acaba eltim eşime mi....?

eltinin psikolojisi iyi değil bence, aşırı kıskanç. o yüzden sürekli sizi süzüyor ve gözüne batıyorsun he bu kıskançlık onu dediğin yola sevk eder mi bilemiyorum o da kişiye bağlı artık.

sakın eşini onunla yalnız bırakma gerekirse eşinin telefonundan o kadının numarasını engelle aradığı zamanda sen aç buyur yenge benden iste ne istiyosan de hiç normal gelmedi o kadın bana bol bol ayetel kürsi oku o geldiğinde ya da siz onlara gittiğinizde bu devirde öyle kötü seyler oluyoki artık kimseye inanamıyorum güvenemiyorum eşine güvensiz davranma o zaman ters etki yapar sevgin ama yengene güvenmediğini eşine belirt hareketlerinle eminim eşinde anlamıstır zaten birseyler

Bende aynı sıkıntıları yaşadım ama bende ki fark beni sadece eltim değil görümcem ve kaynımın ölen eşinden olan 2 kızı eşimi benden kıskanıp olmadık eziyetler yaptılar ama Allahın izniyle Rahman yüzüme baktı ve Eşimle arama bir üçüncü şahısları sokmadı.Senin yapacağın en mantıklı iş eşinle arana hiç kimseyi sokmamak..Görümcem evlendi eşinden olmadık eziyet ve dayak yiyor ve kendi evliliğinde yakalayamadığı mutluluğu bizde gördüğü için deli oluyor ve eşimle arama nifak tohumları ekmeye çalışıyor ama çok şükür Elhamdülillah eşim buna fırsat vermiyor Rabbime Hamdolsun :KK19:

bu kadın kocanıza abayı yakmış yeni değil hemde abisiyle evlendikten sonra ayartmaya çalışıyor eşinizi ALLAHIM KORUSUN YUVANIZI

Bütün yorumları okudum bence eltinizin eşinizde gözü yok kendi mutlu olmadığı için sizinde mutsuz olmanızı istiyor ve sizi kıskanıyor. Sizinde sinirinizi eşinizle bozmaya çalışıyor. Tabiki de çok dikkatli olmak gerek eşiniz zaten mecburiyetten sırf abisinin hatrına konuştuğunu dile getirmiş. Kendinizi yıpratmayın ama eltinize de pek fırsat vermeyin hep eşinizin yanında olun diğer arkadaşlarında dediği gibi eşinize birşeyler sordugunda siz cevap verin varlığınızı hissettirin

Bence yanlış düşünüyorsunuz kvalidinzde ortalık karistiriyo.Belliki eltini sevmiyorlar.

Sizden önce eltin o evin geliniydi herkes biribirini taniyodur az çok siz sonradan geldiğiniz için aradaki muhabbeti samimiyeti yanlış anlıyorsunuz çok ayıp.

Akıl danisamazmi insan ne var bunda. Belki eltine hiç bişey yapmadılar kadın bu yüzden dert yaniyo Ne yapsin siz gelmisiniz size de kardeş gibi dert yanmış olamaz mı?

Bizde kaynimla dertlesir sohbet ederiz.Ne eltim beni kıskanır nede ben eltimi Çok üzüldüm eltinizin adına

Nefret ettiğim samimiyet türünün bayraklısı:KK14:
Kim ne derse desin şu elti ve kayın samimiyetinden iğreniyorum
Uzak dur yahu kocan varsa seni oraya buraya niye kaynın götürsün acil değilse, neden karısı dururken kayın aranır hal hatır sormak için vs vs.....

ya gerçekten beni çok iyi anladın. ben iki ucu b.klu değnekteyim şuan. ne açıklayabilirm ne ıspatlayabilirm n de engel olabilirm. aklım yetmiyor işin içinden çıkmaya. söylesem ben art niyetli olurum.
söyleme zaten hareketlerinle soğut şekerim bu kadının eşinde gözü olmasa bile haset bir insan olduğu belli ve haset insan herşeyi yapar kendini de eşini de koru gerekmedikçe konuşmayın aynı ortama girmeyin eşinin de kanına gir samimi davranmasın bu kadına karşı asla yüz bulamasın

Kaynım bana kaydı hikayelerinden etkilenmiş elti galiba. Uzak tut en iyisi, ortaya birşey desen daha beter olur. Yanlış anlamış fa olabilirsin belki sizin evliliğinizi kıskanıyordur ama uzak tutmaktan zarar gelmez sonuçta. Tutmazsan gelebilir ama

Dediğiniz gibi aşırı kıskanç.
Eşinize bir ilgisi olduğunu zannetmiyorum ama gözünün önünde yaşayamadığı her şeyi yaşayan ve bu kadar mutlu olan bir çift görmeye de tahammül edemiyor gibi.
Aklınıza başka şeyler gelmesin.
Eltiniz mutsuz, istekleri gerçekleştirilmeyen, değer görmeyen sıradan bir kadın sadece...

Aman diyim eşinize bu düşüncenizden bahsetmeyin. Kadını üstten üstten bozun, şuursuzca konuşurken lafı ağzına tıkayın ne bileyim.

Evli değilim ama yengem bir keresinde babama böyle saçma sapan bir şaka yapmıştı annem üzerinden "iyi çekiyosun" gibilerinden. Deliye dönmüştüm direkt amcama "eskiyi getir yeniyi götür kampanyalarını keşke evliliklerde de yapsalar. Verir yenisini alırdık eşinin" dedim. Gayet saygısızca farkındayım ama çizgisini bilmeyene o dilden konuşucaksın. Herkes duracağı yeri bilecek.

ha bu arada kaynanam bana yalvarıo facede paylaşma gezdiginiz yerleri abinin başına ekkşio kıskanclıgından diyo.
normalde beni öper sever kaynanam. çok iyiyiz ama eltimle ben bir araya gelince de onun korkusundan benimla çok az konusuyor. benişmde zoruma gidiyo tabii.

Cok üzücü bir durum ,bu elti herkesi iyicene korkutmus sen bircok seyin farkindasin mesafe kurman yerinde olurdu.Sen bu kadini al karsina konus diycem ama suan yapicak durumda degilsin galiba ,ama inan bu uzun sürmez eger kadin icten pazarlikli ve düzenbaz birisi ise ancak bir kac ay dayanir buraya yazdigin gibide onuda karsina alirsin daha büyük kavgalar cikar...cünkü kadin resmen dürtüyor gel bana satas diyor...simdiden Kücük problemlerde birseyler söyle sunu sunu istemiyorum yapilmasin gibi ,eger birikirde patlak verirse o Zaman hic iyi olmaz. Allah kolaylik versin.

Daha ortada bir şey yok, ben de çok sevmem mesafeliyimdir bu gibi durumlarda ama kadında şimdilik bir kötülük görmedim, gözü falan yoktur da belki kıskanıyor olabilir. Kendinizce mesafe koyun tedbir alın ama sakın sakın bunu dillendirmeyin, bütün aileyi birbirine düşüren insan konumuna düşer enkaz altında kalırsınız...

Paralarım okadını elimde kalır ben olsam ...yav bu dünyanın çivisi çıkalı olmuş baya ..

X