Acaba bir gün bende "anne" olacak mıyım...?

Baban için üzüldüm çok geçmiş olsun..
Desteğin ve anlayışın için sağolasın..
Dediğin şeyleri ben de yapmaya çabaladım..
Nasip kısmet meselesi ama bu işler,
onu anladım..
Rabbim ol diyecek ve olacak inşallah..
Bugün ağlama krizi geldi öyle bu konuyu açmışım..

İnsallh cnm tum kalbimle dua ediyorum simdi sana rabbim senin evini kucaginida bebekle neselndirsin bn kaynana tarafindan sansliyim cnm annm kadar iyi kv var cok sukur eltim daha yok bilemiycmm valla ama bnde bi es var o bir sene bana omur geldi cnm wcden cikmadigimi biliyorum oturup agladigimi bn adet olduguma uzulnuyodum bn bunu esime nasil soyliycm bu ayda olmadi diye saatlerce agliyodum eve gelmiyo surat yapiyodu bana cok zor zmnlar gecirdim simdi o gunler hicc aklina gelmiyo ogluma kizdiginda pat yuzune vuruyorum senn soylnmeye hakkin yok diyorum

Ne güzel dedin peri kızı.. Umut hep var.. Pko'luların bu sıkıntısı var işte yumurtlama düzensiz..
Ama seninki iyi ki denk gelmiş..
Sperm olayına gelince eşim test verdi bir sıkıntı çıkmadı ama ben evhamlı durur muyum,
keçi boynuzu suyu bile içirdim adama..
Dedim bir umut.. Oysa ki olayın adamla bir alakası yok, ben yumurtlayamıyorum.. :S
Böyle işte canım nasip.. Takdir ALLAH'TAN. . .

Bu arada bende 22 cicim nerelerdesin peki

İnşallah cnm olursun. Hayırlı bi evladıın olur inşallah. Bende de vardı düzensizlik tedavimin 3.ayında hamile kaldım. Seninde yüzün güler yakında

Maşallah canım ikizlerine, amin inşallah hayırlı evlat önemli olan
Yüzüm gülsün gülsün ki bebeğim gelsin yanıma..

Yap cnm yap bnmde esimin bi problemi yoktu asilma oluck spermler kaliteli olsum die esim sigara kullniyo keciboynuzu kuru yaptim hmnde duble :)

Benim de babaannem 4 kez ikiz hamile kalmış sadece ikiz halalarim yaşamış anneannem ise ikiz eşi.

Benim de ikiz cocuklarim var ama mikroenjeksiyon yöntemi ile oldu.Insallah sizler hemen anne olursunuz :) Amin.

amin canım inşallah, Allah senin bebişlere de sağlıklı uzun ömür versin :)

İnşallah şekercim, kuzenim ikiz doğurdu, (doğal yolla hamile kalarak)
Eşimin annesi ikiz doğurmuş (kaynım ve görümcem ikiz)
Annemin kuzenleri var ikiz.
Benim hem anne hem koca tarafında var.

bizim de olur inşallah :)

Allah razı olsun canım sende zor şeyler yaşamışsın.. Mevlam hediyesini vermiş ama o kötü yılların..
İnşallah benim içinde öyle olur..
Dualarımda hep var zaten, bazen diyorum başkalarının büyük konuşmalarının acısını mı biz çekiyoruz?
Hani derler ya kötü bir olay olduğunda "senden çıkmaz torunundan çıkar" diye..
Vakti zamanında eşimin babası, yani kayınpederim cocuğu olmayanlar için ileri geri konuşmıuş..
Bunu duyunca çok üzüldüm şimdi diyorum ki, onların zamanında söylediği kötü şeylerin
acısını biz mi çekiyoruz?
Çünkü pko' gebeliğe engel bir rahatsızlık değil..

konu dışı olcak ama şaşırdım abla deyince , mero sen kaç yaşındasın ki? :)

N insan zulmeder kader adelet eder merak etme... Sen yüreğini ferah tut rabbim öyle güzel hazirliyoki herseyi... Öyle bile olsa merak etme Sahane bir yaraticiya sahibiz birisinin hatasını sana yuklemez aen merak etme o en güzel zamani biliyordur...onu bekliyordur

canım beklemek cok zor gercekten.benim 20 aydır olmuyor.sorun eşimde..bazen hiç olmayacak gibi gelsede bunun bir imtihan oldugunu asla ve asla şekva etmemem gerektiğini hatırlıyorum.İnanıyorum ki yüce Rabbim en doğru zamanda gönderecek bebişimizi.

Amin inşallah zehrenur
Hayat bazen zor olabiliyo.. Rabbim inşallah şifa verir..
KEÇİboynuzu kürünü denemelisiniz..
Sevgiler..

Ne güzel yazdın canım Yaradan bilir zamanını o canı ne zaman vereceğini..
Sağlıklı ve hayırlı bir şekilde nasip eder inşallah bizlere..
Yüreğimi ferah tutuyorum da arada oluyo böyle kaçamaklar..
İnsanız, beşeriz ve şaşıyoruz arada..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…