amin canım amin.ilk bebeğime çok uzun uğraşlar sonucu kavuştum.eşimin sperm analizleri.rahim filmleri.diyetler iğneler.ilaçlar.yumurtlama takibi çatlatma iğneleri. herşeyi denedim tam 18 ay uğraştım.çok şükür oldu.5 yıl sonra tekrar bebek istedik tam 1 yıl uğraştık yine o da 1 sene uğraş sonucu geldi.şimdi büyük 7 küçük 1 yaşında .bu hamileliğimde henüz yeni ve hiç beklemeden ilk deneme ile oldu.ben bunda da 1yıl uğraşırız diye düşündüğüm için çalışmalara erken başladum ama bekletmedi çok şükür.senide çol bekletmeden gelsin bebeğin inş.Maşallah 3 tane evlat ne güzel,
Rabbim sağlıkla büyütmenizi nasip eder inşallah..
Bizlere de nasip etsin. .
Kuzuuuuum hamis olcaz insallah yeni gordum actigin konuyu Rabbim kucaklarimizi meleklerimizle doldursun. .
Allahım yardım etsin canım...allah sabır versin inşallah yakında güzel haber alacaksın canım ya...
amin canım amin.ilk bebeğime çok uzun uğraşlar sonucu kavuştum.eşimin sperm analizleri.rahim filmleri.diyetler iğneler.ilaçlar.yumurtlama takibi çatlatma iğneleri. herşeyi denedim tam 18 ay uğraştım.çok şükür oldu.5 yıl sonra tekrar bebek istedik tam 1 yıl uğraştık yine o da 1 sene uğraş sonucu geldi.şimdi büyük 7 küçük 1 yaşında .bu hamileliğimde henüz yeni ve hiç beklemeden ilk deneme ile oldu.ben bunda da 1yıl uğraşırız diye düşündüğüm için çalışmalara erken başladum ama bekletmedi çok şükür.senide çol bekletmeden gelsin bebeğin inş.
Bnde senin gibiyim arkadsim pko bende de var gelismiyor yumurtam catlamiyor iyice umudumu yitiriyorum sanki hic anne olamicakmisim gibi kendimden cok esim icin istiyorum baba olsun istiyorum ama olmuyor. Catlatma ignesi oldum bu ay bugun 16.gunum olacak. Adet olmadim ama umudum da yok...
25. ay ve bu soruyu dönem dönem ben de soruyorum. Kaderimizde varsa olur inşallah canım. bol bol dua ediyorum ve etrafımdaki bebekleri seviyorum.ilk zamanlar hamilelere ve bebeklere gıcık oluyordum o duygu geçti çok şükür. Ben seneye yaza kadar süre verdim eşimle kendimize olmazsa tüp bebek yapalım dedim kafam rahatladı. bir de eğer bebek nasip olacaksa bize kadere inandığım için onun da doğacağı tarih belli kendimi bunaltmam bir şeyi değiştirmez diyorum. sakinleşiyorum. rabbim gönülden isteyen herkese nasip etsin inşallah, sağlıklı, sıhhatli bebekler.
_Verda_ olursun canim sende anne olursun ins cok gecmeden ben bu kk da neler gordum hic anne olamazsin denilenler anne oldu .ne mucizelere sahit oldum .hep kendi mucizemi paylasacagim zamani bekledim hala daha bekliyorum umutla sabirla demem o ki yasadigim onca seye ragmen ben kaybetmiyosam umudumu sende kaybetme yolun daha cok basindasin ins cok beklemezsin
3 yıllık evliyim 2 yıldır istiyoruz 4 aydır doktordayım yumurta tembelliği pko dedi,(adetlerim hep 35-40 gün arası oluyor-geçtiğide oluyordu)klomen iğne tedavisindeyim,yumurtalarım çok iyi gelişmişti ikiz bile olur dedi bu ay ondan moralim bozuk,umutlanmıştım .Arkadaşım üzülme, kaç yıllık evlisin? Bi' zamanı var elbet..
Bak burada bizim gibi bebişini bekleyen
bunun için tedavi gören maddi manevi yıkılan
bir çok insan var... Hepsi de umutla bekliyor..
Hatta bizlere umut olacak anne adayları var..
Yıllarca bekleyip bebeklerine kavuşan..
Bizlerde onlardan olacağız..
Stres yapma,
Tüp bebek mi denedin? Sorun tam olarak nedir?
1 yil oldu evleneli ama yumrtalarm ck inatci buyumuyo zar zor ikinci klomenle 1 tane buyudu hemen igne oldum. Sanki adet olacak gibi sancim var sabah teste gidecem bakalm hayirlsi Allah im butun isteyenlerle birlkte bizede versinNe kadar oldu canım evleneli? Rabbim en kısa vakitte nasip eder inşallah. .
Doktor mühim bu konuda, işinin ehli olması gerek..
Benim yumurtalık tembelliğim var, bakalım bu ay yumurta takibindeyiz.
Yumurta büyütücü iğne kullanıcam..
