Acaba gitsem mi?

A
Kavgalı olmadığınız, iyi anlaştığız kimse var mı çok merak ediyorum. Sevmiyorsanız gitmeyin tabii. Demek ki çoğu halanin ya da görümcenin psikolojisi böyle. Birinci ağızdan duymuş olduk 😅
Ya hayır, halalara haksızlık etmeyin. Benim sekiz tane yeğenim oldu (dört abiden) ve ben en küçüktüm. İlk yeğenimle aramızda 9 yaş var ve kardeş gibi büyüdük. Hepsine de canımı veririm öyle severim.
Bir tane yengemin sağlık sorunu nedeniyle, birinin işi nedeniyle çocuklarına da çok baktım. Anneler gününde bana da hediyeler alırlar, o denli severler.
Bence bu hanımefendi kendi de dahil herkesle problemli.
Halaların hepsi böyle değil 🥰

Yazdıklarının gerçek olduğunu düşünmüyorum . Özellikle dalga geçmek için açıyorsun bu konuları eğleniyorsun insanların sinirini oynatıp rahatlıyorsun. Senin çok acil tedavi edilmen lazım.

A

Ya hayır, halalara haksızlık etmeyin. Benim sekiz tane yeğenim oldu (dört abiden) ve ben en küçüktüm. İlk yeğenimle aramızda 9 yaş var ve kardeş gibi büyüdük. Hepsine de canımı veririm öyle severim.
Bir tane yengemin sağlık sorunu nedeniyle, birinin işi nedeniyle çocuklarına da çok baktım. Anneler gününde bana da hediyeler alırlar, o denli severler.
Keşke her aile ilişkisi böyle olsa 🥰 zaten her hala demedim. Çoğu dedim. Benim halalarim bizi günahları kadar sevmezlerdi. Güya severiz derlerdi de insan hisseder. Ama görümcem çocuklarıma o kadar iyi davranıyor ki. Kendi çocuğundan ayırmaz. Halanin iki türlüsünü de gördüm. Ama gıcık olanların toplumda oranı çok daha fazla ne yazık ki 😅
Aman sen bakma konu sahibine. Yakında kendi gölgemle kavga ettim derse şaşırmam 😐 ciddi bir psikolojik yardım alması lazım. Böyle devam etmez.

Keşke her aile ilişkisi böyle olsa 🥰 zaten her hala demedim. Çoğu dedim. Benim halalarim bizi günahları kadar sevmezlerdi. Güya severiz derlerdi de insan hisseder. Ama görümcem çocuklarıma o kadar iyi davranıyor ki. Kendi çocuğundan ayırmaz. Halanin iki türlüsünü de gördüm. Ama gıcık olanların toplumda oranı çok daha fazla ne yazık ki 😅
Aman sen bakma konu sahibine. Yakında kendi gölgemle kavga ettim derse şaşırmam 😐 ciddi bir psikolojik yardım alması lazım. Böyle devam etmez.
İnsan hasta olmayı tercih etmez ama kötü olmak bir tercihtir.
Kötü olmanın tedavisi yok. O kendi seçimi ile oluyor kişinin.
Hasta olan insan, bir yerden sonra davranışlarındaki anormallikleri fark eder ve sorgular. Acaba bende de bir sorun olabilir mi diye.
Ama kötü bunu yapmaz. Hep haklıdır.
Herkes onun düşmanıdır.

Hasta olan insan, bir yerden sonra davranışlarındaki anormallikleri fark eder ve sorgular. Acaba bende de bir sorun olabilir mi diye.
Herkes onun düşmanıdır.
Belki de 🤷 bilmiyorum ki kötülükten mi cahillikten mi böyle yetiştiği için mi...

Görümce senmisin??? Sanki bu bnm Görümce oda senin kafada. Kiz kardesinin cocuklarini seviyormus cünkü kardesi cikarmis benimkileri sevmiyormus ben cikarmisim. Suan istesede göremez resimlerini bile. Konusmuyorum. Sende gitme bu mantikla hic normal gitmez hayatin tecrübeyle konusuyorum.
Benim erkek kuzenimin yeni bebegi oldu. Hala oldum diye havalara ucuyorum. 5 saat uzak bir sehirde yasiyorlar gitsem yatili gitmem lazim bebis daha cok kucuk diye yanlarina gidemedim. Telefondan fotograflarini seviyorum.

