Ablammm..

o zaman çözümsüzlüğe gider sebatiye bu.
Bunlar birbirine triple derdini anlatmaya devam ederlerse aynen baba evine gidip gelmesi gibi olur olay.

iş ablada bitiyor.koca gitmiş

sence? baksana ölümünden bile başkalarını suçluyor.bence kadın biraz hastalıklı

Daha 37 yaşında.

biliyorsa böyle bir adamı sevecek bir insan da onla paralel olması lazım. hadi bilmiyor da sonradan öğrendiyse neyse de biliyorsa ablası da biraz o karaktere yakın olması lazım.

yakın bencil

Çok merak ettim nasıl anladınız bu yazdıklarımdan az olmadıgımı.
Neresinden ne çıkardınız ?
sürekli inatlaşmandan.
"kırgınlığımı anlasın" cümlesini defalarca yazmandan. tamam kırıldın anladık onu da önünde yıkılan bir hayat var. hangisi daha önemli. senin kırgınlığın mı ablanın psikolojisi mi?
belki intihar edecek bir sonraki sahnede????

yok etmiyormuş gayet iyiymiş geziyormuş

yok etmiyormuş gayet iyiymiş geziyormuş
seboş tanımıyoruz ki ikisini de.
normal hayatına devam eden pat diye intihar edip de konu komşunun "aaaaa hiç de öyle birine benzemiyordu, kendi halinde efendi biriydi" dediklerini tvlerden bolca tecrübe ettik bence.

Konu sahibesi hakli bu durumda bencil olan kendisi değil ablası

Kırgın olmakta hakli kor olmuş badem gözlü olmuş hesabı madem çok seviyordu eşini,ailesine yediği dayakları anlatmasaymis madem kocan der karismazdim diyor kendisi de ailesini koymasaymis araya

Konu sahibesi demek ki eşinle arandaki birsey olsa ablan sana bunu diyecekti

Ablası diye yaptığı terbiyesizligi neden onemsemesin ablası önce bir özür dilesin hatta iftara çağır büyüklük sende kalsın daha sona konu açılırsa kirginligini anlatirsin açılmazsa onemseme kendi terbiyesizligi

yani bilmiyorum Allah büyük konuşturmasın da ben bu tür konularda ailesel koordinasyonun önemli olduğunu düşünüyorum.

ben kendi istekleri için ailelerini çiğneyip geçenleri gördüm.yok sayan onların hayatını zindan edenleri.sen sahip çık toparla destek ol.sonra o hoooopppp başka bir vukuatla karşına çıksın.

Madem sizin eniştenize laf etmenizi istemiyordu o zaman yaşadığı sıkıntıları size anlatmayacaktı. Onun vadesi o kadarmış ama ablan da kurtulmuş yoksa bu sıkıntı dert belki kendi sonu da olabilirdi.

seboş tanımıyoruz ki ikisini de.
normal hayatına devam eden pat diye intihar edip de konu komşunun "aaaaa hiç de öyle birine benzemiyordu, kendi halinde efendi biriydi" dediklerini tvlerden bolca tecrübe ettik bence.

tamam da kız biraz tavır yaptı diye ya da bir yemege çağırdı diye bozulmaz ya da düzelmez bu psikolisi artık ablası çabalayacak.

iş ablada bitiyor.koca gitmiş

sence? baksana ölümünden bile başkalarını suçluyor.bence kadın biraz hastalıklı
evet kadın hastalıklı.
ama bu hastalığının altında ne yatıyor. kötü bir evlilik mi öncesi mi? bu çok önemli bence. yani normal insan hali sergilemiyor demi, o zaman hastalıklı ruh haliyle normal şeyler konuşmasını beklemek de hata olmaz mı?

Madem sizin eniştenize laf etmenizi istemiyordu o zaman yaşadığı sıkıntıları size anlatmayacaktı. Onun vadesi o kadarmış ama ablan da kurtulmuş yoksa bu sıkıntı dert belki kendi sonu da olabilirdi.

evet aynen.kendi halledecekti.boşanacak kadar güçlü olacaktı.

keske böylleri düzelse ama düzelmiyorlar.sen ne kadar çabala kafalarında ne varsa onu yapıyorlar.bence konu sahibi hamile hamile çok düşünmesin.Allaha güvensiz ona sığınsın.kadere teslim olsun.

kırgınlığımı kesinlikle devam ettirmezdim.
ablan sonuçta
belki eşini kaybetme acısıyla sana kötü davanmıştır.
haklı görmüyorum tabi bu durumu. ama bence sen sürdürme. araya soğukluk sokma.
çağır ablanı gelsin. iftar da verebilirsin onlar için. yakın akraba sana yardım bile edebilirler.
etmezlerse elinden geldiğince abartmadan yemekler yapabilirsin.

tamam da kız biraz tavır yaptı diye ya da bir yemege çağırdı diye bozulmaz ya da düzelmez bu psikolisi artık ablası çabalayacak.
olayları yaşamadık bilmiyoruz ama ben olsaydım sanırım takılmazdım beddua lafına. aklı başında bir insan bilir zaten vadesinin geldiğini. yanlış kişiler ve yanlış olaylar.

Hic cagirmam, hatali insana hatasini bildirmedikce dahada uste cikip aziyor..yavuz hirsiz ev sahibini misali..

ne hali varsa gorsun..

hatta diyinki "madem benim bedduamdam öldü, o halde suan sana dua edim aynindan bi tane daha bulasin"..

Bu ne ya..

olayları yaşamadık bilmiyoruz ama ben olsaydım sanırım takılmazdım beddua lafına. aklı başında bir insan bilir zaten vadesinin geldiğini. yanlış kişiler ve yanlış olaylar.

kızgınlıkla söylenmiş bir bedduaya takılan kişiye ben takılırdım.akıllı olmalı insan her şeyden önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…