Acaba bir gün bende "anne" olacak mıyım...?

Maşallah 3 tane evlat ne güzel,
Rabbim sağlıkla büyütmenizi nasip eder inşallah..
Bizlere de nasip etsin. .
amin canım amin.ilk bebeğime çok uzun uğraşlar sonucu kavuştum.eşimin sperm analizleri.rahim filmleri.diyetler iğneler.ilaçlar.yumurtlama takibi çatlatma iğneleri. herşeyi denedim tam 18 ay uğraştım.çok şükür oldu.5 yıl sonra tekrar bebek istedik tam 1 yıl uğraştık yine o da 1 sene uğraş sonucu geldi.şimdi büyük 7 küçük 1 yaşında .bu hamileliğimde henüz yeni ve hiç beklemeden ilk deneme ile oldu.ben bunda da 1yıl uğraşırız diye düşündüğüm için çalışmalara erken başladum ama bekletmedi çok şükür.senide çol bekletmeden gelsin bebeğin inş.

Kuzuuuuum hamis olcaz insallah yeni gordum actigin konuyu Rabbim kucaklarimizi meleklerimizle doldursun. .

Amin inşallah arkadaşım, Allah razı olsun..
Sen de benim gibi bekleyenlerdensin.
Rabbim tez vakitte nasip etsin . .

Allahım yardım etsin canım...allah sabır versin inşallah yakında güzel haber alacaksın canım ya...

İnşallah burcu Ben de o güzel haberi bekliyorum bütün kalbimle..
O haber geldiğinde burada ne şenlikler ne kutlamalar olacak, göreceksin.
Sevgiler.

Amin inşallah arkadaşım, benim içimden geçen birinci tedavi ile olur..
Sonradan gelenler kendiliğinden olur diye düşünüyorum, ama tabi Rabbim bilir..
Zaten bir tane olsun çok arayı açmayı düşünmüyorum, 1 sene sonra filan 2.yi düşünebilirim..
Bu kadar bekleyişe daha fazla bekleyiş sığdıramam yani..
Bakalım nasip.. Eşim 3 tane evlat istiyo, bense 2 diyorum..
Hayaller kuruyoruz sürekli, Rabbim nasip etsin . .

Ne kadar oldu canım evleneli? Rabbim en kısa vakitte nasip eder inşallah. .
Doktor mühim bu konuda, işinin ehli olması gerek..
Benim yumurtalık tembelliğim var, bakalım bu ay yumurta takibindeyiz.
Yumurta büyütücü iğne kullanıcam..
Nasip, stresden uzak durmaya çalış..
Kelin ilacı olsa kendi başına sürermiş..
Üzme kendini )=

_Verda_ olursun canim sende anne olursun ins cok gecmeden ben bu kk da neler gordum hic anne olamazsin denilenler anne oldu .ne mucizelere sahit oldum .hep kendi mucizemi paylasacagim zamani bekledim hala daha bekliyorum umutla sabirla demem o ki yasadigim onca seye ragmen ben kaybetmiyosam umudumu sende kaybetme yolun daha cok basindasin ins cok beklemezsin

Hayırlısı olsun arkadaşım, tüp bebeğe gerek kalmadan gelir inşallah bebişin..
Ben de senin gibi uzak durmuyorum, hamilelere, bebek görmelere, bebek sevmelere..
Amma velakin çevre baskısı çok yıldırıyor..
İnsanlar bu konuda malesef anlayışlı değil.
Herkes aynı olmuyo, ben de evlendim yeni bir çevre, tanımadığım insanlar çok zorlandım..
Hele ki bu durumla karşılaşınca daha bir zor oldu her şey benim için..
Rabbim dualarımızı kabul etsin. .

Melekim.. Yanımda olduğunu bilmek güzel.. İyi ki geldin..
İnan her gece kendim için dua ederken sizleri de katıyorum dualarıma..
Mevlam neylerse güzel eyler.. Bizim içinde sakladığı bir güzellik var biliyorum..
Beklemek bizi üzüyor.. Bir de insanlar...
Sürekli sorular sorular..
Beni çok iyi anladığını biliyorum..
Mevlam mucizesini nasip etsin bizlere de. .

