acaba eltim eşime mi....?

kocası öyle iyi biri ki, gözüyle görse inanmaz. zihni benim gibi kirli değil belki de...
adam 2 yaşındaki oğlu için katlanıyor bunun arsızlıklarına.
kaynanam eltimden çok korkuyor, oğlunu bırakır gider, torununu da alır diye. yaptıklarına susuyor hep.

Oha gidip eşinin abisinden araba mı istedi çüş ben babamdan bile isteyemem millet ohoo
Kız bir şey yap buna

ha bu arada kaynanam bana yalvarıo facede paylaşma gezdiginiz yerleri abinin başına ekkşio kıskanclıgından diyo.
normalde beni öper sever kaynanam. çok iyiyiz ama eltimle ben bir araya gelince de onun korkusundan benimla çok az konusuyor. benişmde zoruma gidiyo tabii.

Peki, "sen iyi koca değilsin, kardeşin daha iyi kocalık yapıyor karısına'' lafını size abisi mi söyledi? Nerden duydunuz bu lafı ettiğini?
Ben de bunu sorcaktim?
Boyle bi lafi kadinin kocasi nasil gelip de baskalarina soyleyebilir?
Kadinin kendisi zaten soylemez?
"Ben dun kocama dedim ki sen kotusun abin iyi......"

Yada kocasi; "esim bugun dedi ki ben kotu kocaymisim abim iyi......"

Cok sacma, olmaz boyle seyler ??????

bunun cevabını vermiştim ama tekrar yazayım. kaynanamın yanında olan konuşmalar. bana ağlayarak oğlumu aşağılıyor hep diyerek anlattı.

kayınvalidem söyledi. o çok saftır ağzından laf kolay alınır. ağlaya ağlaya anlattı. biz buna nerden düştük. oğlumu hep aşağılıyor diyerek anlattı.
Ailede boyle laflar dolasmaya basladiysa nasil gorusuyosunuz hala? Piknige gitmeler falan? Kv bunlari soylesiyse 2 kardesin forusmemesi gerek? Hatta abi nasil esini yalniz gonderiyo piknihe?

Herseye katlanilir susulur da boyle olaylara katlanan erkek ben.duymadim??

Kıskançlık olabilir... Eşinizin haberi var mı düğün öncesi "Hata yapıyorsun onunla evlenmekle" dediğinden?

Ailede boyle laflar dolasmaya basladiysa nasil gorusuyosunuz hala? Piknige gitmeler falan? Kv bunlari soylesiyse 2 kardesin forusmemesi gerek? Hatta abi nasil esini yalniz gonderiyo piknihe?

ben anlatamıyorum sanırım. ailede bunları düşünen tek benim. kimse böyle bir şeyi kondurmuyor iması bile yok. onlara göre eltimin bu yaptıkları abime olan hırsından. asla eşime karşı öyle şeyler akıllarına gelmez. bu yüzden ben de konuşamayıp burda size yazdım.

Bence eşinle konuş.
Bu eltinin tavırlarından hoşlanmadığını bildir.
Eşine düğün öncesi sana dediği lafları da söyle eşin bilsin.
Araya mesafe koy mümkün mertebe görüşmemeye dikkat et.
Eşini de kendine çevir seninle aynı hareketleri yapsın ona karşı.
İşin çok zor Allah bu tip insanları islah etsin..

Kıskançlık olabilir... Eşinizin haberi var mı düğün öncesi "Hata yapıyorsun onunla evlenmekle" dediğinden?

taa o zaman demiştim. aldı telefonu abisini arayacaktı. onun ağzına s...tıracam demişti. o kim ki sana böyle konuşuyor dedi. ama ben yalvar yakar durdurdum çünkü benim üstüme kalacaktı konu.

Böyle şeyler getirmeyin aklınıza mutsuz olması hemen başka adamı gözünde kestireceği anlamına gelmez.Hele ki aile içinden birini kaynını !!!! belki siz evlenirken saçma tavırlar sergilemiş olabilir belki size yapılan ona yapılmamış ve kadınlardaki kıskançlık duygusu ondada belirmiştir,bu şekilde düşünün .Yani bunu eşinize söyleyipte dallandırmayın evliliğiniz karşılıklı güveniniz bile sarsılabilir.Belki bir kardeş veya abi olarak görüşlerini bildirmiştir,aile içinden biri diye dertleşmiştir.düşüncesi bile kötü allah yardımcıları olsun sizin ve onlar içinde ilişkileri biran evvel düzelsin.

dedm ki, senden nefret eden bize düğün esnasında bir kere bile yardım etmeyen, düğünden önce seni bana kötüleyen biri için araba mı bakacaksın? hak değil bu dedim. benim hakkımı ihlal edersin dedim.

evet ama keseler zaten bir. aynı işi yapıyorlar. yani zaten beraber ödenecek o para.

Benim yengem olacak kadin ile annem arasındaki ilişkiyi görüyorum. Bir zamanlar babam ve amcam da ayni ortak gelire sahipti. Yengem annemi aşırı derece de anlamsiz yere kıskanırdi.. Dikkat cekmeye çalışır bi konuda annemin önüne atlar lafi ağzindan alir o devam ederdi. Falan filan devami önemli değil. Insan kimseye diyemiyor tabi bunları kanitin yok. Yasayip bilip hissediyorsun ama ispat olmadan bunlar yetmiyor.

Niyetini de anladık ki; psikolojik olarak yipratip, araya fesatlik sokarak annemi tüm aileden uzaklastirip babamdan ayirip, dedemler tarafı ölünce mallarin ikiye bölünmesi ve annemin bundan faydalanamamasi..

Mesafeni kesinlikle koru ve en ufak laf sokmasında ağzının payını ver, kadin düşünebilir fesatlik ama kocan kardeşinin karisi ile tövbe tövbe, düşünmüyordur yani. 3 yildir dusunse seninle ne isi vardi..

Inşallah gerek kalmaz tabi bunlara. Inşallah zararsiz bi ozentidir bu durum..

Böyle şeyler çok sıklaştı malesef bu bir gerçek. Dikkatli olmakta fayda var.

Yalnız ben bir şey hissettiğini düşünmüyorum. Eşler ortak iş yapıyormuş. Haliyle daha çok içli dışlı olursunuz. Resmiyeti korumaya çalışın siz ve eşiniz...
Ayrıca misal, kaynım eşimden şık giyinebilir, giydigini yakistirabilir, daha zevklidir vs vs...
Benim bunu söylemem kaynıma yürüdüğüm anlamına gelmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…