Yaninda oturan hayatta bir daha karsilasma ihtimalin cok cok dusuk olan birine biraz abarti anlatimi olmus diye ne gomdun kizi 6.sayfada imalar basladi burada yazan (uyusturucu sanirim o yazildi iki uc msjda )konuyla ilgilide bise yaptida soylemedim taktiksel davrandim afferin sanaYalan söyleyerek abartarak hayatlarımızı açabiliyor muyuz?? Oda iyiymiş..
Uzman yardımına gerek yok, nasılsa yanımda oturan ve bir daha görmeyeceğim adamı takmak gereksizse buda gereksiz. yaşları yazınca farkettim 30 yaşında insan beni hem madden hem manen bu kadar bağlamamalı. Kendi hayatı en kötü bir iki yıl içinde ayrı evlerde yaşarız heee huu derim. Anneme intikal olayı ise gereksizmiş gerçekten, 30 yaşında insana nasıl müdahale etsin.Yaninda oturan hayatta bir daha karsilasma ihtimalin cok cok dusuk olan birine biraz abarti anlatimi olmus diye ne gomdun kizi 6.sayfada imalar basladi burada yazan (uyusturucu sanirim o yazildi iki uc msjda )konuyla ilgilide bise yaptida soylemedim taktiksel davrandim afferin sana
Sorun sende bence ilk msj tavsiyemde gecerli uzman yardimi dusun
Sizde nüfus faktörü var. En azından annenden önce danışabileceğin kız kardeşin ve belki kuzenlerin vardır biz hepi topu 3 kişiyiz. Değişmesini değil benim ve yaşadıklarımız hakkımda atıp tutmamasını istemiştim halbuki.. oda abartı seviyorsa demek ki öyle diyecek artık.Bence sen ablani kafanda belirledigin abla kalibina uydurmak istiyorsun. Ve bilmedimiz baska nedenlerden dolayi ona ofkelisin. Yani kendimi dusunuyorumda 2 ablam var ve ailemin kizacagi bircok sey yapsamda aramizda kaldi. Basim derde girdi kizdilar ama destek oldular yanimda oldular. Anneme babama anlatmadilar. Olau boyle olunca onlarin dusuncelerini onemser oldum. Yine de her seferinde bildimi yaptim. Cunki kimsenin huyusu suyunu degistiremezsin. Ablani degistirmek istiyor olman hata.
Yalnız ablam 1.55 abla kardeş tehlikeliyiz:))Poposu yere yakın olandan uzak duracaksın diye bir laf var, hah işte onun kanlı canlı örneğisiniz.
Tehlikem nedir? Annem bunu bilince ona konuyu uzunca açmadan bir büyük olarak uyarabilir. Benim çözüm yolum buydu. Çünkü beni küçük olduğum için kaale almıyor. Sadece o an sinirlenince ben de böyleyim napayım diyor, özür diliyor sonra aynı şey tekrarlıyor.
benimde milyonlarca kusurum var ama ben böyleyim demiyorum, tekrarlarsa en azından bir vicdan azabı geliyor. Belli bir yaştan sonra ben böyleyim tamam deme şansımız varsa süper bende o kontejyandan yararlanayım.
İşte çözüm ne ne ? Onu soruyorum??
Yani seni cok suclamiyorum ben belli ki dolmus tasmis bazi yaptiklari. En iyisi biraz uzak dur. Gorme duyma boylelikle stres olmazsin.Sizde nüfus faktörü var. En azından annenden önce danışabileceğin kız kardeşin ve belki kuzenlerin vardır biz hepi topu 3 kişiyiz. Değişmesini değil benim ve yaşadıklarımız hakkımda atıp tutmamasını istemiştim halbuki.. oda abartı seviyorsa demek ki öyle diyecek artık.
Yalan söyleyerek abartarak hayatlarımızı açabiliyor muyuz?? Oda iyiymiş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?