ABREKA ve arkadaslarinin spor listesi

Kizlar alinti yaptim ama gitti..
27 yasinda 158 boy 68 kiloyum..
asil sorun basen ve gobek..
iki cougum var..ikinci dogumdan kalma gobegim var hala..
dogum yapali 2 sene oldu..
tamm o zaman ben squattan basliyorum.
bunu iki gunde bir yapabilirsin 15 dk ama yag yaktirir hizli sekilde. Başlangıç icin uygun bir cardio. Artik leslie yi bırakmalısın yeterli gelmez.

Gobegin icin bunu yap sadece 4 dk ama etkili eger daha once hic karin egzersizi yapmadiysan bu da baslangic icin guzel bunun uzayip giden seviyeleri var 4 hafta sonra falan ust seviyesine baslarsin. Ayrica squat ayni zamanda karin bel bolgesini de calistirir

Eger zumba yapmaya devam etmek istiyorum seviyorum diyorsan da bunu öneririm müthiş bir zumba çalışması.
Surekli ayni sporlari yapma vucut alisir yag yakmak istiyorsan nabzini cok artiran egzzersizlere ihtiyacin var vucudu sürekli maksimum seviyede zorlaman lazim. Yapacagin squat da vucudunun yag yaktiktan sonra bicimli olmasini saglar fazla kilolarini verdikten sonra kolaylar gelsin :)

IMG_1581.JPG

Bendeki amaç sıkılaşmak büyümesine gerek yok yeterince yer kaplıyor zaten :dondurma:
Sıkılasir balim benimkinde hemen degisimler oldu bile
Bacaklarim da eskisi kadar yumusak degil :KK70: bak 1 haftada fark etti amaaaa 200-250 taneyi nasil yapcaz biz

Birde 1ay bitince 250den mi devam etmemiz gerekiyor tekrar 50den mi baslamamiz gerekiyor :KK64:

Sıkılasir balim benimkinde hemen degisimler oldu bile
Bacaklarim da eskisi kadar yumusak degil :KK70: bak 1 haftada fark etti amaaaa 200-250 taneyi nasil yapcaz biz

Birde 1ay bitince 250den mi devam etmemiz gerekiyor tekrar 50den mi baslamamiz gerekiyor :KK64:

İnşallah bebişim :KK66:
250den sonrası zorlar bence sabit bi sayı da olabilir vücut alıştığı için kendimizi ona göre ayarlarız canım

X