Nasip, stresden uzak durmaya çalış..
Kelin ilacı olsa kendi başına sürermiş..
Üzme kendini )=
ne güzel allah bağışlasın inşallah benimde olsa arkasını hiç bırakmam bir daha , bir daha çocuk berekettir.amin canım amin.ilk bebeğime çok uzun uğraşlar sonucu kavuştum.eşimin sperm analizleri.rahim filmleri.diyetler iğneler.ilaçlar.yumurtlama takibi çatlatma iğneleri. herşeyi denedim tam 18 ay uğraştım.çok şükür oldu.5 yıl sonra tekrar bebek istedik tam 1 yıl uğraştık yine o da 1 sene uğraş sonucu geldi.şimdi büyük 7 küçük 1 yaşında .bu hamileliğimde henüz yeni ve hiç beklemeden ilk deneme ile oldu.ben bunda da 1yıl uğraşırız diye düşündüğüm için çalışmalara erken başladum ama bekletmedi çok şükür.senide çol bekletmeden gelsin bebeğin inş.
3 yıllık evliyim 2 yıldır istiyoruz 4 aydır doktordayım yumurta tembelliği pko dedi,(adetlerim hep 35-40 gün arası oluyor-geçtiğide oluyordu)klomen iğne tedavisindeyim,yumurtalarım çok iyi gelişmişti ikiz bile olur dedi bu ay ondan moralim bozuk,umutlanmıştım .
ama nasip haklısın önceden kafama bile takmıyordum ama tedavi sürecinde olunca insan umutlanıyor,olmayıncada üzülüyorum istemsizce,eşimde kızdı kime sitem ediyosun bizim elimizde mi?Allah ol deyince falan oluyor dedi.
Ama bu ay kendimden çok eşime üzüldüm ,biliyorum ondan harika baba olur ama ,olmuyor işte.
1 yil oldu evleneli ama yumrtalarm ck inatci buyumuyo zar zor ikinci klomenle 1 tane buyudu hemen igne oldum. Sanki adet olacak gibi sancim var sabah teste gidecem bakalm hayirlsi Allah im butun isteyenlerle birlkte bizede versin
inşallah eşlerimizinde bizimde yüzümüz güler,hayırlı ve sağlıklı evlat olsunlarÜZÜLME arkadaşım, inan benim eşimde o kadar çok seviyo ki çocukları..
Kaynımın bir oğlu var yüzüne bakmaz bir kere bilmem çocuğun alıp karşısına oynasın zıplasın..
Ama eşim, o çocukla o kadar ilgilenir ki anlatamam.. En basit örneği çocuğu elinden tutup alır bakkala götürür mesela.. Babası hiç yapmaz böyle bi'şeyi.. Çocuk sevildiğini bildiği için amcasını her gördüğünde koşarak sarılıyor.. Uzaktan izliyorum onları, bizim çocuklarımız olsa da oynasa sevse ilgilense diyorum üzülüyorum senin gibi.. Ama elimden bir şey geliyo mu;* YO HAYIR! Gelmiyor.. Üzüldüğümle kalıyorum sadece.. O nedenle stres üzüntü uzak olmalı, elimizde olmasa da en azından çaba göstermeliyiz. Bir vakti zamanı vardır, eşin de üzülür senin bu halini görünce, ben eşim üzülmesin diye onun yanında hiç ağlamam mesela, dayanamaz çünkü benim gözyaşlarıma...
Bakim zaten olmazsa kendi demisti baska tedaviye gececez diye. Esimede baktrmadk ona da bu ay baktrcaz stresten uzak durmak miii ah bi yapabilsem..Canım klomen bana yaramadı, hiç büyümedi benimkiler,
ben bu ay femera (ağır bir ilaç,yumoşlar büyüsün diye) kullanıcam doktor tavsiyesi ile..
Sonrasında da yumurta büyütücü iğneye geçeceğiz. En son çatlatma iğnesi..
Bazı bünyelere etki sağlamıyo klomen, doktoruna söyle tedavi şeklini değiştirsin..
Eşin test verdi mi?
Stresten uzak durmalısın. .
seni çok iyi anlıyorum canım bende bu soruyu kendime hergün soruyorum ama rabbimin bir bildiği vardırBunu o kadar çok kafama takıyorum ki..
Şu an tedavi sürecindeyim, düşünmemem gerekiyo bu kadar biliyorum..
Oluruna bırakmalıyım, ama olmuyo...
Bugün yine ağladım, çünkü beklenen adet gelmedi,
o kadar ilacın üstüne hala regl olmadım...
Sinir oluyorum bu duruma!
Gelse de devam etsem tedavime...
Dertliyim yani kızlar, moralim bozuk..
)=
Hiç üzülme sol yumurtalığımda 5 cm kistle iki aylık hamileyim başlığını okuduğum da söyleyebildiğim tek şey inşallah rabbim en kısa zaman da sanada nasip etsinBir dönem kullandım, ama şu an estrofem kullanıyorum..