Acaba bir gün bende "anne" olacak mıyım...?

Bakim zaten olmazsa kendi demisti baska tedaviye gececez diye. Esimede baktrmadk ona da bu ay baktrcaz stresten uzak durmak miii ah bi yapabilsem..
Evet canım boşuna zaman kaybetmeyin, tatile filan çıkın..
Bakın burada arkadaşların çoğu, kafamızdan attığımız ay hamile kaldık diyor..
Örnek oluyolar bizlere.. .
Seni çok iyi anlıyorum, ve aynı durumu yaşıyorum..
Sadece birazcık "sabır" gerekiyo...

Hiç üzülme sol yumurtalığımda 5 cm kistle iki aylık hamileyim başlığını okuduğum da söyleyebildiğim tek şey inşallah rabbim en kısa zaman da sanada nasip etsin

Çikolata kisti mi acaba? Kuzenimin de çikolata kisti var, oda hamile kalamıyo..
Rabbim sağlıkla doğurmayı kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.. :KK200::emir_bebek::KK200:

Benimde aşılama sonucum dün negatif ile sonuçlandı.gercekten büyük hüsran.Rabbim inşallah tüm isteyenlere bu gzl duyguyu yaşatsın... Eşimin beni teselli etmesi beni daha çok ağlatıyor... Inşallah Sevinç Gözyaşları dökeriz...
Kar tanesi vazgeçme, ilk de olacak değil, aşılamaları denersin olmadı tüp bebek..
Amin inşallah Rabbim daha fazla bekletmeden nasip etsin anneliği..

Çikolata kisti mi acaba? Kuzenimin de çikolata kisti var, oda hamile kalamıyo..
Rabbim sağlıkla doğurmayı kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.. :KK200::emir_bebek::KK200:
Amin canım polikistik over benim ki kadir gecesinde ellerimi açıp yarabbim önce benden daha çok isteyenlere yıllardır evlat hasreti işe yanıp tutuşanlara sonra hayırlı ise bana da bir evlat nasip eyle diye dua ettim ve ilk defa o gün kafamı tamamen boşalttım ramazan ayında hamile kalmışım o yoğunlukta hiç aklıma getirmedim sonra bayramda öğrendim ve şok oldum hem kistim var hem doğum kontrol hapını yeni bırakmışım inanamadım kalp atışını duyana kadar ama çok şukur ki duyduk onuda rabbim sanada bir an evvel nasip eylesin inşallah

aynı soruyu ben de kendıme soruyorum. ıkı hafta sonra bır yıllık evlı olucam .dokuz aydır denıyoruz. ama yaş 37 oldugu ıcın hep gec kalıyorm ya olmazsa stresı yaşıyorum.yırmı yıldır tıkır tıkır ısleyen adetım uc aydır sapıttı su an ılac kullanıyorum ama tam olamıyorum.bu arada esım hazıranda varıkosel amelıyatı oldu eylulde tekrar test yaptırıcaz acaba duzeldı mı stresı .yanı ben de rahat olamıyorum anlayacagın .

Kar tanesi vazgeçme, ilk de olacak değil, aşılamaları denersin olmadı tüp bebek..
Amin inşallah Rabbim daha fazla bekletmeden nasip etsin anneliği..
Birinden böyle gzl sözler dualar duymak çok Hoşuma gidiyor... Rabbim tüm isteyenlere verir inşallah burdan hamileyim yazıları yazdırsın bize hayırlısıyla inşallah...

Bunu o kadar çok kafama takıyorum ki..
Şu an tedavi sürecindeyim, düşünmemem gerekiyo bu kadar biliyorum..
Oluruna bırakmalıyım, ama olmuyo...
Bugün yine ağladım, çünkü beklenen adet gelmedi,
o kadar ilacın üstüne hala regl olmadım...
Sinir oluyorum bu duruma!
Gelse de devam etsem tedavime... :KK43:
Dertliyim yani kızlar, moralim bozuk..
)=

bende aynı durumdayım bugün yine çok ağladım bunu yazarken de gözlerimden hala yaşlar süzülyor...
adet sıkıntısı yok ama denememize rağmen bebeğimiz olmadı henüz...
düşünmekten uykularim kaçıyor çok yıprandım gerçekten... dua edip beklemekten başka çare yok ... inşallah rabbim isteyen herkese evlat verir. ..

