Başka nereye sıkıştırayım komplekslerimi?Buraya geri dönmekten başka şansınız yoksa ne yapabilirsiniz zaten? Bir ilişkiniz var mı yok mu, karşı taraf bir ilişki olarak görüyor mu aranızdakini önce bunları netleştirin. Ya da ilişkinizi bitirin.
Buraya gelince de maazallah tam Türk kızı tiplerine girerseniz yine elin yabancı oğlu kaldırmaz ilişkiyi.
Ne bayılıyorsunuz cümle aralarında komplekslerinizi sıkıştırmaya.
Yapmayın ama ha gayret bir şans daha, (gerçi ben kendi kendime şans alıp veriyormuşum gibi oldu ama haha)Bu çocuktan bir halt olmaz diyorum hala
Ama olduExden next olmaz diyor ve gidiyorum
Yapmayın ama ha gayret bir şans daha, (gerçi ben kendi kendime şans alıp veriyormuşum gibi oldu ama haha)
Belki olur? Hayat bu
Böyle düşünüyorsanız neden soruyorsunuz ki onu anlamadımAma olduYani oldu mu olmadı mı görcez ama ex i geri next yaptım bile
Yani soru biraz farklı aslındaBöyle düşünüyorsanız neden soruyorsunuz ki onu anlamadım
ahhahaah, Vat ar wi? Evet soru buydu. ama zaten sevgiliyiz artıkİnclusive mıyız exclusive mıyız? Aşkımızı label liyek diyin. Yani commited miyiz? Vat ar wi? Ona göre everybody road ına bakar :)
Evet öncekinde de beklentilerim yüzünden ayrılmıştım. ama sonra beklentilerimi indirgeyebileceğimi farkettim ve geri döndüm. Ondan gerçekten hoşlanıyorum, ve beraberken güzel vakit geçiriyoruz. Benim huylantılarım yüzünden ayrılışımız sert oluyor. Belki yine olmaz döndüğümde, ama o zaman hayırlısı buymuş derim. ama benim ataklarım yüzünden ayrılınca, sonra kendimde suç bulup 'ama acaba' diyip diyip duruyorum kendi kendime. Bilemedim.bence akısına bırakın gidip kuruntu yaparm diye ayrılmayın, dönünce de barısıırm ilişki bozulmasın mantıgındasınız anladığım kadarıyla. beklenti üstüne beklenti. hayat bu, normal vedalaşın ama ayrı gibi düşünün sormayın etmeyin arkadas olun ama iletişim kalsın arada. öbür türlü tripli ex olacaksınız yine. ne olacagını zaman gösterir. zaten olacksa olur modunda olmak doğru ama buna güvenerek ayrılmak yanlıs.
öncekinde doğal sebeplerden ayrılmıstınız unutmayın. bu ise planlı. olmayadabilir bir daha.
Hıı anladım :) ..."Buralılar da genelde uzak mesafe ilişkilerinde cinsel sadakatsizliği, sadakatsizlik olarak görmüyor gibi bir izlenim edindim" dediğiniz için size göre ortada ilişki var, ona göre yok diye algıladım.. Bu konuları aslında hep oturup konuşmalısınız. Çekinilecek bir konu değil aksine çok önemli, cevabı kesinlikle bilinilmesi konular. İkiniz de aşıksanız, ilişkinizi sürdürmek istiyorsanız mesafeye katlanacaksınız. Nerede yaşadığınızı bilmiyorum ama diyelim ki londra dan istanbula döneceksiniz.. Her ay bile uygun bilete haftasonları görüşebilirsiniz. Bir o gelir bir siz gidersiniz. Altı üstü üç ay.ahhahaah, Vat ar wi? Evet soru buydu. ama zaten sevgiliyiz artık
Ay İspanya, keşke Londra olaydı, Londra'dan TR ye biletler çok ucuz.Hıı anladım :) ..."Buralılar da genelde uzak mesafe ilişkilerinde cinsel sadakatsizliği, sadakatsizlik olarak görmüyor gibi bir izlenim edindim" dediğiniz için size göre ortada ilişki var, ona göre yok diye algıladım.. Bu konuları aslında hep oturup konuşmalısınız. Çekinilecek bir konu değil aksine çok önemli, cevabı kesinlikle bilinilmesi konular. İkiniz de aşıksanız, ilişkinizi sürdürmek istiyorsanız mesafeye katlanacaksınız. Nerede yaşadığınızı bilmiyorum ama diyelim ki londra dan istanbula döneceksiniz.. Her ay bile uygun bilete haftasonları görüşebilirsiniz. Bir o gelir bir siz gidersiniz. Altı üstü üç ay.
