Ablammm..

Ablam istemedi. Bir kere hiç unutmam dogum yapmıştı tatlı istedi canı eniştem olay çıkardı annesinin yanında
ablamı aşagıladı vurmaya kalktı benim yanımda küçüktüm o zaman. Sonra eve koştum olanları babama anlattım annem babam diğer ablam kalktık gittik eniştenin annesi bas bas bagırıyo polisss evimi bastılar diye.
Babam dedi ablama kalk gidiyoruz ablam gelmedi artık nasıl korktuysa.
Çocuklarımı göstermez çocuklarıma zarar verir dedi.
Hep düzelir diye ümitle bekledi.

keşke sogukkalı olsak da bana ne Allah bilir deyip beddua etmesek ama o noktaya gelmede çok faktör var ki onlardan biri de abla.

Yani çağırma boşver, neredeyse doğum yapmak üzeresin o desin kavga etmeyelim kardeşim hamile diye
Koskoca kadın kimin kendini sevdiğini, kimin kendi canını yaktığını anlamıyor mu bu yaşında
Anlamak istemiyorsa da kendi bilir, neye inanmak istiyorsa ona inansın

Ben bu konuda cok doluyum kizlar..etrafim hep vefa nedir bilmezlerle dolu..bunlarin sebebide "sus sus tatsizlik cikmasin"diyen buyuklerden kaynakli oluyor..

biliyorsa böyle bir adamı sevecek bir insan da onla paralel olması lazım. hadi bilmiyor da sonradan öğrendiyse neyse de biliyorsa ablası da biraz o karaktere yakın olması lazım.

Aslında nişanlıyken az çok anladı ama seviyorum dedi.

neyse inşaallah ablanız bundan sonra aklıllı olur çocuklarına baba yoklugunu hissettirmez

Haklısın.
Allah korusun.

ablanız eşi tarafından çok fazla ezilmiş. şimdi de onu ezen otorite olmadığı için muhtemelen o sağa sola otorite kurmaya çalışacak. okurken çok üzüldüm. ablanız hâlâ uzakta ne yapıyor ki, gelsin sizin şehrinize.
bebeğiniz hayırlı olsun. :)

Evet çok şükür iyi.
Eniştem öldü 10 gün sonra gezmeye başladı.
Gezsin haklıda. Evden dışarı çıkmadı yıllardır.
Ama kötü değil iyi yani.
yıllarca acı çekmiş ablan.. ki huzursuzluğun ne olduğunu yaşayan bilir o korkuyu evlatlarına sahip çıkma derdini.. bilmiyorum zor çokk zor.. size yaptığı evet doğru değil ama kadın şokta belki kendisinin bile sürekli ettiği bir dua kabul olmuş o an o yükü başkasına atmak istemiş.. yllarca acı çektikten sonra bi anda napacam ben... kendini ne kadar aciz ne kadar zorda hissetmiş ... o kadar aşağılanmaya kendine saygısı kalmamış öyle sanmışki ben o adama mecburum.. eee önceki konularınızdan annenizide az çok biliyoruz.. kime güveneceğini şaşırmıştır.. sizinde bir eviniz evlatlarınıtz var sizden de yardım isteyemez o çaresiz haliyle iyi kötü sığındığı adamda yok..
kınamayın kızmayın kimse çaresizliği bilemez.. çağırın ablanızı elinizden geldiğince destek olun.. bırakın içinizde ki kini... ki eşinize yansıtmayın ben böle şeyleri eşlerin bilmesinden yana değilim sen unutursun ama o unutmaz ve sürekli önüne koyar bunu

Ben bu konuda cok doluyum kizlar..etrafim hep vefa nedir bilmezlerle dolu..bunlarin sebebide "sus sus tatsizlik cikmasin"diyen buyuklerden kaynakli oluyor..

seni çok iyi anlayabiliyorum

konu sahibi yanlış anlama ama bazen ben kadınların layığını bulduğunu düşünüyorum. benim bir kaynımda aynen böyle o kadar çok üzülürdüm ki haline sonra bana çok büyük yanlışlar yaptı sonra anladım ki gerçekten bu bunu hakediyormuş adamda hakettiğini veriyormuş yine de sen tövbe et böyle dediğin için en azından beddua kötü birşey ama ablanla bu saatten sonra samimi olamadığın gibi içinden de çıkmaz bu olay mesafe en iyisi

Anlattiklarinin aynısını ablam yaşadı yaşıyor. Ama kocası ölmedi hala yaşıyor. Çok kötü bir durum ama o kelimeleri düzgün bir kafayla söylememiştir bence o kadar yaşantıdan sonra. Allah sabır versin vermiş zaten ki ablan dayanmış. Bence büyüklük sende kalsin senin bir suçun yok çağır evine davet et ablan sonuçta seni çok iyi anlıyorum benim ablamda bunların belkide daha fazlasını yaşadığı halde bana hep kocasini savunur birşey olduğunda boşver deme öyle der.birinizden birine birşey olursa sizden başkası koşmaz ana baba kardeş başkası olmaz canım benim bence barışip geçmişte ne olduysa unutun hayat kısa allah korusun birşey olursa pismanlik duymayın

Ablanın sana ithamı hiç hoş değil.
Ne demek beddua etti diye, ölümünde suçlu olmak !
Haa şunu hatırlatmak lazım ablana ;
Beddua yalnızca hak edenin üzerinde işler, yani o çok "sevgili" kocası masum olsaydı tutmazdı bile.

Bir de bu açıdan baksın bakalım olaya !

körle yatan şaşı kalkar ablanız eniştenizin huuyundan suyundan kapmış ,kör ölmüş badem gözlü olmuş..ben olsam mesafemi korurum lafta etmem bayramda seyranda annemine vinde görüşürüm bu kadarı kafi

Kör ölmüş badem gözlü olmuş gerçekten.Kurtuldum diye dua etmiyor da sen beddua ettin diyor..Her beddua kabul olsaydı yeryüzünde insan kalmazdı,Allah bilir ölümü ,sırf sen beddua ettin diye olmaz,bunu algılayamayacak kadar kötü psikolojisi ablanın.Düzelir insallah,Allah sabır versin

Aplanız hiçmi beddua etmemiş okadar eziyetinde kocasının ?belkı kendı bedduası tuttu Allaha yatıp kalkıp şükür edeceğine tez vakıtte kurtulmuş bu tür insanları anlayanmıyorum

Bu nedir ya? Sıkıtı çekiyor, çektiriyor sonra beddua ettin diye KARDEŞİNE mi alınıyor. Sen beni dövdün sen bana sövdün diye zamanında kocasına küsmüyor ama beddua etti diye kardeşine küsüyorsa ben bin beter küserdim. Ne giderdim ne çağırırdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…