İlk mesajımda yazmıştım pko,bende de var.. Nerdeyse sorunumuz aynı.. Ama benim ki tedavi gerektirecek boyutta değildi.. Doktor sadece kilo vermemi söylüyordu hep o kadar.. Herhangibir ilaç tedavisi vs görmedim..
Mesela 2 örnek daha vereyim sana..Görümcem 7 yıllık evli o da evlendiğinden beri çocuk istiyor,korunmuyor..Ama olmadı..Sorunlarıda yok,gitmediği doktor denemediği yöntem kalmadı..Ufak bir rahim operasyonu,rahim filmi,aşılama neler denedi..Son çare olarakta tüp bebek ve Allah tüp bebek sayesinde anne yaptı onu..Şimdi 4 aylık oldu,kızı var..
Bir arkadaşım..Sorun eşinin spermleriydi,doktorlar doğal yolla imkansız dedi ve direk tüp bebek denediler,ikizleri oldu ikisi de erkek..İkizler 2 yaşındayken o imkansız denen oldu ve doğal yolla hamile kaldı arkadaşım..herkes şok oldu..şimdi bir de kızı oldu,doğum yaptı..
Böyle örnekler çoğalır gider..Allah bazen ne kadar dayanabileceğini,isyana başvurup başvurmayacağını deniyor belkide..Sabret arkadaşım..İnşallah olucak..
Hangi şehirdesin bu arada,İstanbul'daysan kendi doktorumu öneririm sana..
Bunu o kadar çok kafama takıyorum ki..
Şu an tedavi sürecindeyim, düşünmemem gerekiyo bu kadar biliyorum..
Oluruna bırakmalıyım, ama olmuyo...
Bugün yine ağladım, çünkü beklenen adet gelmedi,
o kadar ilacın üstüne hala regl olmadım...
Sinir oluyorum bu duruma!
Gelse de devam etsem tedavime...
Dertliyim yani kızlar, moralim bozuk..
)=
Şu kafadan atmayı ahhh bi becerebilsekmerhaba arkadaşım .
Bana çocuğun olmaz dediler tedaviyle bir oğlum oldu 8 yaşında çok şükür. sonra bir çocuk daha istedik kendi geldi 11 haftada karnımda öldü. 3 ay aradan sonra tekrar tedaviye başlamıştım olmuyordu bir türlü en son dedim ki kendime olmuyorsa olmuyor istemiyorum artık ve tedaviyi bıraktım. o ay hamile kaldım tedavisiz şimdi 14 aylık bir kızım var . kafandan atmaya çalış biliyorum demesi zor ama dene.. kal sağlıcakla
merhaba arkadaşım .
Bana çocuğun olmaz dediler tedaviyle bir oğlum oldu 8 yaşında çok şükür. sonra bir çocuk daha istedik kendi geldi 11 haftada karnımda öldü. 3 ay aradan sonra tekrar tedaviye başlamıştım olmuyordu bir türlü en son dedim ki kendime olmuyorsa olmuyor istemiyorum artık ve tedaviyi bıraktım. o ay hamile kaldım tedavisiz şimdi 14 aylık bir kızım var . kafandan atmaya çalış biliyorum demesi zor ama dene.. kal sağlıcakla
Mujdeli haberlerle insh canim
Rabbim isteyen herkese anneliği nasip etsin inşallah içindede size... minik minik bebişleriniz olur umarım ...sınavınızın bu olmaması ümidiyle ...
Sonunda benim de adım "anne" . . .
hamilemisiniz yoksa inşallah hamilesiniz dir çok sevinirim...allahım bizede tüm isteyenlere de nasip etsin inşallah. ..
Aaaaaaa cok sewndmm kanda mi baktrdn canm ?Evet hamileyim, bugün öğrendim..
Aaaaaaa cok sewndmm kanda mi baktrdn canm ?
Tam dua sirasi sendeykn ne hos bi süprz oldu cok sevndm cnm darisi bizlere inşallahEvet canım pozitif!!