Benim erkek kuzenimin yeni bebegi oldu. Hala oldum diye havalara ucuyorum. 5 saat uzak bir sehirde yasiyorlar gitsem yatili gitmem lazim bebis daha cok kucuk diye yanlarina gidemedim. Telefondan fotograflarini seviyorum.
Normali bu aslinda ama ben konu sahibindeki kafayi anlayamiyoŕum. Cocuktan bebekten ne isterki insan. Inanin görümcemi hic sevmem görüsmemde ama cocuguna poset poset hediye yollarim cunkü cok seviyorum ve o cocugun hicbir gunahi yok. Hicbirseyde beklemem gercekten beklemiyorumda yine yaparim ama insan yigenini sevmezmi. Allah korusun bana ve esime birsey olsa cocuklara ilk bakacak olan teyze veya haladir. Ama halaya bakin sevmiyorum cocugu istemiyorum diyor. Benim görümcemde böyle iste.

Gidip millete fazlalik olacaksın. Ne gelin seni seviyor ne abin seni bekliyor. Gidip ne yapacaksin? Bir de altın takman gerekir,kocanla papaz olursun. Gitme bence
Ya da çocuklarını da al git, ailene yedigin dayaklari,eziyetelri anlat. Daha da dönme geri. Hep orada kalin
Aaa bu o üye mi.
Nicki değişmiş sanki

Aaa bu o üye mi.
Nicki değişmiş sanki
Nilu'ydu nilufer oldu işte. Saçma sapan bir insan. Hem kendine el kızı muamelesi ile eziyet edilmesinden rahatsız,insan yerine konmak istiyor. Hem de el kızı diye yengesine saldırıyor. Erkek tarafı olduğu için kendini kıymetli sanıyor, 'hele bir birşey desin,ona gosteririm' modunda.
Yaşadığı Les gibi hayati hakediyor çünkü tam olarak kalbinin ekmeğini yiyor..

Annem babama kızdığında; "ben bu çocukları babamın evinden getirmedim" derdi hep.

Sizin yeğen de böyle galiba.

Allah akıl fikir versin. Ne eltiyle, ne kaynana ile, ne yenge ile geçinebilmişsiniz.
Bu kadar problemin hepsi karşınızdaki kişilerde olamaz tamamıyla.

Gerçi sinirlenince "sana soran olmadı" diye çemkiriyorsunuz. Kimler cevaplayabiliyor, bir liste verseniz biz de bilirdik dereceye girebildik mi diye.
Zira hepimiz ölüyoruz sizin sporla üreyen yengenizin bebeğini görmeye gidip gitmemeniz konusunda fikir vermeye😃
Hah bak işte şurada “sana soran olmadı”ölüyorsan o benim problemim değil 😂😂😂

Nilu'ydu nilufer oldu işte. Saçma sapan bir insan. Hem kendine el kızı muamelesi ile eziyet edilmesinden rahatsız,insan yerine konmak istiyor. Hem de el kızı diye yengesine saldırıyor. Erkek tarafı olduğu için kendini kıymetli sanıyor, 'hele bir birşey desin,ona gosteririm' modunda.
Yaşadığı Les gibi hayati hakediyor çünkü tam olarak kalbinin ekmeğini yiyor..
Nilüfer ve ya nilu ...ne farkeder sana mı soracağım bir şey paylaştığında?!?!senin kalbin leş gibi ki böyle bir yorum yapıyorsun öyle iyi bir insansan yorum yapma kalb kırma,tabi senin ne olduğun belli!insanın kalbi güzel olursa dilinden güzel sözler çıkar senin yüreğin de belli Allah o “güzel”yüreğine göre versin 🤲🏻

A

Ben henüz hala ne bilmiyorum ki çocuk benden uzaklarda

Normali bu aslinda ama ben konu sahibindeki kafayi anlayamiyoŕum. Cocuktan bebekten ne isterki insan. Inanin görümcemi hic sevmem görüsmemde ama cocuguna poset poset hediye yollarim cunkü cok seviyorum ve o cocugun hicbir gunahi yok. Hicbirseyde beklemem gercekten beklemiyorumda yine yaparim ama insan yigenini sevmezmi. Allah korusun bana ve esime birsey olsa cocuklara ilk bakacak olan teyze veya haladir. Ama halaya bakin sevmiyorum cocugu istemiyorum diyor. Benim görümcemde böyle iste.
Hanımefendi o çocuğu ben doğru düzgün görmedim ki hiç benden uzaklarda halalık ne bilmiyorum ki neden böyle düşünüyorsunuz

Benim o günkü duygularım artık değişmeye doğru gidiyor çocuktan nefret ettiğimi kim çıkardı

Herkes onun düşmanıdır.
Bana şimdi sen kötü mü diyorsun?!

X