Ben de bunu sorcaktim?Peki, "sen iyi koca değilsin, kardeşin daha iyi kocalık yapıyor karısına'' lafını size abisi mi söyledi? Nerden duydunuz bu lafı ettiğini?
Ben de bunu sorcaktim?
Boyle bi lafi kadinin kocasi nasil gelip de baskalarina soyleyebilir?
Kadinin kendisi zaten soylemez?
"Ben dun kocama dedim ki sen kotusun abin iyi......"
Yada kocasi; "esim bugun dedi ki ben kotu kocaymisim abim iyi......"
Cok sacma, olmaz boyle seyler ??????
Ailede boyle laflar dolasmaya basladiysa nasil gorusuyosunuz hala? Piknige gitmeler falan? Kv bunlari soylesiyse 2 kardesin forusmemesi gerek? Hatta abi nasil esini yalniz gonderiyo piknihe?kayınvalidem söyledi. o çok saftır ağzından laf kolay alınır. ağlaya ağlaya anlattı. biz buna nerden düştük. oğlumu hep aşağılıyor diyerek anlattı.
Bence kaynananda az degil.. dikkat etbunun cevabını vermiştim ama tekrar yazayım. kaynanamın yanında olan konuşmalar. bana ağlayarak oğlumu aşağılıyor hep diyerek anlattı.
Herseye katlanilir susulur da boyle olaylara katlanan erkek ben.duymadim??kocası öyle iyi biri ki, gözüyle görse inanmaz. zihni benim gibi kirli değil belki de...
adam 2 yaşındaki oğlu için katlanıyor bunun arsızlıklarına.
kaynanam eltimden çok korkuyor, oğlunu bırakır gider, torununu da alır diye. yaptıklarına susuyor hep.
Ailede boyle laflar dolasmaya basladiysa nasil gorusuyosunuz hala? Piknige gitmeler falan? Kv bunlari soylesiyse 2 kardesin forusmemesi gerek? Hatta abi nasil esini yalniz gonderiyo piknihe?
Kıskançlık olabilir... Eşinizin haberi var mı düğün öncesi "Hata yapıyorsun onunla evlenmekle" dediğinden?
uzun zamandır içimde tuttuğum kimseye diyemediğim bir konu var. sırf bu yüzden üye oldum artık tutamıyorum.
ben 1 senelik evliyim. eşimin abisi 3 yıllık evli eltimle. ama aşırı sorunlu bi evlilikleri varmış hep. bir de biz evlenince hepten sorunlu oldular. eltim aşırı kısknaç biri. bunu nişanımda kınamda düğünümde fazlasıyla rezillik cıkararak gösterdi. sonrasında ev almamız balayımız hepsini sorun yaptı. çok nadir bir araya geliyorz. baştan aşağı beni ve eşimi süzüyor hep. eşine de '' sen iyi koca değilsin, kardeşin daha iyi kocalık yapıyor karısına'' ''sen kötü giyiniyorsun, oçok hoş giyiniyor'' ''onlar mutlu ben seninle mutsuzum'' deyip duruyormuş
son zamanlarda da o kıskandığı eşimi devamlı arayıp soruyor, bir şeyler istiyor. en son pikniğe gittik orda eşimi tek yakaladı sohbet etti hafiften yürüyüş yaptılar (kendi eşi yok yanımızda) ben de hiç gitmedim yanlarına özellikle.
sonra eşime sordum ne diyo diye. ''ben de araba istiyorum ama almıyor. sen bakıp alır mısın bana araba''demiş.
ki bu insan benim düğünüme bir gün kala bana ''bence hata yapıyorsun onunla evlenmekte ''diyen ve benim şaşkınlıktan hiçbişey diyemedipim bir kadın.
aklıma kötü kötü şeyler geliyor engel olamıyorum. bu kadın acaba kendi eşiyle evlendigne pişman olup, benim eşime mi yakınlık duymaya başladı dersiniz?
bunu kimselere diyemem nolur yardım edin.
evet ama keseler zaten bir. aynı işi yapıyorlar. yani zaten beraber ödenecek o para.
uzun zamandır içimde tuttuğum kimseye diyemediğim bir konu var. sırf bu yüzden üye oldum artık tutamıyorum.
ben 1 senelik evliyim. eşimin abisi 3 yıllık evli eltimle. ama aşırı sorunlu bi evlilikleri varmış hep. bir de biz evlenince hepten sorunlu oldular. eltim aşırı kısknaç biri. bunu nişanımda kınamda düğünümde fazlasıyla rezillik cıkararak gösterdi. sonrasında ev almamız balayımız hepsini sorun yaptı. çok nadir bir araya geliyorz. baştan aşağı beni ve eşimi süzüyor hep. eşine de '' sen iyi koca değilsin, kardeşin daha iyi kocalık yapıyor karısına'' ''sen kötü giyiniyorsun, oçok hoş giyiniyor'' ''onlar mutlu ben seninle mutsuzum'' deyip duruyormuş
son zamanlarda da o kıskandığı eşimi devamlı arayıp soruyor, bir şeyler istiyor. en son pikniğe gittik orda eşimi tek yakaladı sohbet etti hafiften yürüyüş yaptılar (kendi eşi yok yanımızda) ben de hiç gitmedim yanlarına özellikle.
sonra eşime sordum ne diyo diye. ''ben de araba istiyorum ama almıyor. sen bakıp alır mısın bana araba''demiş.
ki bu insan benim düğünüme bir gün kala bana ''bence hata yapıyorsun onunla evlenmekte ''diyen ve benim şaşkınlıktan hiçbişey diyemedipim bir kadın.
aklıma kötü kötü şeyler geliyor engel olamıyorum. bu kadın acaba kendi eşiyle evlendigne pişman olup, benim eşime mi yakınlık duymaya başladı dersiniz?
bunu kimselere diyemem nolur yardım edin.
dedm ki, senden nefret eden bize düğün esnasında bir kere bile yardım etmeyen, düğünden önce seni bana kötüleyen biri için araba mı bakacaksın? hak değil bu dedim. benim hakkımı ihlal edersin dedim.