Acaba bir gün bende "anne" olacak mıyım...?

üzme kendini,zamanı gelmemiş henüz.Etrafımda o kadar çok kişi var ki, imkansızken çocuk sahibi olan.İnşaallah seninde güzel haberlerini alırız burdan.

Canim umarim hemen kirmizilari gorursun
Moral cok muhim
Ağlama ve kendine inan
Bol dua et
Allah yardimcin olsun

canım Rabbim dermansız dert vermesin ümitsiz olma elbette olur çocuğun sabret iyi bir tedavi ile inşallah Rabbim kucağına verir

üzme kendini,zamanı gelmemiş henüz.Etrafımda o kadar çok kişi var ki, imkansızken çocuk sahibi olan.İnşaallah seninde güzel haberlerini alırız burdan.
İnşallah arkadaşım sağolasın..
O güzel haber gelsin ilk paylaşacağım mecralardan birisi burası..

.

Rabbim isteyen bekleyen herkese anne olmayı nasıp etsın... 10 aydır bende bekliyorum .. Sebebını araştırmak için 1 sene beklemeyı tercıh edıyor doktorlar... Kafaya takmasamda bı yanım üzülüyor..

Canim umarim hemen kirmizilari gorursun
Moral cok muhim
Ağlama ve kendine inan
Bol dua et
Allah yardimcin olsun

Aynen canım moral önemli olan.
Stres yaptıkça daha çok geç oluyorum..
Sağolasın, dualarımda hep dilimde..
Rabbim kabul eder inşallah. .

canım Rabbim dermansız dert vermesin ümitsiz olma elbette olur çocuğun sabret iyi bir tedavi ile inşallah Rabbim kucağına verir

Amin arkadaşım desteğin için sağol..
Bekliyoruz bakalım, Rabbim nasip etsin..

Rabbim isteyen bekleyen herkese anne olmayı nasıp etsın... 10 aydır bende bekliyorum .. Sebebını araştırmak için 1 sene beklemeyı tercıh edıyor doktorlar... Kafaya takmasamda bı yanım üzülüyor..
Senin de Allah yardımcın olsun arkadaşım zor hem de çok zor..
Her ay umutlarla beklemek ve sonra hüsrana uğramak..
1 sene dolsun bakalım, sonrasında iyi bir doktorla inşallah muradına erersin. .

kızlar yardımcı olun nolur eşim bu gün sperm testi yaptırdı 5 milyon yazıyor burdan baktım direk tüp bebek öneriyorlar doktora cuma gidicez o nasıl yorumluycak acaba

kızlar yardımcı olun nolur eşim bu gün sperm testi yaptırdı 5 milyon yazıyor burdan baktım direk tüp bebek öneriyorlar doktora cuma gidicez o nasıl yorumluycak acaba
Hayırlı geceler arkadaşım öncelikle sakin ol,
sperm sayısı yeterliliği hakkında bir bilgim yok
doktora gidince aydınlatır, tüp bebekten korkma
o yolla bebeğine kavuşan çok insan var..

ir
duaya inanırım, rahatlatır, Allah bilir cevapları, duanızı edin, Allah şifalar versin

ir
duaya inanırım, rahatlatır, Allah bilir cevapları, duanızı edin, Allah şifalar versin
Allah razı olsun.. Duanın gücüne inanlardanım..
Duamda hep "hayırlısı" var..
Bakalım mevlam görelim neyler, neylerse güzel eyler...

Slmlar herkese bende Polikistik over var, gecen ay aşılamam başarısız olmuştu üzüldüm Ağladım ama kendimi toparladım. Buay dinlenme verdi Dr Korunmasız ilişki önerdi.. Herşey çok yolundaydı dönem olarakta bu hafta yumurtlama haftasındayım.. Dün Arkadaşımın Doğumu için bi hastaneye gittim onun Drunun ilgisi çok Hoşuma gitti, bi muayene olayım dedim ve anlattım.. Kontrol etti ve hiç yumurta gelişmemiş adet söktürücü verip yine iğne tedavisine başlayalım dedi.. Çok kararsız kaldım ve tüm ümidimi yıktı ben çok istiyordum o gzl hbri almayı ama ilacı aldım ama başlamadım öneriniz nedir kızlar ?

Canım bence hemen başlama, o söktürücüyü nedense
şeker gibi dağıtmayı çok seviyo doktorlar..
Biraz daha beklemelisin, aşılamadan ziyade iğne tedavisi daha uygun geliyor bana.
Ben de bu ay iğne tedavisindeyim, bugün doktordan geldim..
Durumum iyiymiş..
3 senedir neler çektim, ben de pko'dan muzdaribim..
Rabbim isteyen herkese nasip eylesin inşallah. .

Âmin cnm evet bayram sonrası bende başlarım büyük ihtimalle iğneye oda çok kasık ve Göğüs ağrısı yapıyor nekadar nazlıymış bizim bebeler yahu :)

Kartanesi_26
UMUDUNU yitirme sakın..
Benim yumurtam hiç büyümezdi
Bugün öğrendim ki 15 ve üzeri yumurtam var ..
Şifa Allah'tan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…