Bende hastaneden geldim bu ayda negatf catlatma ignesi bile ise yaramadi. Nasi agladim biliyo musunz esim diyo aglama biri ölmüs gibi agliyorsn dunyanin sonu degil olacak elbet diyor ama olmuyor iste uzulmemek elde degil. Cok kotuyum kendimi 22 yasinda cökmüs hissediyorum yasimi yasayamiyorum Allahim nolur bize yardim et

Bende soruyorum kendime hayalini kuruyorum 2,5 yildir hicbir sorun yokken. Rabbimin bir bildigi var ve bizim bu durumda ogrenecegimiz cok sey ......:KK51:

Bende hastaneden geldim bu ayda negatf catlatma ignesi bile ise yaramadi. Nasi agladim biliyo musunz esim diyo aglama biri ölmüs gibi agliyorsn dunyanin sonu degil olacak elbet diyor ama olmuyor iste uzulmemek elde degil. Cok kotuyum kendimi 22 yasinda cökmüs hissediyorum yasimi yasayamiyorum Allahim nolur bize yardim et
Aynı durumu dün yaşadım eşim teselli ederken daha çok Ağladım... İnşallah gelecek ay Sevinçten ağlarız cnm, üzülme demiyecem bende yaşıyorum çünkü

Canim merhaba hamile kalmak istiyorsan oncelikle kafana takmamalisin. Arkadasim catlama ignesi vuruldu sonuc negatifti bir sonraki ay hamile kaldi. Cunku o ay teyze olmustu. Herseyi unutmustu mutluymu huzurluydu. Rabbim tez vakit sizlerede bu duyguyu yasatsin. Nitekim bende 6. Ayimda hamile kaldim. Ve demekki daha zamani degilmis dedigim aydi. Lutfen sakin olun oluruna birakin ve umutsuzluga asla kapilmayin. Belki 10 sene cocuk isteyen bir akrabam tedavisiz dogal yollarla hamile kaldi.

Canim merhaba hamile kalmak istiyorsan oncelikle kafana takmamalisin. Arkadasim catlama ignesi vuruldu sonuc negatifti bir sonraki ay hamile kaldi. Cunku o ay teyze olmustu. Herseyi unutmustu mutluymu huzurluydu. Rabbim tez vakit sizlerede bu duyguyu yasatsin. Nitekim bende 6. Ayimda hamile kaldim. Ve demekki daha zamani degilmis dedigim aydi. Lutfen sakin olun oluruna birakin ve umutsuzluga asla kapilmayin. Belki 10 sene cocuk isteyen bir akrabam tedavisiz dogal yollarla hamile kaldi.
Benimde amcamin kizi 7sene sonra ilk tup bebekle hamile kaldi kizi simdi 1.5yasinda ve normal yolla tekrar hamile kendi bile sokda ben nasi tedavisiz kaldim diye. Allah verecegi zamani biliyor ama oyle bi an geliyo ki sanki hic cocugum olmucakmis gibi geliyor. Esimi baba yapamicam gibi geliyor cok korkuyorum

Benimde amcamin kizi 7sene sonra ilk tup bebekle hamile kaldi kizi simdi 1.5yasinda ve normal yolla tekrar hamile kendi bile sokda ben nasi tedavisiz kaldim diye. Allah verecegi zamani biliyor ama oyle bi an geliyo ki sanki hic cocugum olmucakmis gibi geliyor. Esimi baba yapamicam gibi geliyor cok korkuyorum
Benim bir akrabam ve yan komsumda benzer seyler yasadi canim. Akrabam belki 10 sene denedi olmadi maddi imkanida yoktu tup bebege sonra normal yolla kaldi. Yan komsum tup bebek mi denemedi otlar mi denemedi olmadi yine normal yolla oldu. Rabbim buyuk iste ona siginin bolca dua edin. Evladin da hayirlisini isteyin. Hamileyim o kadar zor bir surecten geciyorum ki. Bazi saglik sorunlarimizda var cunku hep dua ediyorum. Rabbimden baska kapimiz yok. Derdi veren o dermani ondan istemek lazim hastaligi veren o sifayi ondan istemek lazim...

Benim bir akrabam ve yan komsumda benzer seyler yasadi canim. Akrabam belki 10 sene denedi olmadi maddi imkanida yoktu tup bebege sonra normal yolla kaldi. Yan komsum tup bebek mi denemedi otlar mi denemedi olmadi yine normal yolla oldu. Rabbim buyuk iste ona siginin bolca dua edin. Evladin da hayirlisini isteyin. Hamileyim o kadar zor bir surecten geciyorum ki. Bazi saglik sorunlarimizda var cunku hep dua ediyorum. Rabbimden baska kapimiz yok. Derdi veren o dermani ondan istemek lazim hastaligi veren o sifayi ondan istemek lazim...
Ne dualar ediyorum bir bilsen kenzula ars la ismi azami ezberledim diyebilirim. Benim esim kadir gecesi ettigim duamin kabuluydu o gece dua ettim 3 gun sonra karsima cikti 1 ay icinde nisanlandk 10ay icinde evlendik. Bebegim de olacak dualarimin kabulu olacak ansizin cikacak karsima ama beklemk cok zor cok. Allah im bebegini saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah. Allah anali babali buyutsunn

X