- 10 Kasım 2013
- 6.312
- 13.005
Sor bakalim kabul eder miymis? Deseydiniz. Tovbe bismillah..bacım senin elti eşine halleniyor evet .
benimki de keşke seninkiyle evlenseydim diyip duruyor ama senin elti kadar sapıtmadı daha şükür
Sor bakalim kabul eder miymis? Deseydiniz. Tovbe bismillah..
Olmusbenimki de seni bekliyodu abla dedimolmus mu
Insanlari nasilda kucuk gormuş Allah ın yarattigini kabul etmiyorsunuz resmen fizigiyle dalga gecmissiniz.Rabbim sizin gibilerin eline düşürmesin kimseyi.
Maddi gucunuz varmiş arabaniz esyalariniz demekki ekonomik acidan iyi durumdaymisiniz.Herkes evlenirken eşya yada arbayla gelmek mecburiyetindemi bu nasil bi kendini begenmislik tir.
Yazik eltinize simdi daha cok uzuldum kadinin hic bir destekcisi yok size ve esinize siginip dert yanmiş cektigi sikintilari anlatmis.
Gidiyimde kaynimla eltimle helalleşeyim cok sikintimi derdimi dinlediler onlardan Allah razi olsun
Yani etliye herşey yapılmış orasını yanlış anladim belki ama diğer yazdıkları biraz abartılmış gibi geldi. Eltide abartmış konu sahibide1. amberin tatlım sen yanlış anlamışsın sormuşlar bu da cevap vermiş. ona yapılmadı mı sana yapılanlar demişler.o da anlatmış neler yapıldığını.
2.si merak ediyorum ne yaptı da engel yedi konu sahibi?
3.konu sahibine önce kızdım sonra kendi yerime koydum, evet ben de yaşasam asıldığını düşünmesem de kıskançlıkları yüzünden ''yuhh'' derdim.
Evini karıştırması falan çok abartılı hareketler.
Allah yenik düşürmesin.. zor...