Acaba bir gün bende "anne" olacak mıyım...?

Tam dua sirasi sendeykn ne hos bi süprz oldu cok sevndm cnm darisi bizlere inşallah

Aynen dua sırası bendeydi.. Hatta içimden geçirdim, Rabbim dualarımızı kabul eder inşallah diye..
İnşallah arkadaşım, duam hep sizinle olacak... :KK200:

Evet hamileyim, bugün öğrendim.. :KK66:
Hayirli olsun canim allah kucaklarimiza almayoda nasip eder insallah rabbim olmayan herkese versin en kisa zamanda
IMG_411418139324178.jpeg

Ay hamile misiniz gece gece pek bir sevindim, içim coştu.
Insallah hadi bakalım.

Allah her dileyene nasip etsin

AMİN tüm kalbimle ettiğim tek duadır bu..
Rabbim isteyen herkese nasip eylesin..
Çok teşekkür ederim, sevinceme ortak olduğunuz için.. :KK66: :KK37:

Maşallah ne kadar çabuk oldu.Senelerdir bekleyenlere de nasip olur inşallah.

3 senedir hamile kalamıyordum, inan bana çok uzun yıllarmış gibi geldi..
Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın, çok zor.. Bir ben bilirim çektiğim sıkıntıları, bir de Rabbim...

Enyaaa hamile misin?
Kız niye haber vermiyorsun?
Çok sevindim biraz da bozuldum yani
Darısı başımıza artık
Allah sağ salim kucağınıza almayı da nasip etsin :)

Arkadaşım inan ben kendimde değilim,dün akşam geç saatlerde aldım haberi,
eğer alındıysan özür dilerim.. Burada topiklere yazıp haber verdim çoğu arkadaşa, benim gibi bekleyişte olanlara.. Çok şükür iyiyim, darısı tez vakitte seninde başına inşallah şekerim.. :KK200::KK36::KK36::oops:

Hayirli olsun canim allah kucaklarimiza almayoda nasip eder insallah rabbim olmayan herkese versin en kisa zamanda
Eki Görüntüle 1636794

Amin arkadaşım sorunumuz aynıymış pko..
Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. .
Kafada bitiyomuş, bu ay eskisi gibi çok takıntı yapmadım,
ilişkide yumurtlama günlerimde vs..
Rabbim nasip etti.. :anneadayı::anneadayı::anneadayı:

Amin arkadaşım sorunumuz aynıymış pko..
Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. .
Kafada bitiyomuş, bu ay eskisi gibi çok takıntı yapmadım,
ilişkide yumurtlama günlerimde vs..
Rabbim nasip etti.. :anneadayı::anneadayı::anneadayı:
canm benm yumurtlamam kendilgnden olmuyor igneyle pluyor ve hamile kaliyorm allahin izni ile ama dusuyot insallah bukez hersey yolunda gider allah yuzumuze baksn rabbim kimseleri bu yolda mahrum koymadin icindede beni

benimde bu ay olmadı tam da doğum günümde hediyem olur diyordum ama olmadı çok üzüdüm ama tatildeydik hemen atlattım ağlama krizi falan olmadı,ama bu ay ara vericem doktora gitmek istemiyorum bu ay spor yapıp sağlıklı beslenip günlerimi dolu dolu geçirip adet günümü unutmak istiyorum

3 yıllık evliyim. İlk 1,5 yıl hiç istemedim ne yalan söyleyeyim. Sonra 1,5 yıl korunmayı bıraktım. 6- 7 ay kadar daha çok istekli değildim çocuk için. Ama yine de korunmuyordum. Lakin Rabbim son 7- 8 aydır içime öyle bir duygu yerleştirdi ki...Nerede bir bebek görsem, kötü oluyorum. Gürültü eden çocuklardan nefret ederdim. Şimdi, keşke benim de olsa da gürültü etse diyorum. Gönlüme annelik özlemini eken Rabbim, kucağımı da boş bırakmaz biliyorum. Çünkü benim evliliğim de böyle olmuştu. Herşeyden ve herkesten ümidimi kesmiştim. Evlilik kelimesinden bile midem bulanırdı. Bir gün Rabbime dua ettim. "Rabbim, içimden hiçbirşey gelmiyor. Kendimi evli ve çocuklu olarak düşünemiyorum. Gayrı sen bilirsin Rabbim. Artık sana bırakıyorum. İster yalnız öldür beni, ister yuvamı kur". 2 ay sonra evlendim flört bile etmeden :) Üstelik kendime tamamen zıt biriyle. Maşallah 3 yıldır hiç ciddi kavgamız olmadı. Şimdi yuvamız şenlensin istiyoruz. Ben kendimi anne olarak görüyorum. Öyle hissediyorum.

X