Tup bebekmi yapilack canm insallah hayirla sonuclanir trdavin
canım senle en son özelden yazdk.şmdi ne durumdasn tam olark?
_Verda_
Rabbim en kisa zamanda hayirli bi evlat nasip etsin insh. kimileri evlat diye yanar nasip olmaz,
kimileri de dogurup cop kovasina atar ....
Allahin hikmetinden sual olunmaz elbet, ama ic acitiyor...
bak ne soyliycem...
bizim bi aile dostu vardi, yillaar once evlendi , 10-11 yil kadinin cocugu olmadi, gecen senelerde bi duydukki ikiz bebekleri olmus :) sen umudunu kaybetme, insh sana da nasip olur canim benim
Bende bu soruyu kendime çok soruyorum.2aylik bebegim karnimda oldu kurtaj oldum.daha yeni dis gebelik geçirdim sağ tupum alındı.nasıl toparlarim nezaman anne olurum ,olabilir miyim,bir kayıp daha yasarmiyim..arkadaşlarımın ikinci çocukları doğdu.ben karnimda bebeginden kalan acıları taşıyorum hala..Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın.acılar yaşanmasın.amin
Insallah en hayirli zamanda eviniz bebek sesleriyle dolar.
İnşallah allah tüm evlat sahibi olmak isteyenlere hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli bebekler nasip eder bizlerin de kucağını doldurur inşallah
Oy oy sağolasın nur yolu..
Biliyo musun doktorum çoğul gebelikten bahsetti..
Rabbim bilir tabi ki, ama yumurtaların durumuna göre öyle dedi..
3 senedir bekliyorum inşallah bu ay kavuşurum ..
Allah razı olsun duandan ayırma arkadaşını..
Yok canim manisadayim.doktorum izmirde.iyi dileklerin için teşekkürler.Allah herkesin yardımcısı olsunAmin arkadaşım kaybın için üzüldüm.. Rabbim bi'daha öyle acılar yaşatmasn..
İstanbuldaysan doktorumu önerebilirim..
İnşallah kavuşursun bebeğine..
Moralini bozma, Rabbim nasip edicek..
O canı rahmine yerleştiricek..
Dua et bol bol..
insh canim benim
uzulme ve umudunu kaybetme, duamdasin
Yok canim manisadayim.doktorum izmirde.iyi dileklerin için teşekkürler.Allah herkesin yardımcısı olsun
Sağol gülüm sen ve senin gibi iyi yürekli insanlar benim bu zorluklarla dolu yolumda
birer ışık birer umut oluyorlar..
Allah razı olsun, umudum benimle..
Bakalım ayın sonlarına doğru belli olur
sorduğum bu sorunun cevabı..
pufpuff
Yüreğimi ferahlatan hani içimi rahatlattın derler ya öyle bir yaklaşımın oldu..
Teşekkür ederim, öncelikle.. Ben de bebeğimin kalp atışlarını duyacağım zamanları hayal ediyorum..
Bir gün olacak biliyorum... Lakin sabretmek zor.. İnsanların tuhaf sorularına geri dönmek zor..
Çok uzak bir zamana gitmeden bugün yaşadığım olayı anlatayım, kayınvalide ile markete giderken
eski bir komşusuyla karşılaştık.. Kadın beni baştan aşağa süzdü, sonra kim hanım kızımız dedi.. Kayınvalidem de
"küçük gelinim" dedi.. Komşusu da ne kadar oldu evleneli'den tut, bebek yok mu bebeğe kadar gitti sağolsun..
Hatta yetmedi eleştirdi, "şimdikiler istemiyor anacım ben hep diyorum yapın ne var sanki!" Ben de ufak bir tebessümle bir zamanı vardır belki diyerek yanlarından ayrıldım.. Biraz daha dursaydım farklı cümleler çıkacaktı ağzımdan, kendimi tanıyorum.. "Yapın ne var sanki" nedir ya? Sanki biz mi yapmıyoruz? Rabbimin takdiri.. Bazı şeyler bizim elimizdeymiş gibi konuşuyor insanlar, özellikle cahil insanlar.. Benim elimde hiçbir şey yok.. Bebeğimin yolunu beklemekten başka..
