- 15 Ağustos 2008
- 17.392
- 58.818
Amin insallah gülüm hic ummadigin anda gelecek melegin hissediyorum bunu. Annelik sana cok yakisacakEbrulim, erik gözlüm.. Amin, gönülden ettiğin bütün dualara..
Rabbim bizlere de nasip edicek, bekliyoruz sadece..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin insallah gülüm hic ummadigin anda gelecek melegin hissediyorum bunu. Annelik sana cok yakisacakEbrulim, erik gözlüm.. Amin, gönülden ettiğin bütün dualara..
Rabbim bizlere de nasip edicek, bekliyoruz sadece..
Aynen bende tarlusal ictim hla adet olmadim bende igne trfavisine baslayacagim ama gelen giden yok bende 3 yil hamile kalamadim 3.yilimda 4 ay icinde 2,dusuk oldu simdi hem olmamasindan korkuyrm hemde dusmesinden sinaviniz zor ben kendini cok yipranmis ve tukenmis hisseduyorumKaybın için üzüldüm canım, üzülme, Allah kerimdir. Ben hiç hamile kalamadım..
Klomen bende de işe yaramadı arkadaşım, bu ay olucam iğne tedavisi menegon..
Lakin adet gelmedi bir türlü..
rabbim tez zamanda nasip etsin. bende yarın doktora gidicem hem hormon tahlilimin sonuçlarına bakılacak hem de vajinal kültür alınacak. doktora gitmekten de bıktım yaaa
Ablamın 18 sene çocuğu olmadı kaç tüp bebek kaç aşılama olmadı tutmadı.. Evlatlık edinmek için ev aldı kredisini ödeyeyim diye cebelleşirken hamile kaldığını öğrendi. Ve 8 aylıkken karnında öldü..
Aradan 2 yıl sonra bir bebişi daha oldu şimdi 3 yaşında. Allahtan ümit kesilmez. Sizlerin de imtihanı bu demek ki. Bizlerin imtihanları daha farklı oluyor.. Rabbim sağlık versin.
Hatırladım canım seni bir kaç kere konuşmuştuk, gebelik haberine çok sevinmiştik..
Ben de inanıyorum, Rabbim biliyo doğru zamanı..
Allah razı olsun gönülden ettiğin her bir dua için..
Bebişin durumu nasıl, cinsiyet belli oldu mu*
valla her geçen gün biraz daha kayıp gidiyor içimden umutlarİnşallah güzel haberlerle gelirsin arkadaşım moralini bozma,
içini ferah tut ki güzel şeyler yaşayasın. .
Aynen bende tarlusal ictim hla adet olmadim bende igne trfavisine baslayacagim ama gelen giden yok bende 3 yil hamile kalamadim 3.yilimda 4 ay icinde 2,dusuk oldu simdi hem olmamasindan korkuyrm hemde dusmesinden sinaviniz zor ben kendini cok yipranmis ve tukenmis hisseduyorum
Amin insallah gülüm hic ummadigin anda gelecek melegin hissediyorum bunu. Annelik sana cok yakisacak
Çok şükür arkadaşım, bir avazda kurtarsın Mevlam vakti zamanı gelince..Allah hepimizden razi olsun insallah, Rabnim o guzel yuregine sabir versin, ferahlatsin insallah canim. Evet konustuk bi kac kez. Bebis su an icin iyi. Hersey yolunda cok sukur. Cinsiyet henuz belli degil. Cuma gunu tekrar gidecegim. Ikili tarama yapilacak.
Nasip arkadaşım, Mevla "ol" diyecek o cana,valla her geçen gün biraz daha kayıp gidiyor içimden umutlar
sebebi de belli deği o canımı sıkıyor.
bak daha dün yumurtam çatladı ama icraat yok
kesin kısmetim yok benim çocuktan yana
İnşallah şekerim, teşekkür ederim..tabiki olursun bence kafana böyle şeyleri takma onunda zamanı gelir
Sende sag ol canim.Sağol ebrulim, sana da yakışıcak!
Bakalım ne zaman gelir meleğim..
En çok onu bekledim ben bu hayatta..
Neden istemedi canim tarlusal estorfem rahimkalinligi icin degilmiydi rahim duvarinda incelikmi var estorfemi ne sekildr kullandin allah en kisa zaanda yuzumuU guldurur insallah caninBen estrofem içtim canım tarlusalı içmemi istemedi doktorum..
Ben de hep onu içiyodum önceden.. Benim de 3 yıl olcak,
evet çok zor bir sınav bu.. Ama sonu güzel olacak Allah'ın izniyle..
inan moral falan kalmadı bende artık...Nasip arkadaşım, Mevla "ol" diyecek o cana,
can'da gelip seni bulacak..
Demek ki bir vakti var..
Moralini bozma..
Adet sökülsün diye verdi canım tarlusal söktürücü'ye giriyomuş istemedi, ben de anlamadım.. Telefonda verdi bu ilacı, adetim geçince aradım sordum kendisine. Çünkü adetin 2. günü gitmeliydim doktora.. Sabah 2 akşam 2 içtim bitti kutu ama adet hala gelmedi, akşam test yapıcam son kez... 15 gün geçtiğinde yaptım negatifti, yine negatiftir diyorum ama içim içimi kemiriyor bir bakayım.. Sen estrofem kullandın mı?Neden istemedi canim tarlusal estorfem rahimkalinligi icin degilmiydi rahim duvarinda incelikmi var estorfemi ne sekildr kullandin allah en kisa zaanda yuzumuU guldurur insallah canin
Çok şükür arkadaşım, bir avazda kurtarsın Mevlam vakti zamanı gelince..
Önce sağlık tabi, cinsiyet önemli değil
Amin inşallah,sağolasın. .
inan moral falan kalmadı bende artık...
bıktım usandım yoruldum...
nolucak bilmiyorum
her ay aynı dert
hamileyim yazanları görünce üzülüyorum içten içe
ben hamile kalırsam yazmıcam
Ben estorfem kullanmadim canim hic sen bir kutu ictin degilmi estorfem adetin 2. Gununu basladin canim ktunun ivinde kac adet varAdet sökülsün diye verdi canım tarlusal söktürücü'ye giriyomuş istemedi, ben de anlamadım.. Telefonda verdi bu ilacı, adetim geçince aradım sordum kendisine. Çünkü adetin 2. günü gitmeliydim doktora.. Sabah 2 akşam 2 içtim bitti kutu ama adet hala gelmedi, akşam test yapıcam son kez... 15 gün geçtiğinde yaptım negatifti, yine negatiftir diyorum ama içim içimi kemiriyor bir bakayım.. Sen estrofem kullandın mı?