acaba eltim eşime mi....?

Bayanlar konu sahibi neden pasif edilmiş uzgun gorunuyoda bilen varmi merak ettim

1. amberin tatlım sen yanlış anlamışsın sormuşlar bu da cevap vermiş. ona yapılmadı mı sana yapılanlar demişler.o da anlatmış neler yapıldığını.
2.si merak ediyorum ne yaptı da engel yedi konu sahibi?
3.konu sahibine önce kızdım sonra kendi yerime koydum, evet ben de yaşasam asıldığını düşünmesem de kıskançlıkları yüzünden ''yuhh'' derdim.

Evini karıştırması falan çok abartılı hareketler.
Allah yenik düşürmesin.. zor...

Yani etliye herşey yapılmış orasını yanlış anladim belki ama diğer yazdıkları biraz abartılmış gibi geldi. Eltide abartmış konu sahibide

Merhaba ben kabusum çok bekledim ama açılmadı hesap. beni 2.üyelik diye engellediler ama yeminle beni yok yere mağdur ettiler. sorup sorgulamadan hiç hoş deil bu.

zaten dertliyim içim içimi yiyo günlerdir. ben zaten sırf bu derdim için üye olmuşum bunu belirtmişim. niye başka hesaplar alayım. nasıl ispat edeyim?

üstteki arkkadaşa gelince eğer anlattıklarımda zerre abartı varsa namussuz şerefsizim.
beni bu kadar yaralayan bir kadına da yere yakın demek aşağılamaksa bu acıyla az bile demişim.

ayrıca yorum yapan herkese cok tesekkur. iyi ihtimaller içimi kötü ihtimaller de yolumu aydınlattı. çok saoolun gelişme olursa ve engel yemezsem yazarım yine.

mümkün tatlım. kadınlar artık zıvanadan çıkmış haldeler. seninle kocanın uyumu iyidir bu aura meselesi. ama o aynı frekansı yakalayamamıştır. falan filan. ama şu var ki tehlike çanları çalıyor. uyarı alarmı. dikkat... böyle kadınların amacı ben mutlu değilim sende mutlu olma veya sen iyi koca buldun ona ben layıkım olabilir. yada tamamen kıskançlık olabilir. eşine bunu belli etme. hani eşşeğin aklına karpuz kabuğu misali. adamın aklında yoksada sokarsın. sen direct kadından uzaklaş. resmi davran. ortamlara kocanıda sokma. bahane bul işte. kardeşi sonuçta ama sende karısısın. kafanada çok takma. aynı şeyi sürekli düşünürsen olmayacağı varsada olur. düşüne düşüne olur mazallah. düşünme. kocanla muhabbetini sıkı tut. allaha havale et. geçer inşallah. bu belanın başından gitmesi için adakta bulun. sadaka vercem, oruç tutucam gibi. adaklar mesela.

ben bişeyi merak ettim sen bu konuyu çok mu taktın kafana
başka yerlerde de gördüm ben bu konuyu

kocana güven sorunu yasama
aklına bunu takma
sorunu kokten coz dırek gorusmeyı kesın

ama esınede sakın eltım ıcın bunları hıssedıyorum deme

ne bicim kadınmış ya o . eşinizde göz olmasa bile bu kıyaslamaların dışardan nasıl anlaşıldıgını düşünmüyomu hiç.....hiç demiyomu böyle konuşursam yanlış anlaşılır diye.....bu kadın kocasını sevmiyo o besbelli.bu denli rezil eddermi insan kocasını yaa.inanılır gibi degil Allah ıslah etsin...sizde eşinizi bu kadından uzak tutunnnn cok tehlikeli bi kadın bence ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…