Ablammm..

Ablacığın kimbilir her dayaktan sonra ne beddua etmiştir,..sevinçten göbek atması lazımdı kurtuldum diye..

Ablalarla kardeşlerin arası açık olamaz, çağır ablanı iftara, kendinize yetecek kadar yemek hazırlayın, mümkünse başbaşa olun, yemekten sonra masaya yatırın bu mevzuyu..

ablan haksız.panikten kime saldıracağını bilememiş.ablan kendini düzeltene kadar konuşma derim

ablanız kurtulmuş ama maalesef biraz da onun penceresinden olaylara bakmak lazım...
bu kadar eziyet çeken biri sahipsiz kalmaktan korkmuş olabilir
(maalesef özgüveni olmayan kişiler de böyle düşünce oluyor)

sonuçta o bir kayıp verdi... sizin adım atmanızın daha doğru olacağını düşünüyorum...

ayrıca ablanızı niye almıyorsunuz yanınıza niye karşı tarafa bıraktınız anlamadım.. aileniz de ablanıza pek sahip çıkmamış açıkçası

Eger eskiye donebilecegne inanıyorsan cagır aranı duzelt et tırnaktan ayrılmaz sonucta ama sen kırgınsan hala konu acıldıgında alttan alamazsan o zaman cagirma derim isib zor valla

ablanız o adamdan cok cekmis yazık uzuldum ona..hatta acıdım...Herkes nasıl abla boyle size davranıyor falan demiş...ben ablaniza kizamadim cunku o adamin elinde o eziyete normal davranamaz şu saatten sonra...öyle manyak adamlar insanın kişiligini bozar, ruhunu degiştirir...ablanizi evinize davet edin. Hatta laf açılirsada profesyonel destek almasi icin yardim teklif edin.Ablanızi yasadigi seylerden dolayi davranislarini cok gormeyin.

Bosver belkide cok canın yanmıstır bedduan tutmuştur.. ablanın tavrı normal kocasz kaldığıiçin değil çocuığu babasz kaldığı içindir tepkisi.. hiçbisey olmamış gibi davran...

Ablan var ya... Boyle ne bileyim, normal degil. Yani kendine bunlari yasatan birinelaf soyleyen kardesini suclamasi falan son derece anormal.

Eger eski gunlerin ozlemini cok cekiyorsa rahmetli enisten tarzi cok adam var. Istedigi an eski gunlerine donebilir yani.

Ayrica enisteniz sizin yuzunuzden degil belli ki asiri ickiden olmus.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…