- 21 Nisan 2018
- 8.117
- 30.161
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Lütfen yanlış anlamayın ama ilişkinizin durumu tanımadığınız insanların tavsiyesine kaldıysa zaten aşık değilsinizdir.. Bu kadar yorucu, sorularla ilerlememeli bir ilişki bence.Yani Türkeyedeykende böyle devam etmeyi sürdürmemi mi tavsiye edersiniz?
Ya ona karşı size saçma gelebilecek bir çekim yaşıyorum. Sanki birşeyler bizi birbirimizle tanıştırmış gibi.Bence akışına birak. Eger olmazsa zaten ayrılırsınız. Belki de hic problem yasamayacaksiniz. Döndüğünde her sey ayni olacak. Neden simdiden bu hesaplara giriyorsun? Belki sen vazgececeksin. Bu da bir ihtimal.
tanıdığım insan yok burada Yalnız ve kimsesizim; burada her konu açan üye gibi.. Sorunumu yada bir karar aşamasını 'hey, bu böyle böyle sence ne yapmalı?' diye sorabilecek, paylaşabilecek kimsem yok..Lütfen yanlış anlamayın ama ilişkinizin durumu tanımadığınız insanların tavsiyesine kaldıysa zaten aşık değilsinizdir.. Bu kadar yorucu, sorularla ilerlememeli bir ilişki bence.
Sanki fazla anlam yukluyorsun. Benim icin tesaduf olan seyler seni ona bagliyor. Dedigim gibi akisina birak. Bazen birseylere yol vermeye calismak olacaklarin yoldan cikmasina sebep oluyor. Sakin ve rahat olmaya calis.Ya ona karşı size saçma gelebilecek bir çekim yaşıyorum. Sanki birşeyler bizi birbirimizle tanıştırmış gibi.
Çok saçma gelebilir size ama okuyun...
Onun bir gri kurt (türkerin ulusal hayvanı) dövmesi var. Benim ise Troupial (Venezuela ulusal hayvanı- ben bunu yaptırdığımda 18 yaşındaydım Venezuela olan ilişkisini bile bilmiyordum-) dövmem var.
Onun doğum günü 19/04/1991. Benim ilk aşkım, ve en uzun ilişikimin doğum günü ile aynı.. Çok şaşırmıştım ilk doğum tarihini duyduğumda.
O da çok etkilendi, dövmelerimizin anlamını duyduğunda, ve doğum gününün ne kadar özel olduğunu benim için..
Bilemiyorum, açıklamak zor.. Yüzüne baktığımda bazen çocukluk aşkımı görüyorum.
Açıklaması zor.. Farklı birşey..
Neden sevgilime yüklüyorum o diğer Latin amerikalı erkeklerin yaptıkları şeyleri??? Yüklemiyorum aslında.. Emin olamıyorum sadece
Bu arada Aşk nedir hanfendi? Ben 30 yaşındayım artık. aşk nedir hatırlamakta bile zorlanıyorum. Sahi neydi?Lütfen yanlış anlamayın ama ilişkinizin durumu tanımadığınız insanların tavsiyesine kaldıysa zaten aşık değilsinizdir.. Bu kadar yorucu, sorularla ilerlememeli bir ilişki bence.
Uff, ama bir ayı dövmen olsa, ve o Rus kişisinin bir gri kurt dövmesi olsa, flört ediyor olsanız uzun süredir, etkilenmezmisin? Ne alaka demez misin? Garip gelmez mi? heeeeey noluyo ya, bu nasıl tesadüf? demez misin?Sanki fazla anlam yukluyorsun. Benim icin tesaduf olan seyler seni ona bagliyor. Dedigim gibi akisina birak. Bazen birseylere yol vermeye calismak olacaklarin yoldan cikmasina sebep oluyor. Sakin ve rahat olmaya calis.
Biraz fazla anlam yüklemiş olabilirsinizUff, ama bir ayı dövmen olsa, ve o Rus kişisinin bir gri kurt dövmesi olsa, flört ediyor olsanız uzun süredir, etkilenmezmisin? Ne alaka demez misin? Garip gelmez mi? heeeeey noluyo ya, bu nasıl tesadüf? demez misin?
Lütfen biri bana desin bu anormal değil?
Duymak istediklerini yazmayacagim madem boyle bir cekim var aranizda neden ayrilmayi dusunuyorsun?Uff, ama bir ayı dövmen olsa, ve o Rus kişisinin bir gri kurt dövmesi olsa, flört ediyor olsanız uzun süredir, etkilenmezmisin? Ne alaka demez misin? Garip gelmez mi? heeeeey noluyo ya, bu nasıl tesadüf? demez misin?
Lütfen biri bana desin bu anormal değil?
Ay bilmiyorumDuymak istediklerini yazmayacagim madem boyle bir cekim var aranizda neden ayrilmayi dusunuyorsun?