acaba eltim eşime mi....?

haklısınız eşimden yana şüphem yok. zerre sevmez abisine yaptıklarından dolayı ama abimin emaneti o abim olmadıgı zamanlar dedi. belki de eltim bana gıcıklık olsun diye yapıyor. konu açmaya çalışıyor şakalaşmaya çalışıyor. kocam oralı bile olmuyor. tabii hiç ona böyle bir imada bulunmadım aklından bile geçmez onun böyle bir şey. ama işte şeytan aklımla oynuyor.

bir şey ekleyeceğim. arkadaşlar tamam eşe güvenilir adam yapmak istemezse yapmaz. ok.
ama olay bu değil.
bu devamlı yaşanan olaylar,birinin bu eşe yaklaşımları ,sözleri ilelelebet beraberlik olacak bir ailede, insana yaşatacağı strestte hoş değil.

rahatsız edici bir şey.
diğer tarafta ışık olmasa bile kim olsa bu durumda umursamamazlık etmez.

Midemi bulandıran en nefret ettiğim kadın modeli!
Kendi kocasını kotuler elin kocasına methiyeler dizer. Kıyaslama yapar iki erkek arasında. Kapa çeneni be kadın kapa! Allahın verdiğine razı ol! Sanane elin kocasından sen yanındaki kocaya baksan ya!
Konu sahibi arkadaşım ben çoook gordum boyle kadın tiplerini, akbaba gibi çok uçtular yuvamın ustunde aynı dediğin şekilde tavırlar suzulmeler yanaşmalar yaptılar.
Ama ben naptım? Dimdik durdum kocamın yanında kimseye pabuç bırakmadım aslan gibi çıkardım pençelerimi bu şekil yanaşanlara pençelerimi dokundurdum. Allahtan eşimde farkerdide ne muhatap olurdu ne yuzune bakardı oylelerin. Hatta Eşim; evime adım atmasınlar soyle şunlara ben anlıyorum amaçlarını derdi! Eşimle elele verip def ettiğimiz çok oldu bu tip hatunları. Yılanın başını kucukken ezeceksin! Hiç korkma.
Aman eltimdir gunahını alıyorum diye dusunme? Ama gerçekten hissediyorsan eminsen bırak arkadaşım bırak kimseye guven kalmamış bu devirde gozunu dort aç! Eşin hisseder mutlaka erkekler hissediyor bu tip şeyleri. Rahatsız old. Dile getir. Kocanla yalnız mı kaldı sende kalk kocanın yanına git ben burdayım der gibi. Her ne olursa olsun eşini asla yalnız bırakma. Eşine sorumu soruyor seni gormezdenmi geliyor? Onun eşine sorduğuna inatla sen cevap ver. O zaten anlayacaktır yılacaktır....

Tabi bu son dediklerim gerçekten eltin hakkında eminsen? Goren sensin cunku...Hislerinde eminsen yukardaki saydıklarımı iyi dusun?

bir şey ekleyeceğim. arkadaşlar tamam eşe güvenilir adam yapmak istemezse yapmaz. ok.
ama olay bu değil.
bu devamlı yaşanan olaylar,
birinin bu eşe yaklaşımları ,sözleri ilelelebet beraberlik olacak bir ailede, insana yaşatacağı stresette hoş değil.
rahatsız edici bir şey.
diğer tarafta ışık olmasa bile kim olsa bu durumda umursamamazlık etmez.

hay çok yaşa aynen öyle. eşim değil abisinin eşine bakmak okadın el bile olsa ona bakmaz. asla o tarz bi insanı beğenmez zaten. benim eşime güvenim tam. derdim bu kadın. yıllarımız geçecek mecburen beraber. naparsam yapim colugum cocugum olunca bu insanla aynı havayı solöuyacak. hepsini geç kıskanclıktan nazardan öldürür beni bunun gözü.

