acaba eltim eşime mi....?

taa o zaman demiştim. aldı telefonu abisini arayacaktı. onun ağzına s...tıracam demişti. o kim ki sana böyle konuşuyor dedi. ama ben yalvar yakar durdurdum çünkü benim üstüme kalacaktı konu.
Ben olsam tutmazdım. Eşiniz de onun nasıl biri olduğunu az çok biliyor demek ki ona göre mesafe koysun.

eşinle konuş diyen arkadaşlar var ama ben asla ona yengenden şüpheleniyorum diyemem. çok kızar böyle düşünmeme. açıkçası ben de utanıyorum böyle düşünmekten ama yaptıkları aklıma gelince de haklıyım diyorum.

benim hiçbir samimiyetim yok eltimle. kaynanamlara gittgmizde gelirlerse (ki pek gelmez kaynanasına) karşılaşırız. onda da bizi süzmekten rahat ettirmez bizi zaten. ama bunları tek ben mi görüyorm diyom ya hiç mi farkında diiller :KK43:

Anam.
Besbelli hersey.
Ne aklina getirme felani, hersey ortada.
Hemen araya mesafeyi koy.

Ondan ayri, para kesesinj bir tutmakla cok buyuk hata yapmissiniz.
Herkesin kiskanarak baktigi koca ailemiz.
Herkesin: aralarindn su sizmaz nasil guzel dedikleri o ailmez su an koptu resmen tam bu konu yuzundn.
Dayim kuzenlerime kustu, paralari birlik oldugundan dolayi. Kardesler birbirine kustu yine aynj durumdan. Enistemin aileside daha ayri. Cok riskli.

Milletin ki yüzse benim ki ne?
Araba istemek ne yahu?
En önemlisi de giyimi kuşamı geçtim '' sen iyi koca değilsin, kardeşin daha iyi kocalık yapıyor karısına '' cümlesi, bu ne cürret! İnşallah düşündüğünüz gibi değildir ama sizi ve hayatınızı kıskandığı ortada çünkü kocalara kadar bir kıyaslama söz konusu, yani inşallah böyledir.

Nasıl yani ya, eşine bana araba al mı demiş yani eşin kendi parası ile mi ona araba alacakmış?

var ama benim bekarşığmdan beri var babam almıştı.

Ben bana araba bakalim, demesinde hicbir art niyet goremedim.
Sonucta arabayi babaniz almis olabilir ama araba masraflarini kesenizden harciyorsunuz.
Buna kiskanmis da diyemeyiz cunku araba artik luks gibi gorulmuyor, ihtiyac olarak goruluyor.

Siz evlenmeden once nicin esinize sizin hakkinizda boyle bir sey soyluyor?
Yani durup dururken soylemis olsa esiniz sizin yaniniza gelip abimi arayacagim, mahvedecegim onu, moduna girene dek o anda vermis olmaliydi cevabini.

Kiyaslamasi cok kotu ama bunu yine de mutsuzlugundan oturu esinizi model almis olarak dusunmenizi tavsiye ederim.

Ben bana araba bakalim, demesinde hicbir art niyet goremedim.
Sonucta arabayi babaniz almis olabilir ama araba masraflarini kesenizden harciyorsunuz.
Buna kiskanmis da diyemeyiz cunku araba artik luks gibi gorulmuyor, ihtiyac olarak goruluyor.

Siz evlenmeden once nicin esinize sizin hakkinizda boyle bir sey soyluyor?
Yani durup dururken soylemis olsa esiniz sizin yaniniza gelip abimi arayacagim, mahvedecegim onu, moduna girene dek o anda vermis olmaliydi cevabini.

Kiyaslamasi cok kotu ama bunu yine de mutsuzlugundan oturu esinizi model almis olarak dusunmenizi tavsiye ederim.

hayır eltim bana söyledi o lafı ben cevap veremedim. eşime anlatınca çok kızdı. ayrıca ben de çalışıyorum arabamın masrafı ne olacak ki? bir vergisi bir kasgosu var o da kartımdan otomatik alınıyor zaten. küçük meblalar söz konusu bile değil onlar benim için.

ayrıca, düğün zamanı ona yapılmayıp bana yapılan hiçbir şey yok ki kıskansın. aksine o hiçbir şey yapmamış her şeyi eşimin ailesi yapmış.

benim ailem Allaha şükür nişanımı kınamı yatak odamı oturma odamı arabamı verdi yolladı. yani bu durumda benim laf etmem lazımdı.

ayrıca araba sürmeyi bile bilmeden araba istemesini de geçtim beni zaten ilgilendirmez de, kocası kayınpederi ve kendi abisi dururken benim kocamdan istemesi çok saçma. yakında benden direksiyon dersi vermemi de isteyecekler korkarım.

Dünyanın çivisi çıktı diye boşa demiyorlar.

Şüphelenmekte haklısınız bende olsam rahatsız olurum.

Eltiniz dertleşecekse sizinle dertleşşin eşinizle değil!

Araba konusunda da eşinize söyleyin kesinlikle karışmasın bir daha konu açarsa ben abimi çiğneyemem kocan dururken bana düşmez desin.

