çok ayıp yaaa bu nasıl bişi hiç mi düşünmüyor biri yanlış anlasa nasıl açıklama yapacak allah aşkına, bu nasıl bir terbiyesizlik, şimdi eşiniz arama beni falan dese durup dururken bana neden tavır alıyorsun diyecek, istediğiniz kadar açıklama yapın bu kadar pişkin bir kadın yapar bunu yani, e bu sefer eltinin eşi senin eşinle tartışabilir ne oluyor diye ay allahım bu nasıl iş, bu nasıl bi kadın ya ..
evet..sonırsam bu eltin eşine yazıyor..eşine söyle uzak dursun..yüz vermesin hatta o kadın eşine konuşmak için yanına sokulacak olursa eşin surat assın tiksinir gibi bakış atsın..tembihle kocana..kıskanç insan bu kıskanç özellikle kadınsa çok tehlikelidir..her insan kıskanç olabilir..ama bu kıskanan eltiyse başka bir tehlikedir..uzun zamandır içimde tuttuğum kimseye diyemediğim bir konu var. sırf bu yüzden üye oldum artık tutamıyorum.
ben 1 senelik evliyim. eşimin abisi 3 yıllık evli eltimle. ama aşırı sorunlu bi evlilikleri varmış hep. bir de biz evlenince hepten sorunlu oldular. eltim aşırı kısknaç biri. bunu nişanımda kınamda düğünümde fazlasıyla rezillik cıkararak gösterdi. sonrasında ev almamız balayımız hepsini sorun yaptı. çok nadir bir araya geliyorz. baştan aşağı beni ve eşimi süzüyor hep. eşine de '' sen iyi koca değilsin, kardeşin daha iyi kocalık yapıyor karısına'' ''sen kötü giyiniyorsun, oçok hoş giyiniyor'' ''onlar mutlu ben seninle mutsuzum'' deyip duruyormuş
son zamanlarda da o kıskandığı eşimi devamlı arayıp soruyor, bir şeyler istiyor. en son pikniğe gittik orda eşimi tek yakaladı sohbet etti hafiften yürüyüş yaptılar (kendi eşi yok yanımızda) ben de hiç gitmedim yanlarına özellikle.
sonra eşime sordum ne diyo diye. ''ben de araba istiyorum ama almıyor. sen bakıp alır mısın bana araba''demiş.
ki bu insan benim düğünüme bir gün kala bana ''bence hata yapıyorsun onunla evlenmekte ''diyen ve benim şaşkınlıktan hiçbişey diyemedipim bir kadın.
aklıma kötü kötü şeyler geliyor engel olamıyorum. bu kadın acaba kendi eşiyle evlendigne pişman olup, benim eşime mi yakınlık duymaya başladı dersiniz?
bunu kimselere diyemem nolur yardım edin.
taa o zaman demiştim. aldı telefonu abisini arayacaktı. onun ağzına s...tıracam demişti. o kim ki sana böyle konuşuyor dedi. ama ben yalvar yakar durdurdum çünkü benim üstüme kalacaktı konu.
Haset insan tipi... Seni kıskandığı için bu şekilde eşine yakın davranıyordur. Aynı durumda ben olsam ne kıyametler koparırdım bilemiyorum ama eltim yanına yanaşamazdı eşimin. Eşine bu yakınlığınızdan rahatsız olduğunu, mesafe koyması gerektiğini söyle. Benim de kardeşimin eşi biraz cıvık bir adam. Beni pek sevmediği için de sürekli uğraşıyor. Laf atıyor. Dil falan çıkarıyor dengesiz. Eşim rahatsız olmuş. Geldi benimle konuştu. Sana bişey yapar ya da söylerse karşılık verip uzatma bak çok fena kavga çıkacak dedi. Ben de mecbur kalmadıkça konuşmuyorum artık. Sen de aynı şekilde eşinle konuş. Rahatsız oluyorum, böyle şeyler bana ve aile yapıma ters, bir daha olursa çok büyük sorunlar yaşanacak de, mesafe koysun araya.uzun zamandır içimde tuttuğum kimseye diyemediğim bir konu var. sırf bu yüzden üye oldum artık tutamıyorum.
ben 1 senelik evliyim. eşimin abisi 3 yıllık evli eltimle. ama aşırı sorunlu bi evlilikleri varmış hep. bir de biz evlenince hepten sorunlu oldular. eltim aşırı kısknaç biri. bunu nişanımda kınamda düğünümde fazlasıyla rezillik cıkararak gösterdi. sonrasında ev almamız balayımız hepsini sorun yaptı. çok nadir bir araya geliyorz. baştan aşağı beni ve eşimi süzüyor hep. eşine de '' sen iyi koca değilsin, kardeşin daha iyi kocalık yapıyor karısına'' ''sen kötü giyiniyorsun, oçok hoş giyiniyor'' ''onlar mutlu ben seninle mutsuzum'' deyip duruyormuş
son zamanlarda da o kıskandığı eşimi devamlı arayıp soruyor, bir şeyler istiyor. en son pikniğe gittik orda eşimi tek yakaladı sohbet etti hafiften yürüyüş yaptılar (kendi eşi yok yanımızda) ben de hiç gitmedim yanlarına özellikle.
sonra eşime sordum ne diyo diye. ''ben de araba istiyorum ama almıyor. sen bakıp alır mısın bana araba''demiş.
ki bu insan benim düğünüme bir gün kala bana ''bence hata yapıyorsun onunla evlenmekte ''diyen ve benim şaşkınlıktan hiçbişey diyemedipim bir kadın.
aklıma kötü kötü şeyler geliyor engel olamıyorum. bu kadın acaba kendi eşiyle evlendigne pişman olup, benim eşime mi yakınlık duymaya başladı dersiniz?
Ben mi safım siz mi cok fenasınız anlamadım, ben de kayınbiraderimi kardeşim gibi görüp ilgilenirim, ne var ki söylediklerinde?uzun zamandır içimde tuttuğum kimseye diyemediğim bir konu var. sırf bu yüzden üye oldum artık tutamıyorum.
Kaynından istememiş ki balım, sen bak demiş ben saf mıyım neyimkaynından araba istemek ne deli mi bu kadın
Kaynından istememiş ki balım, sen bak demiş ben saf mıyım neyim
Koca yoğunsa bakamayabilir kese ortaksa baştan sakat o iş zaten bebişimsen bakıp alırmısın demiş beybisi keseler ortakmıs zaten, Hayır bakma bile olsa ne münasebet kocam sadece benim için araba bakabilir
Koca yoğunsa bakamayabilir kese ortaksa baştan sakat o iş zaten bebişimdeee burdan kıskanc elti modu cıkarabiliriz ama gözü vardır diyemeyiz. Ay kendimi seda sayandaki yorumcular gibi hissettim