Çok belli etmiş kendini sen kocana konuşmanı istemiyorum telefon mesaj vs istemiyorum kesinlikle de. Senin yanında nesaj tel açarsa sen cecap ver tersle. Bilsin farkında olduğunu ama direkt konuşmaki olay çıkaramasın. Ne günlere kaldık ya rabbi...

evet ama keseler zaten bir. aynı işi yapıyorlar. yani zaten beraber ödenecek o para.
o nasıl saçma bir durum öyle..siz aileleri ayıramazsanız ,herkesin evi ailesi farklı olduğunu anlamazsanız,kadın da ailesi gibi görüyor demek ki eşinizi..
ne kadar kardeşim olursa olsun,herkesin bütçesi kendine..ne demek ona alınan araba bizim de cebimizden çıkacak...ortak bile olsa kardeşi ile,para 2 ye bölünürikim ne alacaksa o parayı nasıl kullanacaksa kullanır..
siz önce aileleri ayrı tutun,gerisinde sorun yok bence..kadın değişik o kadar..

valla bende direk kötü düşündüm hani eşine güven zannetmiyorum onun öyle birşey yapacağını ama kıskançlık kuruntu falan bunları eşine yapma yavaş yavaş kes muhabbeti, hani ters tepki verme mutsuz evlilik yapmış napalım falan de geç ama yakınına yaklaştırma eşinin. çok tehlikeli bişi sezdim ben bu kadında. aman allah korusun evlerden ırak..

valla bende direk kötü düşündüm hani eşine güven zannetmiyorum onun öyle birşey yapacağını ama kıskançlık kuruntu falan bunları eşine yapma yavaş yavaş kes muhabbeti, hani ters tepki verme mutsuz evlilik yapmış napalım falan de geç ama yakınına yaklaştırma eşinin. çok tehlikeli bişi sezdim ben bu kadında. aman allah korusun evlerden ırak..

canım eltimle ben hiç görüşmeyiz zaten. birbirimize de gidip gelmeyiz. telefon bile açmaz. istemeden uzak tutuyorum zaten. ama ben yanında yokken gündüz ikmz de işteyken arıyor.

Peki, "sen iyi koca değilsin, kardeşin daha iyi kocalık yapıyor karısına'' lafını size abisi mi söyledi? Nerden duydunuz bu lafı ettiğini?

kayınvalidem söyledi. o çok saftır ağzından laf kolay alınır. ağlaya ağlaya anlattı. biz buna nerden düştük. oğlumu hep aşağılıyor diyerek anlattı.

kayınvalidem söyledi. o çok saftır ağzından laf kolay alınır. ağlaya ağlaya anlattı. biz buna nerden düştük. oğlumu hep aşağılıyor diyerek anlattı.

o k valide azıcık da oğlunda suç bulsa fena olmaz bence.tamam elti çok abartmış,saçmalamış ama demek ki artık çok bunalmış.

acaba kocası bu durumda ne yapıyor karısı ile ilgilenmediği belli de hiç mi dikkatini çekmiyor olanlar.

uzun zamandır içimde tuttuğum kimseye diyemediğim bir konu var. sırf bu yüzden üye oldum artık tutamıyorum.

ben 1 senelik evliyim. eşimin abisi 3 yıllık evli eltimle. ama aşırı sorunlu bi evlilikleri varmış hep. bir de biz evlenince hepten sorunlu oldular. eltim aşırı kısknaç biri. bunu nişanımda kınamda düğünümde fazlasıyla rezillik cıkararak gösterdi. sonrasında ev almamız balayımız hepsini sorun yaptı. çok nadir bir araya geliyorz. baştan aşağı beni ve eşimi süzüyor hep. eşine de '' sen iyi koca değilsin, kardeşin daha iyi kocalık yapıyor karısına'' ''sen kötü giyiniyorsun, oçok hoş giyiniyor'' ''onlar mutlu ben seninle mutsuzum'' deyip duruyormuş

son zamanlarda da o kıskandığı eşimi devamlı arayıp soruyor, bir şeyler istiyor. en son pikniğe gittik orda eşimi tek yakaladı sohbet etti hafiften yürüyüş yaptılar (kendi eşi yok yanımızda) ben de hiç gitmedim yanlarına özellikle.
sonra eşime sordum ne diyo diye. ''ben de araba istiyorum ama almıyor. sen bakıp alır mısın bana araba''demiş.
ki bu insan benim düğünüme bir gün kala bana ''bence hata yapıyorsun onunla evlenmekte ''diyen ve benim şaşkınlıktan hiçbişey diyemedipim bir kadın.

aklıma kötü kötü şeyler geliyor engel olamıyorum. bu kadın acaba kendi eşiyle evlendigne pişman olup, benim eşime mi yakınlık duymaya başladı dersiniz? :KK43:

bunu kimselere diyemem nolur yardım edin.
Hayır da kocası niye tekmeyi koymuyor bu kadına? İlginç.

X