Acaba bir gün bende "anne" olacak mıyım...?

İlk mesajımda yazmıştım pko,bende de var.. Nerdeyse sorunumuz aynı.. Ama benim ki tedavi gerektirecek boyutta değildi.. Doktor sadece kilo vermemi söylüyordu hep o kadar.. Herhangibir ilaç tedavisi vs görmedim..

Mesela 2 örnek daha vereyim sana..Görümcem 7 yıllık evli o da evlendiğinden beri çocuk istiyor,korunmuyor..Ama olmadı..Sorunlarıda yok,gitmediği doktor denemediği yöntem kalmadı..Ufak bir rahim operasyonu,rahim filmi,aşılama neler denedi..Son çare olarakta tüp bebek ve Allah tüp bebek sayesinde anne yaptı onu..Şimdi 4 aylık oldu,kızı var..

Bir arkadaşım..Sorun eşinin spermleriydi,doktorlar doğal yolla imkansız dedi ve direk tüp bebek denediler,ikizleri oldu ikisi de erkek..İkizler 2 yaşındayken o imkansız denen oldu ve doğal yolla hamile kaldı arkadaşım..herkes şok oldu..şimdi bir de kızı oldu,doğum yaptı..

Böyle örnekler çoğalır gider..Allah bazen ne kadar dayanabileceğini,isyana başvurup başvurmayacağını deniyor belkide..Sabret arkadaşım..İnşallah olucak..

Hangi şehirdesin bu arada,İstanbul'daysan kendi doktorumu öneririm sana..

Sağolasın arkadaşım, verdiğin örnekler için.. Buna benzer bir çok örneklerle bende karşılaştım kendi hayatımda, bir arkadaşımın 7 sene olmadı, şimdi ikiz kızları var, başka bir arkadaşımın 5 sene olmadı onunda tatlı mı tatlı bir oğlu var.. =) Mevlam ne zaman nasip edeceğini biliyor.. Bize düşen dediğim gibi sabretmek.. Sabrediyoruz sabretmesine de tıkandığımız noktalarda, insanların bu anlayışsız tavırlarıyla daha çok üzülüyoruz..

Bu arada şehir konusuna gelince onu özelden konuşalım:KK66: Benim pko evlendikten sonra çıktı, biraz kilo aldım, o şekilde ilerlemeye başladı.. Nasip diye bir sözcük var ya, ben anlamına çok inanırım ve yaşarım.. Rabbimin nasip etmesi önemli olan.. İnşallah annelik adı altında gizlenen o mükemmel duygu, bana ve benim gibi bebeğinin artık gelmesini isteyen anne adaylarına, nasip olur yakın zamanda..

Bunu o kadar çok kafama takıyorum ki..
Şu an tedavi sürecindeyim, düşünmemem gerekiyo bu kadar biliyorum..
Oluruna bırakmalıyım, ama olmuyo...
Bugün yine ağladım, çünkü beklenen adet gelmedi,
o kadar ilacın üstüne hala regl olmadım...
Sinir oluyorum bu duruma!
Gelse de devam etsem tedavime... :KK43:
Dertliyim yani kızlar, moralim bozuk..
)=

merhaba arkadaşım .

Bana çocuğun olmaz dediler tedaviyle bir oğlum oldu 8 yaşında çok şükür. sonra bir çocuk daha istedik kendi geldi 11 haftada karnımda öldü. 3 ay aradan sonra tekrar tedaviye başlamıştım olmuyordu bir türlü en son dedim ki kendime olmuyorsa olmuyor istemiyorum artık ve tedaviyi bıraktım. o ay hamile kaldım tedavisiz şimdi 14 aylık bir kızım var . kafandan atmaya çalış biliyorum demesi zor ama dene.. kal sağlıcakla

merhaba arkadaşım .

