Canımsın Rabbim gönlüne göre versin
Kafana takma ,inan hiç ummadığın anda bebeğin sana tutunacakVakti zamanını bekliyordur..Rabbim hayırlı ,sağlıklı evlatlar nasip etsin inşaallah
Canım keçi boynuzu kürü nasıl ne katiyosun nasil yapiyosun esim geci biynuzunu yiyemiyokiYap cnm yap bnmde esimin bi problemi yoktu asilma oluck spermler kaliteli olsum die esim sigara kullniyo keciboynuzu kuru yaptim hmnde duble :)
Moralini yüksek tut canımSen de benim canımsınİnşallah teşekkür ederim Nevresteciğim..
Bu konuyu açtığımda moralim sıfırdı, şimdi gayet iyi..
Hamile kaldığımda burada konu açıp kutlama yapıcaz bak gör!
Valla cnm bn o zmn bir koca bardak sicak suya 5 6 tane keciboynuzu kiriyodum 5 dk agzi kapali kaynatip iliyinca esim iciyodu sabah aksam burnunu kapasin icsin cnm sifa icin bnm esimde pek isteyerek icmiyoduCan
Canım keçi boynuzu kürü nasıl ne katiyosun nasil yapiyosun esim geci biynuzunu yiyemiyoki
Aminnn canim benim... Elbette insaniz ama şükürler olsun kimden isteyecegimizin bilincindeyiz... Rabbim en güzelini en hayirli zamanda nasip etsin insaallah sanada... Bu arada öğrencilik yıllarımda bi kadın görmüştüm Yaninda o kadar Tatli bir çocuk vardiki iki yaşlarında dedim maasallah boyle yakışıklı birsey görmedim ben dediki kadin ah kizim tam on dort yıl sonra geldi... Dedimki ne kadar şanslısınız rabbim bekletmis ama hazinesinin en guzel parçasını size nasip etmis... Yani sabır et... Ben inanıyorum en guzel zamanda gelecek senin bebegindeNe güzel yazdın canım Yaradan bilir zamanını o canı ne zaman vereceğini..
Sağlıklı ve hayırlı bir şekilde nasip eder inşallah bizlere..
Yüreğimi ferah tutuyorum da arada oluyo böyle kaçamaklar..
İnsanız, beşeriz ve şaşıyoruz arada..
Csnim hamilelerin dualari kabul olur drrler insallah su mubarek gunde Alllahim kucagini bos birakmasin
Tamam canım Allah razı olsun yarın hemen deniycem cok sagol tesekkur ederimValla cnm bn o zmn bir koca bardak sicak suya 5 6 tane keciboynuzu kiriyodum 5 dk agzi kapali kaynatip iliyinca esim iciyodu sabah aksam burnunu kapasin icsin cnm sifa icin bnm esimde pek isteyerek icmiyodu
A
Amin canım insallah hersey Allahtan rabbim sana bana anne olamayan bütün kardeşlerime anne olmayı nasip etsin tez zamanda insallah
Amin kizlar insallahEsmerim, pko'luların paylaşım alanlarında konuşmuştuk seninle..
Rabbim isteyen herkese nasip etsin..
Bizimki pko illeti..
Zor evet ama inşallah bir gün
sıra bize de gelecek arkadaşım..
Hiç üzülme, umudumuz olsun..
Bebişler gelir Allah'ın izniyle. .
bende bu gün adet oldum,tedavi sürecindeydim ve çok umutlanmıştım moralim çok bozuk ,kimseyle görüşmek istemiyorum,alınmıyordum ama her bebek soruşlarında artık inciniyorum
Kız hangi ara açtım burayı
Allah Kerîm. Buraya 'hamileyimmmmmm' diye Haykıracağin günler de olur inşallah.
Okadar takma Rabbim.zamanında hayırlısini versin
_Verda_ canım benim Rabbim tez vakitte hayırlı evlatlar versin sana ve tüm isteyenlere inşallah.