3 yıllık evliyim 2 yıldır istiyoruz 4 aydır doktordayım yumurta tembelliği pko dedi,(adetlerim hep 35-40 gün arası oluyor-geçtiğide oluyordu)klomen iğne tedavisindeyim,yumurtalarım çok iyi gelişmişti ikiz bile olur dedi bu ay ondan moralim bozuk,umutlanmıştım .
ama nasip haklısın önceden kafama bile takmıyordum ama tedavi sürecinde olunca insan umutlanıyor,olmayıncada üzülüyorum istemsizce,eşimde kızdı kime sitem ediyosun bizim elimizde mi?Allah ol deyince falan oluyor dedi.
Ama bu ay kendimden çok eşime üzüldüm ,biliyorum ondan harika baba olur ama ,olmuyor işte.

1 yil oldu evleneli ama yumrtalarm ck inatci buyumuyo zar zor ikinci klomenle 1 tane buyudu hemen igne oldum. Sanki adet olacak gibi sancim var sabah teste gidecem bakalm hayirlsi Allah im butun isteyenlerle birlkte bizede versin

ne güzel allah bağışlasın inşallah benimde olsa arkasını hiç bırakmam bir daha , bir daha çocuk berekettir.

ÜZÜLME arkadaşım, inan benim eşimde o kadar çok seviyo ki çocukları..
Kaynımın bir oğlu var yüzüne bakmaz bir kere bilmem çocuğun alıp karşısına oynasın zıplasın..
Ama eşim, o çocukla o kadar ilgilenir ki anlatamam.. En basit örneği çocuğu elinden tutup alır bakkala götürür mesela.. Babası hiç yapmaz böyle bi'şeyi.. Çocuk sevildiğini bildiği için amcasını her gördüğünde koşarak sarılıyor.. Uzaktan izliyorum onları, bizim çocuklarımız olsa da oynasa sevse ilgilense diyorum üzülüyorum senin gibi.. Ama elimden bir şey geliyo mu;* YO HAYIR! Gelmiyor.. Üzüldüğümle kalıyorum sadece.. O nedenle stres üzüntü uzak olmalı, elimizde olmasa da en azından çaba göstermeliyiz. Bir vakti zamanı vardır, eşin de üzülür senin bu halini görünce, ben eşim üzülmesin diye onun yanında hiç ağlamam mesela, dayanamaz çünkü benim gözyaşlarıma...

1 yil oldu evleneli ama yumrtalarm ck inatci buyumuyo zar zor ikinci klomenle 1 tane buyudu hemen igne oldum. Sanki adet olacak gibi sancim var sabah teste gidecem bakalm hayirlsi Allah im butun isteyenlerle birlkte bizede versin

Canım klomen bana yaramadı, hiç büyümedi benimkiler,
ben bu ay femera (ağır bir ilaç,yumoşlar büyüsün diye) kullanıcam doktor tavsiyesi ile..
Sonrasında da yumurta büyütücü iğneye geçeceğiz. En son çatlatma iğnesi..
Bazı bünyelere etki sağlamıyo klomen, doktoruna söyle tedavi şeklini değiştirsin..
Eşin test verdi mi?
Stresten uzak durmalısın. .

inşallah eşlerimizinde bizimde yüzümüz güler,hayırlı ve sağlıklı evlat olsunlar

neyse bu gün ağladım bitti,yarın yeni bir gün ,ağlamayla çocuk olsa ,hergün ağlıyalım :)bende bir de kiloda var bu ay sıkı bir spor ve diyet uyguluyayım ,gerisini Allaha bırakayım.
rabbim başta bana ve tüm isteyen kadınlara anne olmayı nasip etsin.

ASLIMOR

İyi gecelerin olsun..Günde en az 30 dk tempolu yürüyüş tavsiyemdir.
Amin inşallah gece başımızı yastığa koymadan önce aklımıza gelen dualarımız kabul olsun. .

Bakim zaten olmazsa kendi demisti baska tedaviye gececez diye. Esimede baktrmadk ona da bu ay baktrcaz stresten uzak durmak miii ah bi yapabilsem..

seni çok iyi anlıyorum canım bende bu soruyu kendime hergün soruyorum ama rabbimin bir bildiği vardır

Benimde aşılama sonucum dün negatif ile sonuçlandı.gercekten büyük hüsran.Rabbim inşallah tüm isteyenlere bu gzl duyguyu yaşatsın... Eşimin beni teselli etmesi beni daha çok ağlatıyor... Inşallah Sevinç Gözyaşları dökeriz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…