Acaba bir gün bende "anne" olacak mıyım...?

Benimde enbuyuk dilegim anne olmak asilamamin 6. Gunu insallah tutmustur 2,tane dusugm var oncesinde

Benimde enbuyuk dilegim anne olmak asilamamin 6. Gunu insallah tutmustur 2,tane dusugm var oncesinde
Kayıpların için üzüldüm canım..
HER GECENİN BİR SABAHI VARDIR..
Rabbim sağlıkla yavruna kavuşmayı nasip etsin inşallah. . :KK66:

ahh! nedir biz pkoluların çektiği ya:KK43: 4 yıldır ben de bu zorlu yoldayım...her ay sil baştan:KK61::KK61::KK61::KK61:

Kayıpların için üzüldüm canım..
HER GECENİN BİR SABAHI VARDIR..
Rabbim sağlıkla yavruna kavuşmayı nasip etsin inşallah. . :KK66:
İnsallah canim oncesindede konusmustuk seninle konuyu yeni actiginda allah sanda nasip eder insallah en kisa zamanda hayirliaindan

İnsallah canim oncesindede konusmustuk seninle konuyu yeni actiginda allah sanda nasip eder insallah en kisa zamanda hayirliaindan
Evet arkadaşım hatırlıyorum..
Benim de tedavim iyi gidiyor bakalım..

potipoto potipoto
Sorma canım.. Bir zamanı var elbet..
ben bugün doktordaydım..
görüşme olumlu geçti..

@enyailos
Rabbim en kisa zamanda hayirli bi evlat nasip etsin insh. kimileri evlat diye yanar nasip olmaz,
kimileri de dogurup cop kovasina atar ....
Allahin hikmetinden sual olunmaz elbet, ama ic acitiyor...
bak ne soyliycem...
bizim bi aile dostu vardi, yillaar once evlendi , 10-11 yil kadinin cocugu olmadi, gecen senelerde bi duydukki ikiz bebekleri olmus :) sen umudunu kaybetme, insh sana da nasip olur canim benim:KK19:

_Verda_ _Verda_
Rabbim en kisa zamanda hayirli bi evlat nasip etsin insh. kimileri evlat diye yanar nasip olmaz,
kimileri de dogurup cop kovasina atar ....
Allahin hikmetinden sual olunmaz elbet, ama ic acitiyor...
bak ne soyliycem...
bizim bi aile dostu vardi, yillaar once evlendi , 10-11 yil kadinin cocugu olmadi, gecen senelerde bi duydukki ikiz bebekleri olmus :) sen umudunu kaybetme, insh sana da nasip olur canim benim:KK19:

Bende bu soruyu kendime çok soruyorum.2aylik bebegim karnimda oldu kurtaj oldum.daha yeni dis gebelik geçirdim sağ tupum alındı.nasıl toparlarim nezaman anne olurum ,olabilir miyim,bir kayıp daha yasarmiyim..arkadaşlarımın ikinci çocukları doğdu.ben karnimda bebeginden kalan acıları taşıyorum hala..Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın.acılar yaşanmasın.amin

X