloydu sanırım doğum yaptı. Yani çok zordu işte senin de her an tutabilir diye tahmin ediyorum inşallahYok yani hikayesini Merak ettim Nasıl hamile kaldı
Gerçekten mucize bişey. Ne sıkıntılı Zaman'lardan geçmiş Rabbim de mükafatını vermiş. Böyle şeyler duydukça iyice ümitleniyorum ama Hakkı'mızda Hayırlsı bakalımOnun hamileliği çok zordu 3 yıl çocuğu olmadı sonrasında zaten 3 üz çocuklara hamile kaldı ama ilk 2 tane görünüyordu sonra bir tane daha felan 4 buçuk hamileyken doktor diğer 2 tanesi görünmüyor düşmüş olabilir felan doktor doktor gezdiler çok şükür hepsi duruyordu 9 ayı evde yatarak geçirdi 55 kiloyken hamile kaldı 97 kiloydu sanırım doğum yaptı. Yani çok zordu işte senin de her an tutabilir diye tahmin ediyorum inşallah
Can'ım var mı haberMerhaba şekerim inş hamilesindir bende senin gibi bekleyenlerdenim. Bende klomen kullandım catlatma ignesi vuruldum 3 4 gündür çok kötü bel ve kasık ağrım var. İnş hamileyizdir. Adet gununu beklemekten başka çare yok 8ns olmayız da hamile kalırız
Kızlar iliskiden kac gun sonra belli olur hamile kalip kalmadiginAy ne de güzel olurdu beklemek çok zor kafamda deli sorular erken gebelik testlerinden almamak için kendimi zor tutuyorum