Eşinize şüphenizi asla söylemeyin ne tepki vereceği belli olmaz.

Maalesef akrabasınız kaynınızla boşanmadığı sürecede görüşmeniz gerekecek, bu durumda eşinizle asla yalnız bırakmayın, eşinize bir şey sorarsa siz cevap verin, eşinizede ondan çok hoşlanmıyorum samimi olmanu istemiyorum deyin.

Can sıkıcı bir durum Allah yardımcınız olsun.

Dünyanın çivisi çıktı diye boşa demiyorlar.

Şüphelenmekte haklısınız bende olsam rahatsız olurum.

Eltiniz dertleşecekse sizinle dertleşşin eşinizle değil!

Araba konusunda da eşinize söyleyin kesinlikle karışmasın bir daha konu açarsa ben abimi çiğneyemem kocan dururken bana düşmez desin.

Eşinize şüphenizi asla söylemeyin ne tepki vereceği belli olmaz.

Maalesef akrabasınız kaynınızla boşanmadığı sürecede görüşmeniz gerekecek, bu durumda eşinizle asla yalnız bırakmayın, eşinize bir şey sorarsa siz cevap verin, eşinizede ondan çok hoşlanmıyorum samimi olmanu istemiyorum deyin.

Can sıkıcı bir durum Allah yardımcınız olsun.

evet gelsin bana her konuda yardım eder her şeyine destek olurdum. o arabayı da ben bulur aldırırdım. ama adam değil işte.
ayrılsak mutlu olacak bir kadın. dedikoducu ayrıca da.

Yardım istemesinde art niyet göremedim ben. Bende araba alırken arkadaşımın eşinden yardım istedim. Ne var ki bunda.

sizin kendi abiniz eşiniz babanız kayınpederiniz varken mi istediniz? ayrıca arkadaşınıza söylemişsinizdir o da kocasına söylemiştir. direkt kocasını mı aradınız siz?

Yardım istemesinde art niyet göremedim ben. Bende araba alırken arkadaşımın eşinden yardım istedim. Ne var ki bunda.

Ben de oyle dusunuyorum.
Yardim istenebilir.
Evlenmeden once o kadar muhabbetimin oldugu kaynimla evlendikten sonra esinden izin mi alarak konusacagim?

Ama konu sahibine kayinbiraderi icin onunla evlenme, demesi tuhaf olmus.
Yine de oyle soyleme sebebini bilemiyoruz.
Cunku konu sahibi hicbir sey diyemeden esine soylemis.

Ben su an kayinbiraderime canim derim tatlim derim, o da yengem sana feda olsun her sey, der.
Henuz evli degil ama evlenirken bana sorulsa bu derece samimiyetimize ragmen k.biraderimin kotu yonlerini de soylerdim.

Bilemiyorum, konduramiyorum.
Cunku elti gizli kapakli yapmiyor.
Taa k.valide bile olayin icindeyse o kadar da saf degildir elti, hem ilgi duyup hem millete yaysin.

canım eltimle ben hiç görüşmeyiz zaten. birbirimize de gidip gelmeyiz. telefon bile açmaz. istemeden uzak tutuyorum zaten. ama ben yanında yokken gündüz ikmz de işteyken arıyor.
çok ayıp yaaa bu nasıl bişi hiç mi düşünmüyor biri yanlış anlasa nasıl açıklama yapacak allah aşkına, bu nasıl bir terbiyesizlik, şimdi eşiniz arama beni falan dese durup dururken bana neden tavır alıyorsun diyecek, istediğiniz kadar açıklama yapın bu kadar pişkin bir kadın yapar bunu yani, e bu sefer eltinin eşi senin eşinle tartışabilir ne oluyor diye ay allahım bu nasıl iş, bu nasıl bi kadın ya ..

Ben de oyle dusunuyorum.
Yardim istenebilir.
Evlenmeden once o kadar muhabbetimin oldugu kaynimla evlendikten sonra esinden izin mi alarak konusacagim?

Ama konu sahibine kayinbiraderi icin onunla evlenme, demesi tuhaf olmus.
Yine de oyle soyleme sebebini bilemiyoruz.
Cunku konu sahibi hicbir sey diyemeden esine soylemis.

Ben su an kayinbiraderime canim derim tatlim derim, o da yengem sana feda olsun her sey, der.
Henuz evli degil ama evlenirken bana sorulsa bu derece samimiyetimize ragmen k.biraderimin kotu yonlerini de soylerdim.

Bilemiyorum, konduramiyorum.
Cunku elti gizli kapakli yapmiyor.
Taa k.valide bile olayin icindeyse o kadar da saf degildir elti, hem ilgi duyup hem millete yaysin.

siz kaynınızla samimiymişsiniz bunlar hiçbir zaman samimi olmamış.
her zaman eşimle çekişmesi olmuş. biz evlenmeden önce de kıyaslıyormuş onları. önceleri etrafına eşimden nefret ettiğini söylermiş. şimdi ne değişti bilmiyorum.

X