Yalnız takılıyorsun diye herkesle takılacaksın diye bir şart yok. Bu çok ucuz bir bahane.. Görüntülü de konuşulabilinir.. Kısacası kalbin birisiyle doluysa onunla tekrar buluşma gününü iple çekersin.. Güven vermeyen bir insanla ilişki içinde olmazdım ben. Hakkınızda hayırlısı olsun :)Ay İspanya, keşke Londra olaydı, Londra'dan TR ye biletler çok ucuz.
One göre yok mu? Siz nasıl 3 paragraflık konumdan anladınız onuben 1 yıldır onunlayken, hala anlayamadımda.. Ama bence bu sefer (son ayrılmadan sonraki birleşmeden sonra) çift olduk gerçekten. O da dedi Türkiye ye gelirim o zaman bu süre de diye. Ama biletler öyle pahalı ki hiç sanmıyorum gelebileceğini ( O venezuelalı, venezuela da durumlar kötü olduğundan kardeşi, kardeşinin eşi ve annesini buraya getirtti geçen yıl ve sadece kendi çalışabiliyor şimdilik ve herkese bakıyor), türkiye bileti onun içinde pahalı olacaktır. Keşke gelse... gelebilse..
Aşk konusunu bilmiyorum, bu kez, çok iyiyiz, heyecan dolu,..
Ama yaz gelince ben bu ilişkiyi bitirmeden türkiyeye gidersem aklım çok kalacak. Güvenemeyeceğim. Kendimi biliyorum, belki maksimum 1 ay sonra kıskançlık krizi yaşayacağım kendi içimde, çünkü benim ailem iç anadoluda ben oraya gideceğim ve hep evde olacağım, düşünmek için çokça vakit demek bu..
Belki bu sadece huylanmada ve şüphede kalmayacak, yapacak yapacağını, çünkü burada yalnız takılıyorsan bu çok kolay, kız içinde erkek içinde.
Aslında o güven kırıcı bir şey yapmadı bu güne kadar. Hep benimle oldu beraber olduğumuz sürede. Ve yaz için de ben gelirim sonra sen gelirsin modunda. konuşuyor.Yalnız takılıyorsun diye herkesle takılacaksın diye bir şart yok. Bu çok ucuz bir bahane.. Görüntülü de konuşulabilinir.. Kısacası kalbin birisiyle doluysa onunla tekrar buluşma gününü iple çekersin.. Güven vermeyen bir insanla ilişki içinde olmazdım ben. Hakkınızda hayırlısı olsun :)
İyi de biri elin adamı diğeri sevgiliniz? Onun yaptığının faturası neden sevgilinize patlıyor? Başkalarının yaptığına bakarak ilişkinizi yıpratmasanız mı acaba?Aslında o güven kırıcı bir şey yapmadı bu güne kadar. Hep benimle oldu beraber olduğumuz sürede. Ve yaz içinde ben gelirim sonra sen gelirsin modunda.
Ama bi arkadaşım olmuşta sınıftan geçen yıl Latin amerikalı, bana yürüyordu sürekli. Ve ben ilgilenmemiştim onla çok. Bi kaç ay sonra ülkesine döndü ve evlendi orada. İnstagram postlarına '+12 yıldır sadece sen!!!' falan yazıyorduVe ben bu şekilde bana asılıp aslında '1-10' yıldır bi ilişkisi olan çok kişiyle tanıştım ve gördüm. Bu beni garip hissettiriyor ve güvendirmiyoru bir şekilde ona da
Sevgililer günün 'gütlü' olsun ne yaaaÖnceki konularımdan bilenler bilir, yabancı bi flört üm vardı uzun aylardır ilişkiye dönüşemeyen, her şeye sen bilirsin diyen, ve adapte olup anlamakta zorluk çektiğim. En son 14 şubatta da benzer hallerini devam ettirip 'Sevgililer günün gütlü olsun, bugün yorgun olmazsan, işi erken bitirirsen ve istersen görüşürüz' diyip gün sonunda hiç bişey yapmamıştık. Ve bende bi kaç gün içimde tutup tutup patlayıp bitirmiştim.
