Canım biz 1 sene olsun diye uğraştik olmadı. Hep aklimdaydi bebek hep bu sitedeydim incik cincik herseyi okudum. Bal tarçın çörek otu. Soğan Kuru. İncir kuru. Hayıt tohumu vs hep yaptım hsg hormon testi sperm testi yumurta takibi klomen düzenli ilişki herseyi yaptım. Bi sorun yoktu doktorların demesine göre. Ama bi sorun vardı ki olmuyordu. Sonra başımıza üzücü bi olay geldi babamda kötü huylu kanser çıkmisti ve yayılmaya başlamış haldeydi. Bunu agustosa girmeden öğrendik temmuz ortalarında 1 kere ilişkiye girdik ve hep ailemin yanındaydim eşimle temmuz ayında hep ayrıydik. Sonra bi baktım hamileyim kafamdan atınca oldu. Zor ama aklından çıkarmaya çalış bence kendin icin
hayırlısıAynen arkadaşım, sağolasın.. Bakalım mevlam bizim için hangi zamanı saklıyor?
İnsallh cnm tum kalbimle dua ediyorum simdi sana rabbim senin evini kucaginida bebekle neselndirsin bn kaynana tarafindan sansliyim cnm annm kadar iyi kv var cok sukur eltim daha yok bilemiycmm valla ama bnde bi es var o bir sene bana omur geldi cnm wcden cikmadigimi biliyorum oturup agladigimi bn adet olduguma uzulnuyodum bn bunu esime nasil soyliycm bu ayda olmadi diye saatlerce agliyodum eve gelmiyo surat yapiyodu bana cok zor zmnlar gecirdim simdi o gunler hicc aklina gelmiyo ogluma kizdiginda pat yuzune vuruyorum senn soylnmeye hakkin yok diyorum28 cicim, doğru söylüyosun kafaya takmamak lazım..
Ben de menegon kullanıcam, regli bekliyorum bakalım..
İnşallah olumlu sonuçlanır..
Rabbim hayırlısını versin..
İnsanların cahillikleriyle uğraşmak da zor gerçekten..
Hele ki bunlardan biri kaynana biri de eltinse...
canım sana umut olsun diye yazıyorum çünkü benimde umudum bu. eşimin sperm sayısının 2.5 milyon olduğunu ve tüp bebek ten başka çareniz yok dedikleri ay mucizemi yaşadım bende pko luyum adetim 6 ay gelmez arada bi olur yumurtlamam da o ay nasıl olduysa yumurtlamışım azıcık sperm den bi tanesi döllemiş yumurtamı. ama kaybettim bebeğimi şimdi tekrar istiyoruz bu ay klomene yumurta takibine başlıcaz. herşeyin en hayırlısı düşünme dillendirme olacağı varsa oluyor. sperm sayısı 18 milyona çıktı keçiboynuzu ile. bende bal çörek otu tarçın kullanıcam bu ay :) umut hep var
Bu arada bende 22 cicim nerelerdesin peki28 cicim, doğru söylüyosun kafaya takmamak lazım..
Ben de menegon kullanıcam, regli bekliyorum bakalım..
İnşallah olumlu sonuçlanır..
Rabbim hayırlısını versin..
İnsanların cahillikleriyle uğraşmak da zor gerçekten..
Hele ki bunlardan biri kaynana biri de eltinse...
İnşallah cnm olursun. Hayırlı bi evladıın olur inşallah. Bende de vardı düzensizlik tedavimin 3.ayında hamile kaldım. Seninde yüzün güler yakında
Yap cnm yap bnmde esimin bi problemi yoktu asilma oluck spermler kaliteli olsum die esim sigara kullniyo keciboynuzu kuru yaptim hmnde duble :)Ne güzel dedin peri kızı.. Umut hep var.. Pko'luların bu sıkıntısı var işte yumurtlama düzensiz..
Ama seninki iyi ki denk gelmiş..
Sperm olayına gelince eşim test verdi bir sıkıntı çıkmadı ama ben evhamlı durur muyum,
keçi boynuzu suyu bile içirdim adama..
Dedim bir umut.. Oysa ki olayın adamla bir alakası yok, ben yumurtlayamıyorum.. :S
Böyle işte canım nasip.. Takdir ALLAH'TAN. . .
Benim de babaannem 4 kez ikiz hamile kalmış sadece ikiz halalarim yaşamış anneannem ise ikiz eşi.
