acaba eltim eşime mi....?

kabusum

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2015
30
11
40
uzun zamandır içimde tuttuğum kimseye diyemediğim bir konu var. sırf bu yüzden üye oldum artık tutamıyorum.

ben 1 senelik evliyim. eşimin abisi 3 yıllık evli eltimle. ama aşırı sorunlu bi evlilikleri varmış hep. bir de biz evlenince hepten sorunlu oldular. eltim aşırı kısknaç biri. bunu nişanımda kınamda düğünümde fazlasıyla rezillik cıkararak gösterdi. sonrasında ev almamız balayımız hepsini sorun yaptı. çok nadir bir araya geliyorz. baştan aşağı beni ve eşimi süzüyor hep. eşine de '' sen iyi koca değilsin, kardeşin daha iyi kocalık yapıyor karısına'' ''sen kötü giyiniyorsun, oçok hoş giyiniyor'' ''onlar mutlu ben seninle mutsuzum'' deyip duruyormuş

son zamanlarda da o kıskandığı eşimi devamlı arayıp soruyor, bir şeyler istiyor. en son pikniğe gittik orda eşimi tek yakaladı sohbet etti hafiften yürüyüş yaptılar (kendi eşi yok yanımızda) ben de hiç gitmedim yanlarına özellikle.
sonra eşime sordum ne diyo diye. ''ben de araba istiyorum ama almıyor. sen bakıp alır mısın bana araba''demiş.
ki bu insan benim düğünüme bir gün kala bana ''bence hata yapıyorsun onunla evlenmekte ''diyen ve benim şaşkınlıktan hiçbişey diyemedipim bir kadın.

aklıma kötü kötü şeyler geliyor engel olamıyorum. bu kadın acaba kendi eşiyle evlendigne pişman olup, benim eşime mi yakınlık duymaya başladı dersiniz?

bunu kimselere diyemem nolur yardım edin.

Yok artık! Tatlım böyle şeyler getirme aklına, aklını bozarsın. Ailesiniz siz. Eşini kimseyle yalnız bırakma, aklını karıştıracak şeyler düşünme. Yeni evliyken herkesten şüphe duyabilir çok kıskanç olabilir insan

Kendine boş yere kuruntu yapma.bende kaynimla güler konusuruz isim olduğu zaman beni gideceğim yere götürür yani ilgimi duyuyoruz birbirimize yok artık böyle düşünceleri silin atın kafanizdan

Yok kotu bisey aklina getirme. Eltinin yapmak istedigi aslinda sadece seni kiskandirmak. Kendi evliligilr seni kiskandiramadigi icin bu yolu tercih etmis hepsi bu. inanki.

Bence toplum olarak artık şu olmayacak ya da olmaması gereken işleri aklımızda yok sayalim. Bugün ona yarın sana. Çocuklarımızı da böyle yetistirmeyelim. Yoksay. Olsa ne olacak eşini elinden mi alacak. Kurmayin böyle şeyler. Kötülük kötülük doğurur. Evinizi aklınızı böyle sapikca dusuncelerden arındırin. Hatta kalkıp bi kapı pencere açın oksijen alın.

Şok oldum gerçekten. İnşallah düşündüğünüz gibi değildir diyeceğim ama anlattıklarınızdan bende eşinize karşı birşeyler hissediyor olabileceğini çıkardım. Umarım yanılıyorumdur.

Allah yardımcınız olsun.

böyle şeyler olmuyo mu

Hayir diyemicem neler neler duyuyoruz.. evet olabilir esinden hoslaniyor olabilir. Esiniz mesafesini korusun soguk davransin

ne akla hizmete kaynından araba isteyebiliyor

insan babasının oğlundan bile isteyemez böyle bir şey

onun başındaki kocası da bir enterasanmış

Eşiniz eğer abisinin karısıyla olabilecek zihniyette bir adamsa, bunu yapabileceğini düşünüyorsanız neden evlendiniz?

Eltiye söyleyecek bir şeyim yok. Başkalarının ne yaptığı ne düşündüğü önemli değildir çünkü benim bakış açıma göre. O evliliği yaşayan iki insan önemlidir. Dışardan gelen etkilere tepki vermemelidir evlilik sözleşmesinin tarafları. Çünkü o deftere imzayı atan, sadakat sözü veren onlardır.

haklısınız eşimden yana şüphem yok. zerre sevmez abisine yaptıklarından dolayı ama abimin emaneti o abim olmadıgı zamanlar dedi. belki de eltim bana gıcıklık olsun diye yapıyor. konu açmaya çalışıyor şakalaşmaya çalışıyor. kocam oralı bile olmuyor. tabii hiç ona böyle bir imada bulunmadım aklından bile geçmez onun böyle bir şey. ama işte şeytan aklımla oynuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…