Hah işte onunla biz o olaydan 1 ay sonra geri barıştıkhihiihi.. Çok yalnız bir dönem geçiriyordum, hem özlüyordum hemde o yalnızlığın üstesinden gelemiyordum. Orda pasif pasif dursa bile doğru zaman değil ayrılmak için, kafayı yiyeceğim diye düşündüm. Bi de o 1 aylık ayrılıkta başka biriyle 1gün date e çıktım, ve kendimi çok çok kötü hissettim. Her neyse, bir şekilde ona tekrar yazdım, ve buluştuk, normal geçti. Birbirimiz yokken neler yaptığımızdan falan konuştuk, kavgamızdan değil. O gün bugündür devam ediyoruz. Ve son 2 aydır öncesinde sorun ettiğim şeyleri yaşamıyoruz (yada bana batmıyoru artık-bilemedim) O konunun üstüne gidip tekrar konuşmamamıza rağmen ve ben tekrar ona yazıp adım attığım için bu bir şeyleri olduğu gibi kabul ediyorum anlamına gelmesine rağmen. Hiç 'eğer istersen' le başlayan cümle kurmadı o zamandan beri. Yani, bi kaç kez şaka ile karışık söyledi sadece 'o zamannn sana şimdi en sevdiğin soru geliyor - şuraya gitmek istiyor musun?-' gibi.. Bu arada bende bilmiyordum daha önce, ama onunda benim sıklıkla 'tamam, sorun değil ( its okay )' dememe gıcık olduğunu söyledi .. bi sorun olduğunu farkedip ne olduğunu anlayamıyormuş öyle dediğimde.. O diyince farkettim, tam tripli türk kızı edasıyla, ne zaman bişeye gıcık olsam geçiştirmek için öyle diyorum hep, çok sık kullanıyorum. Her neyse o benim sevmediklerimi yapmıyor, ben onun sevmediklerini yapmıyorum tekrar barıştığımızdan beri kısaca, mükemmel olmasada iyi gidiyor şuan.
Şimdi sorun şu, haziran ayı ve eylül ayı arasında işim olmayacağı için evi kapatıp türkiyeye gitmeyi planlamıştım o süre için. Ve gidiyorumda. 3 ay uzun süre. Uzaktan yürütebilir miyiz.. Daha doğrusu onu pek bilmiyorum bunu nasıl yönetir ama, ben biraz huyluyumdur, kafadan kurar kurar içime dert ederim, eziyet olur. Ona söylediğim gideceğimi, ama ekonomik problem falan demedim, sadece yazı türkiyede geçireceğim evide kapatıyorum dedim. O da 'aah ne güzel aileni özlemişsindir tabi' falan dedi. Ve daha sık vakit geçiriyoruz şimdi o zamana kadar, yazın görüşemeyeceğimiz için. Acaba gitmeden önce ayrılsam mı sakince? Zaten su akıp yolunu buluyor bir şey olacaksa, dış etkenler ortamı hazırlıyor ve oluyor, olmayacaksada olmuyor. Demi? Aslında hiç gidesim yok, onunla tamda bişeyleri yoluna koymaya başlamıştık, ama gitmem lazım.
Dürüst olmak gerekirse neden böyle düşünüyorum, yazın burası curcuna olur, partiler turistler eğlenceler tatiller... Bu zamana kadar onun birşeyini yakalamadım ama arada 3 ay gibi bir süre görüşememe olacakken düşünebilirimBuralılar da genelde uzak mesafe ilişkilerinde cinsel sadakatsizliği, sadakatsizlik olarak görmüyor gibi bir izlenim edindim bu güne kadar. Ve o ne derse desin ben aşırı huylanacağım herşeyden bu kesin. O yüzden onunla nasıl konuşmalı gitmeden önce bilemiyorum. Yani ' 3 ay uzun süre uzakta olacağız, bitirebiliriz ve yazlarımızı güzel geçirmeye odaklanabiliriz, çünkü aksi zor olacak sanki, sen ne düşünüyorsun' gibi birşey desem sakin sakin?
Neyse karışık oldu biraz sanki, umarım anlaşılırım
Yani Türkeyedeykende böyle devam etmeyi sürdürmemi mi tavsiye edersiniz?İyi de biri elin adamı diğeri sevgiliniz? Onun yaptığının faturası neden sevgilinize patlıyor? Başkalarının yaptığına bakarak ilişkinizi yıpratmasanız mı acaba?