Herkesin imtihanı ayrı tabi, kimisi gerçekten korunur bebek düşünmez, ama ben evlendiğimden beri istiyorum.. Her ay doktorlardayım, sadece bir dönem ara vermiştim o da geçen yaz artık sıkılmıştım.. Demem o ki kendimizden çok etrafımızdaki insanların bize olan tutumları da önemli.. Benim çevremde yok mu benim gibileri? Var tabi ki ... Daha geçen ay düşük yaşayan bir akrabam var, tedavide olduğumu oda biliyor ama onun yanında ben hiç konusunu açmıyorum.. Bu nedir.. Saygı duymaktır.. Ayy içim dolmuş resmen, ben de çok yazdım.. Desteğinizi her zaman bekliyorum, oğlunuzla size, huzurlu mutlu sağlıklı günler diliyorum..
Her türlü yardımcı olmaya çalışırım ben.. Bu yollardan geçmiş biri daha iyi anlıyot karşısındakinin duygularını.. Daima desteğe ihtiyaç duyduğunda,bişey sormak istediğinde yazabilirsin bana.. Elimden geldiğince de yardımcı olurum.. Bu arada sadece ilk mesajını okudum,aralarda yazdıysan görmedim.. Herhangibir sorun mu var, sorun yokta henüz olmuyor mu?
Polikistik over rahatsızlığım var, yumurta tembelliğine yol açıyor.. Birden çok yumurta büyümeye çalışıyor, ama büyümüyo.. Bu da regli geciktiriyor, kilo yapıyo vs.. Çok çok sağolun..
pufpuff
Yüreğimi ferahlatan hani içimi rahatlattın derler ya öyle bir yaklaşımın oldu..
Teşekkür ederim, öncelikle.. Ben de bebeğimin kalp atışlarını duyacağım zamanları hayal ediyorum..
Bir gün olacak biliyorum... Lakin sabretmek zor.. İnsanların tuhaf sorularına geri dönmek zor..
Çok uzak bir zamana gitmeden bugün yaşadığım olayı anlatayım, kayınvalide ile markete giderken
eski bir komşusuyla karşılaştık.. Kadın beni baştan aşağa süzdü, sonra kim hanım kızımız dedi.. Kayınvalidem de
"küçük gelinim" dedi.. Komşusu da ne kadar oldu evleneli'den tut, bebek yok mu bebeğe kadar gitti sağolsun..
Hatta yetmedi eleştirdi, "şimdikiler istemiyor anacım ben hep diyorum yapın ne var sanki!" Ben de ufak bir tebessümle bir zamanı vardır belki diyerek yanlarından ayrıldım.. Biraz daha dursaydım farklı cümleler çıkacaktı ağzımdan, kendimi tanıyorum.. "Yapın ne var sanki" nedir ya? Sanki biz mi yapmıyoruz? Rabbimin takdiri.. Bazı şeyler bizim elimizdeymiş gibi konuşuyor insanlar, özellikle cahil insanlar.. Benim elimde hiçbir şey yok.. Bebeğimin yolunu beklemekten başka..
Herkesin imtihanı ayrı tabi, kimisi gerçekten korunur bebek düşünmez, ama ben evlendiğimden beri istiyorum.. Her ay doktorlardayım, sadece bir dönem ara vermiştim o da geçen yaz artık sıkılmıştım.. Demem o ki kendimizden çok etrafımızdaki insanların bize olan tutumları da önemli.. Benim çevremde yok mu benim gibileri? Var tabi ki ... Daha geçen ay düşük yaşayan bir akrabam var, tedavide olduğumu oda biliyor ama onun yanında ben hiç konusunu açmıyorum.. Bu nedir.. Saygı duymaktır.. Ayy içim dolmuş resmen, ben de çok yazdım.. Desteğinizi her zaman bekliyorum, oğlunuzla size, huzurlu mutlu sağlıklı günler diliyorum..
Bunu o kadar çok kafama takıyorum ki..
Şu an tedavi sürecindeyim, düşünmemem gerekiyo bu kadar biliyorum..
Oluruna bırakmalıyım, ama olmuyo...
Bugün yine ağladım, çünkü beklenen adet gelmedi,
o kadar ilacın üstüne hala regl olmadım...
Sinir oluyorum bu duruma!
Gelse de devam etsem tedavime...
Dertliyim yani kızlar, moralim bozuk..
)=[/QUOTE
kıyamam sana üzülme, dua edeceğim senin için.