acaba eltim eşime mi....?

ya gerçekten beni çok iyi anladın. ben iki ucu b.klu değnekteyim şuan. ne açıklayabilirm ne ıspatlayabilirm n de engel olabilirm. aklım yetmiyor işin içinden çıkmaya. söylesem ben art niyetli olurum.

evet..sonırsam bu eltin eşine yazıyor..eşine söyle uzak dursun..yüz vermesin hatta o kadın eşine konuşmak için yanına sokulacak olursa eşin surat assın tiksinir gibi bakış atsın..tembihle kocana..kıskanç insan bu kıskanç özellikle kadınsa çok tehlikelidir..her insan kıskanç olabilir..ama bu kıskanan eltiyse başka bir tehlikedir..

eşine güveniyorsan söylediği şeyle doğruysa eltin çok problemli..

bu kadar büyük problemi olan bir kadının telefonlarına eşin cevap vermemeli ve aramamalı da.. yalnız yürüyüş, yalnız kalma da bir o kadar tehlikeli..

zira yarın birgün derki kocasına kardeşin bana asılıyor!! çünkü terbiyesiz..

Fazla görüşmeyin bence eltiniz bile olsa .
Gerisi kocanıza kalmış .
Erkek böyle bi durumda gerekli çizgiyi çekerse, size yapılacak birşey kalmaz .
Ayrıca kendınızı kurmayın , yoksa ufacık seylerı beynınız otomatıkman bire bin katacak

araba isteme cesaretinde bulunmussa baska cesaretlerin habercisi gibi geldi bana bu durum. uzak olmak ve ayni ortamda bulunmamak en.mantiklisi

eşime sanki sadece eltimi sevmiyormuşum süsü vererek yüz verme konuşma kuzu gibi abine yaptıklarını unutma bana dediklerini unutma diyorum. en fazla araba filan bakmam zaten abimi geçmem diyor. ancak bu kadarına ikna edebiliyorum.

konuşma deyince, arada abim var gidip başının etini mi yesin, abim üzülünce benim dünyam terse dönüyor diyor. onun hatırına yüzüne tüküresim olsa da yengeme iyi davranmak zorundayım diyor.

taa o zaman demiştim. aldı telefonu abisini arayacaktı. onun ağzına s...tıracam demişti. o kim ki sana böyle konuşuyor dedi. ama ben yalvar yakar durdurdum çünkü benim üstüme kalacaktı konu.

Hatalı davranmışsın bence eşin gayet de ikaz edici bir dille soyleyebilirdi kardeşine. Yengem nasıl boyle dusunur hakkımda ve konuşur diye? Bak aradan zaman geçmiş hala stres veriyor sana eltin. Sıcağı sıcağına deseydin bence.

Çok kötü bir durum ama olabilir tabikide bunu hiç dile getirme bence eşinede hiç bişey söyleme sadece uzak durun eltinden 10 günde bir görüşüyosan 20 ye çıkar bir bahane bul ama hiç kimseye bir şey söyleme bence

kendine gel. dişini göster bak bakalım yan gözle bakabiliyor mu ? o seni korkutmuş sindirmiş seni, yaptığı şey dikkat çekmek ve benim huzurum yok kimsenin de olmasın derdi. oyuna gelme kocana da rahatsız olduğunu söyle zaten kocan eğer sağlam duruşlu ise bi daha yanaşamaz o kadın kocanda biter iş..

Haset insan tipi... Seni kıskandığı için bu şekilde eşine yakın davranıyordur. Aynı durumda ben olsam ne kıyametler koparırdım bilemiyorum ama eltim yanına yanaşamazdı eşimin. Eşine bu yakınlığınızdan rahatsız olduğunu, mesafe koyması gerektiğini söyle. Benim de kardeşimin eşi biraz cıvık bir adam. Beni pek sevmediği için de sürekli uğraşıyor. Laf atıyor. Dil falan çıkarıyor dengesiz. Eşim rahatsız olmuş. Geldi benimle konuştu. Sana bişey yapar ya da söylerse karşılık verip uzatma bak çok fena kavga çıkacak dedi. Ben de mecbur kalmadıkça konuşmuyorum artık. Sen de aynı şekilde eşinle konuş. Rahatsız oluyorum, böyle şeyler bana ve aile yapıma ters, bir daha olursa çok büyük sorunlar yaşanacak de, mesafe koysun araya.

pislik kadın senden laf alamayacagını biliyor bence o yuzden eşine yanaşıyor.mutsuz oldugunu duymak istiyor

Elti belli ki kendi Kocası ile eşini kıyas ediyor. Duruş, tavırlar olarak. Evlenirken de aranızdaki Eş münasebetini gördüğünden kıskançlığa bürünmüş belli ki.
Kenti eşi pasif ve vurdumduymaz bir adam iken,daha baskın bir adamın varlığını Arıyor.
Evlenmeden hatta siz birlikte değilken araları nasılmış? Bu size ipucu verebilir.

Ben mi safım siz mi cok fenasınız anlamadım, ben de kayınbiraderimi kardeşim gibi görüp ilgilenirim, ne var ki söylediklerinde?

Sen kocandan eminsen o kadın ne yaparsa yapsın..
Anlattıklarına bakarsak yinede uzak durmanda fayda var...

sen bakıp alırmısın demiş beybisi keseler ortakmıs zaten, Hayır bakma bile olsa ne münasebet kocam sadece benim için araba bakabilir
Koca yoğunsa bakamayabilir kese ortaksa baştan sakat o iş zaten bebişim deee burdan kıskanc elti modu cıkarabiliriz ama gözü vardır diyemeyiz. Ay kendimi seda sayandaki yorumcular gibi hissettim

şimdi bişey yokken seni üzmek yanlış olur,ama hiç hoş durum değil arkadaşım,sınır sınır sınır,evet kocanda olmaz ama ya eltin,haa eğer bişey yoksa neden senın yanında demiyor,önce sana demesi lazım ,ben evli ahbaplara kocalarına direk demem bişey olursa,hanıma derim senın beye söylesende şu işime birlikte bi baksanız diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…