Bana çocuğun olmaz dediler tedaviyle bir oğlum oldu 8 yaşında çok şükür. sonra bir çocuk daha istedik kendi geldi 11 haftada karnımda öldü. 3 ay aradan sonra tekrar tedaviye başlamıştım olmuyordu bir türlü en son dedim ki kendime olmuyorsa olmuyor istemiyorum artık ve tedaviyi bıraktım. o ay hamile kaldım tedavisiz şimdi 14 aylık bir kızım var . kafandan atmaya çalış biliyorum demesi zor ama dene.. kal sağlıcakla
Şu kafadan atmayı ahhh bi becerebilsek :KK43: heray aynı kabus... Rabbim evlatlarını bagışlasın, darısı tüm isteyenlere olur inşallah...

merhaba arkadaşım .

Sağolasın arkadaşım desteğiniz benim için çok önemli.. Buradaki yazılan nacizane nasihatlar beni o kadar sevindiriyo ki.. İnan yanımdaki insanlardan görmediğim ilgi ve alakayı buradaki dostlarımdan gördüm.. İnşallah bu ay ben de hayırlı haberi alırım.. Kafaya çok takmamak lazım ama sen de yaşadığın için anlarsın halimi.. Nasip bakalım.. Güzel haberler vereceğim günlerde gelecek inşallah, "anne anne " diye etrafımda dolanan çocuklarım olacak benimde, inanıyorum.. :KK200::emir_bebek::KK200: İnşallah. . .

Gökten ne yağdı da yer kabul etmedi. Toprağa ne ekildi de bitmedi. Bu dünya'ya kim geldi de gitmedi. Hangi dert hangi sıkıntı bitmedi. Allah'ın rahmeti, mağfireti kime yetmedi. Kim Allah dedi de "O "yetişmedi. Kim gizli gizli yalvardı da "O" işitmedi. Kim Rabbim dedi de "O" buyur kulum demedi. Rabbimizin buyur kulum hitabıyla müşerref olanlardan olmamız dileğiyle...Hayırlı Cumalar!

Cennet Kokusu_ Cennet Kokusu_
Sağolasın arkadaşım, Allah razı olsun..
Dualarımız yerini bulsun. .

Rabbim isteyen herkese anneliği nasip etsin inşallah içindede size... minik minik bebişleriniz olur umarım ...sınavınızın bu olmaması ümidiyle ...

Teşekkür ederim, Rabbim isteyen bekleyen herkese nasip etsin inşallah..
Bu cuma vakti dualarımızı kabul eylesin..

İnan çok sevindim bende kac yıl bekledin bilmiyorum Rabbim kucağına almayı öpüp koklamayı nasip etsin inş. Bende adetime bir hafta var artık önceki gibi ne belirti arıyorum nede adet önceai testler yapıyorum, anne olurmuyum olmazmıyımRabbim bilir benim bildiğim çok yorulmuşum sanki anneliği beceremeyeceğim için olmuyomuş gibi hissetmeye başladım bu konuda kendime güvenim yok oldu sankı, tuhaf duygular içindeyim artık istiyomuyum istemiyomuyum bilmiyorum anne olma heycanını her ay yoğun yaşamaktan heycanımmı kalmadı bilmiyorum, burda hamileyim diyen herkes adına inanın çok seviniyorum. Önceden hamile kalanları tebrik eder heycanla adet gününe kadar belirtileri aradım bu son iki aydır ne heycanım kaldı ne hevesim bebek meselesini artık kapatıyorum galiba yada yorulduğum için gücümün tükendiği için kendi kendine kapınıyor bir zamanlar yoğun ve heycanla anne olma fikrim kayboluyor ,
Bu duyguları yaşayan tek benmiyim bunuda merak ediyorum yada ben piakolojımmi bozuldu, ben gibi böle düşününler varmı ???

Bir gün ben 'ANNE' olabilecekmiyim.. 'ANNE' diye çağıran bir yavrum olacak mı? Canimin yarısı ,her baktığımda eşimin bir parçasını görebilecekmiyim? .. yatağın ortasını ona ayırabilecekmiyim.neyse.
.. Söyleneçek çok şey var, hasret büyük olunca:KK42:

Zaman akıyor. Olmaması belki bizim hayrımıza. Perdenin diğer tarafını görmüyorum şimdilik. Ama bu mücadele boşuna değildir inşallah.. Bu evlat hasreti boşuna yanmasın istiyorum:cry: ne olur Rabbim bizleri evlat hasreti ile sınama

X