• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acaba hamile miyim?????

kasik agrilari bende cok oluyordu ara ara birgun dayanilmaz agrilarim oldu ve gercekten hamileyim galiba dedim esim gece acile goturdu sabaha kadar agridan duramadim meyersem enfeksiyon varmisti kasik agrisi diyip gecmeyin kizlar benim gibi bosveripte ertelemeyin vucudunuzun sesini dinleyin

Bende enfeksiyon yok ama 2 gün önce doktoradaydım aradım bugünde normal Dedi gebelikten dolayı da olabilir belki diğer yumurta çatlamış olabilir dedi

Bende enfeksiyon yok ama 2 gün önce doktoradaydım aradım bugünde normal Dedi gebelikten dolayı da olabilir belki diğer yumurta çatlamış olabilir dedi

hayirlisi canim benim insallah hayirli haberlerini aliriz ve hamilesindir :)

İlişki üzerinden kaç gün geçti ki doktor hamilelikten olabilir diyor? Bende de var hafif kasık ağrıları da bende kendime pay çıkartıcam :D

batina ne kadar var ?
Bana mı sordun canım ? 12 gün var ama tam da emin değilim bu ay ki tarihten. Geçen ay kürtaj olmuştum. Kürtajdan sonraki ilk adet günüme göre 12 gün var. Kürtaj öncesine göre olursa normal adetime bakarsak 7 gün falan.

İlişki üzerinden kaç gün geçti ki doktor hamilelikten olabilir diyor? Bende de var hafif kasık ağrıları da bende kendime pay çıkartıcam :KK70:
Tam olarak hamilelik demedi zaten o süreçte olan şeyler döllenmesi tutunması vs bunlardan dolayı da olabilir Dedi

Tam olarak hamilelik demedi zaten o süreçte olan şeyler döllenmesi tutunması vs bunlardan dolayı da olabilir Dedi
Yani ilişkiden kısa süre sonra kasık ağrısı olması hamilelik belirtisi olabilir. Bende de kasık ağrısı var da onunla ilgili değildir diye düşünüyordım olma ihtimali var o zaman

Yani ilişkiden kısa süre sonra kasık ağrısı olması hamilelik belirtisi olabilir. Bende de kasık ağrısı var da onunla ilgili değildir diye düşünüyordım olma ihtimali var o zaman
Demek ki var ki doktor öyle Dedi. Ben çünkü kist ten korktum daha önce adet Ağrı'sı bile çekmeyen ben olarak :)))

Sende bekliyorsun anladığım kadarıyla rabbşm gönlüne göre versin inş:KK9:
Amin canım hepimizin inşallah. Bekliyorum bende evet. Geçen ay bi kürtajım oldu bu sefer daha bi hevesle bekliyorum ama çok ta takmamaya çalışıyorum bi taraftan. Yumurtlama zamanımız seninle aynı sanırım.

Amin canım hepimizin inşallah. Bekliyorum bende evet. Geçen ay bi kürtajım oldu bu sefer daha bi hevesle bekliyorum ama çok ta takmamaya çalışıyorum bi taraftan. Yumurtlama zamanımız seninle aynı sanırım.
Pazar günü benimki seninki ?

Back