Evet canım bekliyorum bakalım nasip kısmet çok pozitif düşünüyorumBilmiyorum ki cesaret edemiyorum sende mi bekliyorsun :)
AhhahhhaEvet canım bekliyorum bakalım nasip kısmet çok pozitif düşünüyorum
13 agustosssAhhahhhane Zaman adetin
hadi bakalım olursaa hemen haberlerini bekliyorummmBenimde 12 :)))
Bende tatlımhadi bakalım olursaa hemen haberlerini bekliyorummm
TEST YAPTIRSAK GÖRÜNÜR MÜ ACEP
haklısın hayatım mecbur beklicezz7 gün öncesinden çıkmaz canım test iki gün daha bekleyelim de 6 gün öncesi testini yapalımbeklemek zooor
Kizlar ben adetime 3 gun kala eczaneden alinan normal gebelik testinde ikimci cizgi silik cikti.suphelendim gittim kan testi yaptrdim onda cikmisti.adetinize 4 bes gun kala beta hcg de varsa cikiyo
Genelde. Gecikmeden de adet cikabiliyor ama bazi istisnalar var tabigeç döllenmeyse çıkmaz canım benim ilk gebeliğimde geç döllenmeymiş beta hcg de çıkmamıştı. adet gecikmesinin 3. günü çıktı o da düşük çıktı zaten..3. ay da düşük yaptım..o yüzden en sağlıklısı aslında gecikince baktırmak ama işde gönül razı deil beklemeye
merhaba canım aynı gün regl tarıhımız benım de 7 gün kaldı bugün ve klomen kullandım kendısı catladı bı yumurtamın ıgne olmadım tuttu mu acaba dıye dusunmekten kafayı yıcem göğüslerıme dokunulmuyor kasıklarım da da hafıf agrılar var ama ilaçtan ya da regl olabılır cunku 11 aydır hep ayn hüsranYok ya moralim bozuluyor cesaretim yok bende beklicem biraz daha. Hep kendime telkin veriyorum Canı veren Hz Allah diye. Takma bu kadar diyorum iyi geliyor :) sana da tavsiye ederim. Rabbimböyle olmayı bu ay göstersin inş bize.
Bizim de ilk denememiz inş tutmuştur. Çünkü bende düşünmekten kendimi alamıyorum.merhaba canım aynı gün regl tarıhımız benım de 7 gün kaldı bugün ve klomen kullandım kendısı catladı bı yumurtamın ıgne olmadım tuttu mu acaba dıye dusunmekten kafayı yıcem göğüslerıme dokunulmuyor kasıklarım da da hafıf agrılar var ama ilaçtan ya da regl olabılır cunku 11 aydır hep ayn hüsran
Can'ım yaptın mı testsabretmeye çalışıcam cnm
kanda çıkmadı ama idrarda mı çıktıKızlar merh.adetıme 3gun var bthcg cıkmadı ama aynı ıdrarla lh yaptım cıktı bu ne demek oluor.resmınıbataöadm cozunurluk yuksek dıe kabul etmıor...
HAYIRR YAPMADIM BİTANEM BEKLİYORUMM :)Can'ım yaptın mı test
Ne kadr kaldıHAYIRR YAPMADIM BİTANEM BEKLİYORUMM :)
heycanlandırdın yine benii :) 8 gün var adetime en 13 agust. u bekliyorum gecen ayda 9 temmuzda olmuştumNe kadr kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?