• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acaba hamile miyim?????

neler dedim dinlemedi ..ben kürtaj olmadım kendiliğinden düştü 3 ay gibi bi sınırlamam yoktu benim ama psikolojik olarak çok dağılmıştım tabi ..nasip ya bu ay da olmassa eşim kendi korunuyor çünkü bidaha zor kandırırım o_O
İnşaAllah kazaya gelir tatlım :halay: hatta hiç gerek kalmaz inş bumlara bu ay haberini alırız :KK39: ay benim ikiz olma ihtimali de vardı çok dua et bana da olur mu :KK19:

bu belirtilerin hepsi stres üşütme hava değişimi gibi şeylerde de oluyo cnm ama bence yarın yada iki gün sonra 6 gün öncesi testini al ve yap ne çıkacak bakalım
bende de durumlar aynı biliyomusun adetime bi hafta var midem bulanıyo üç gündür baş dönmesi bel ağrısı lekelenme falan var bende ama şu bi hafta nasıl geçicek bilmiyorum
Bat a 10 gün var snki zaman durmuş gibi nasıl beklicem test yaptırmamak için zor duruyorum :(

Kızlar benim adetimi 1 gün geçti dün olmam gerekiyordu olmadım halada olmadım ama yok denilecek kadar az agrım var bide gazım çok var çok batmam oluyor bide ani hareketlerde çok batma ve kasılma oluyor göğüs uçlarımda açıyo ama az sizce bişeyler varmıdır

Kızlar benim adetimi 1 gün geçti dün olmam gerekiyordu olmadım halada olmadım ama yok denilecek kadar az agrım var bide gazım çok var çok batmam oluyor bide ani hareketlerde çok batma ve kasılma oluyor göğüs uçlarımda açıyo ama az sizce bişeyler varmıdır
test yapın bence eczaneden alın, erken gebelik testi daha iyi olur bence. allah gönlüne göre versin :)

benim dört gun geçmişti artık tamam dedğim gün oldum inşallah sen olmazsın ve hamiş olursun.

Back