Acaba bir gün bende "anne" olacak mıyım...?

Canımsın Rabbim gönlüne göre versin:KK60:
Kafana takma ,inan hiç ummadığın anda bebeğin sana tutunacak:emir_bebek:Vakti zamanını bekliyordur..Rabbim hayırlı ,sağlıklı evlatlar nasip etsin inşaallah:KK68:

Sen de benim canımsın:KK200: İnşallah teşekkür ederim Nevresteciğim.. :KK37:
Bu konuyu açtığımda moralim sıfırdı, şimdi gayet iyi..
Hamile kaldığımda burada konu açıp kutlama yapıcaz bak gör! :KK71::KK22::KK9:

Sen de benim canımsın:KK200: İnşallah teşekkür ederim Nevresteciğim.. :KK37:
Bu konuyu açtığımda moralim sıfırdı, şimdi gayet iyi..
Hamile kaldığımda burada konu açıp kutlama yapıcaz bak gör! :KK71::KK22::KK9:
Moralini yüksek tut canım:KK19:
Bak bende sıkıntı yaşayanlardanım:KK51:Senin gibi üzüldüm,ağladım ama şimdi hepsini unuttum:KK39:
İnşaallah canım güzel haberlerini bekliyoruz:KK74:

Can

Canım keçi boynuzu kürü nasıl ne katiyosun nasil yapiyosun esim geci biynuzunu yiyemiyoki
Valla cnm bn o zmn bir koca bardak sicak suya 5 6 tane keciboynuzu kiriyodum 5 dk agzi kapali kaynatip iliyinca esim iciyodu sabah aksam burnunu kapasin icsin cnm sifa icin bnm esimde pek isteyerek icmiyodu

Ne güzel yazdın canım Yaradan bilir zamanını o canı ne zaman vereceğini..
Sağlıklı ve hayırlı bir şekilde nasip eder inşallah bizlere..
Yüreğimi ferah tutuyorum da arada oluyo böyle kaçamaklar..
İnsanız, beşeriz ve şaşıyoruz arada..
Aminnn canim benim... Elbette insaniz ama şükürler olsun kimden isteyecegimizin bilincindeyiz... Rabbim en güzelini en hayirli zamanda nasip etsin insaallah sanada... Bu arada öğrencilik yıllarımda bi kadın görmüştüm Yaninda o kadar Tatli bir çocuk vardiki iki yaşlarında dedim maasallah boyle yakışıklı birsey görmedim ben dediki kadin ah kizim tam on dort yıl sonra geldi... Dedimki ne kadar şanslısınız rabbim bekletmis ama hazinesinin en guzel parçasını size nasip etmis... Yani sabır et... Ben inanıyorum en guzel zamanda gelecek senin bebeginde

Csnim hamilelerin dualari kabul olur drrler insallah su mubarek gunde Alllahim kucagini bos birakmasin

Evet canım öyle derler, Allah razı olsun.. İnşallah..
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin sana da.. :KK200::emir_bebek::KK200:

Kız hangi ara açtım burayı:KK48:

Allah Kerîm. Buraya 'hamileyimmmmmm' diye Haykıracağin günler de olur inşallah.

Okadar takma Rabbim.zamanında hayırlısini versin

A

Amin canım insallah hersey Allahtan rabbim sana bana anne olamayan bütün kardeşlerime anne olmayı nasip etsin tez zamanda insallah

Esmerim, pko'luların paylaşım alanlarında konuşmuştuk seninle..
Rabbim isteyen herkese nasip etsin..
Bizimki pko illeti..
Zor evet ama inşallah bir gün
sıra bize de gelecek arkadaşım..
Hiç üzülme, umudumuz olsun..
Bebişler gelir Allah'ın izniyle. . :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::KK200:

Amin kizlar insallah

Bnde senin gibiyim arkadsim pko bende de var gelismiyor yumurtam catlamiyor iyice umudumu yitiriyorum sanki hic anne olamicakmisim gibi kendimden cok esim icin istiyorum baba olsun istiyorum ama olmuyor. Catlatma ignesi oldum bu ay bugun 16.gunum olacak. Adet olmadim ama umudum da yok...

25. ay ve bu soruyu dönem dönem ben de soruyorum. Kaderimizde varsa olur inşallah canım. bol bol dua ediyorum ve etrafımdaki bebekleri seviyorum.:KK14: ilk zamanlar hamilelere ve bebeklere gıcık oluyordum o duygu geçti çok şükür. Ben seneye yaza kadar süre verdim eşimle kendimize olmazsa tüp bebek yapalım dedim kafam rahatladı. bir de eğer bebek nasip olacaksa bize kadere inandığım için onun da doğacağı tarih belli kendimi bunaltmam bir şeyi değiştirmez diyorum. sakinleşiyorum. rabbim gönülden isteyen herkese nasip etsin inşallah, sağlıklı, sıhhatli bebekler.:KK200::anneadayı:

bende bu gün adet oldum,tedavi sürecindeydim ve çok umutlanmıştım moralim çok bozuk ,kimseyle görüşmek istemiyorum,alınmıyordum ama her bebek soruşlarında artık inciniyorum :KK43:

bende bu gün adet oldum,tedavi sürecindeydim ve çok umutlanmıştım moralim çok bozuk ,kimseyle görüşmek istemiyorum,alınmıyordum ama her bebek soruşlarında artık inciniyorum :KK43:

Arkadaşım üzülme, kaç yıllık evlisin? Bi' zamanı var elbet..
Bak burada bizim gibi bebişini bekleyen
bunun için tedavi gören maddi manevi yıkılan
bir çok insan var... Hepsi de umutla bekliyor..
Hatta bizlere umut olacak anne adayları var..
Yıllarca bekleyip bebeklerine kavuşan..
Bizlerde onlardan olacağız..
Stres yapma,

Tüp bebek mi denedin? Sorun tam olarak nedir?

Kız hangi ara açtım burayı:KK48:

Allah Kerîm. Buraya 'hamileyimmmmmm' diye Haykıracağin günler de olur inşallah.

Okadar takma Rabbim.zamanında hayırlısini versin

Bugün doktorumla telefonda görüştüm canım beklenen regl gelmeyince
sinir oldum ağladım biraz, öyle açtım bu konuyu da..
Allah kerim.. Dediğin gibi bir gün inşallah ben de "hamileyim" diye konular açıcam..
İnşallah nasip olur, sağolasın. .

X