Benim de ikiz cocuklarim var ama mikroenjeksiyon yöntemi ile oldu.Insallah sizler hemen anne olursunuz :) Amin.
İnşallah şekercim, kuzenim ikiz doğurdu, (doğal yolla hamile kalarak)
Eşimin annesi ikiz doğurmuş (kaynım ve görümcem ikiz)
Annemin kuzenleri var ikiz.
Benim hem anne hem koca tarafında var.
Rabbim dilerse olacaksın evet... Ol derse oluverecek merak etme... Canimmm üzülme demeyeceğim uzuleceksin elbet.ama inancını yitirmemen israrla hayirlisiyla olmasını istemen lazım. Ben eşimle evlenirken çocuğumuz olmayabilir bunu kalditabilirmisin demiştim ve evlendik. Beşinci yilimza rabbimin mucizesi geldi. Adet düzensizliği kist üstüne kist ilaclar üç ameliyat yumurtaligimin biri gitti rahmim normal dışıydi ortasından ikiye bölünmustu neler neler... En son operayonda esim dediki lutfen artik bebek deme olmasada biz ikimize yeteriz dedi...ve biz bıraktık oluruna tabi ben o üzülmesin diye artik ona yatsitmiyordum sadece geceleri kalkıp sabah ezanlarina kadar ağladım dua ettim sadece dua ve sonuç hic ummadigim bir anda hamile olduğumu öğrendim inan lutfen rabbim dilerse olur buna inan...
Ahh beee Ablam :/
Stres yaptığın içinde tedavin başarılı devam etmiyordur :/
Kendini sıkmadan rahat bir kafayla tedavi dönemi geçirmelisiniz. :/
Dualarım sizinle...
İnşallah sizin için ettiğim o güzel duanın karşılığında inşallah haberli haberlerinizide alırız.. :*
Dualarım sizinle :*
Sadece sabırr ve sabır...
Allah sabredenin mutlaka mükafatını veriyor...
Sağol ablacım, desteğin için teşekkür ederim, sizlerin desteği inan bana çok iyi geliyor.
Ben ve benim gibi olan herkesin küçük bile olsa bi umuda ihtiyacı var..
Rabbim inşallah emeklerimizi boşa çıkarmaz..
Duanda bana yer verirsen çok sevinirim..
insan zulmeder kader adelet eder merak etme... Sen yüreğini ferah tut rabbim öyle güzel hazirliyoki herseyi... Öyle bile olsa merak etme Sahane bir yaraticiya sahibiz birisinin hatasını sana yuklemez aen merak etme o en güzel zamani biliyordur...onu bekliyordurAllah razı olsun canım sende zor şeyler yaşamışsın.. Mevlam hediyesini vermiş ama o kötü yılların..
İnşallah benim içinde öyle olur..
Dualarımda hep var zaten, bazen diyorum başkalarının büyük konuşmalarının acısını mı biz çekiyoruz?
Hani derler ya kötü bir olay olduğunda "senden çıkmaz torunundan çıkar" diye..
Vakti zamanında eşimin babası, yani kayınpederim cocuğu olmayanlar için ileri geri konuşmıuş..
Bunu duyunca çok üzüldüm şimdi diyorum ki, onların zamanında söylediği kötü şeylerin
acısını biz mi çekiyoruz?
Çünkü pko' gebeliğe engel bir rahatsızlık değil..
TaeYang Abla Çocuksu nickimden de belli olmuyor mu? :)konu dışı olcak ama şaşırdım abla deyince , mero sen kaç yaşındasın ki? :)
Güll Ablam Gül...
Hep beraber gülelim canım,,Güll Ablam Gül...
En güzel şey gülmek...
TaeYang Abla Çocuksu nickimden de belli olmuyor mu? :)
19.5 :)
Hahaha ilahii Abla..ahaha ablacım deyince ben de büyük sandım yav :)) 95'ten anlamıştım ama
canım beklemek cok zor gercekten.benim 20 aydır olmuyor.sorun eşimde..bazen hiç olmayacak gibi gelsede bunun bir imtihan oldugunu asla ve asla şekva etmemem gerektiğini hatırlıyorum.İnanıyorum ki yüce Rabbim en doğru zamanda gönderecek bebişimizi.
N
insan zulmeder kader adelet eder merak etme... Sen yüreğini ferah tut rabbim öyle güzel hazirliyoki herseyi... Öyle bile olsa merak etme Sahane bir yaraticiya sahibiz birisinin hatasını sana yuklemez aen merak etme o en güzel zamani biliyordur...onu bekliyordur