- 22 Nisan 2015
- 19.171
- 116.774
İlk mesajımda yazmıştım pko,bende de var.. Nerdeyse sorunumuz aynı.. Ama benim ki tedavi gerektirecek boyutta değildi.. Doktor sadece kilo vermemi söylüyordu hep o kadar.. Herhangibir ilaç tedavisi vs görmedim..
Mesela 2 örnek daha vereyim sana..Görümcem 7 yıllık evli o da evlendiğinden beri çocuk istiyor,korunmuyor..Ama olmadı..Sorunlarıda yok,gitmediği doktor denemediği yöntem kalmadı..Ufak bir rahim operasyonu,rahim filmi,aşılama neler denedi..Son çare olarakta tüp bebek ve Allah tüp bebek sayesinde anne yaptı onu..Şimdi 4 aylık oldu,kızı var..
Bir arkadaşım..Sorun eşinin spermleriydi,doktorlar doğal yolla imkansız dedi ve direk tüp bebek denediler,ikizleri oldu ikisi de erkek..İkizler 2 yaşındayken o imkansız denen oldu ve doğal yolla hamile kaldı arkadaşım..herkes şok oldu..şimdi bir de kızı oldu,doğum yaptı..
Böyle örnekler çoğalır gider..Allah bazen ne kadar dayanabileceğini,isyana başvurup başvurmayacağını deniyor belkide..Sabret arkadaşım..İnşallah olucak..
Hangi şehirdesin bu arada,İstanbul'daysan kendi doktorumu öneririm sana..
Sağolasın arkadaşım, verdiğin örnekler için.. Buna benzer bir çok örneklerle bende karşılaştım kendi hayatımda, bir arkadaşımın 7 sene olmadı, şimdi ikiz kızları var, başka bir arkadaşımın 5 sene olmadı onunda tatlı mı tatlı bir oğlu var.. =) Mevlam ne zaman nasip edeceğini biliyor.. Bize düşen dediğim gibi sabretmek.. Sabrediyoruz sabretmesine de tıkandığımız noktalarda, insanların bu anlayışsız tavırlarıyla daha çok üzülüyoruz..
Bu arada şehir konusuna gelince onu özelden konuşalım Benim pko evlendikten sonra çıktı, biraz kilo aldım, o şekilde ilerlemeye başladı.. Nasip diye bir sözcük var ya, ben anlamına çok inanırım ve yaşarım.. Rabbimin nasip etmesi önemli olan.. İnşallah annelik adı altında gizlenen o mükemmel duygu, bana ve benim gibi bebeğinin artık gelmesini isteyen anne adaylarına, nasip olur yakın zamanda..