Yasli kadini resmen döveceklerdi az kalsin kadin senin yuzunden fenalasti diye daha kac aydir taniyoruz aileyi sasirmamiz gayet normal. Onlar istemeden oldu evet ama daha cok dikkat edecekleri yere babaanne oturma odada yanliz onlar mutfakta kadini cekistiriyorlar olayi örtbaz etmek yerine. Sonrada konusabilirler anlatabiliyomuyum. Benim ailemdede olabilir dogru ama ben olayi kapatirim alevlendirmem onlar gibi biz ondan rahatsiz olduk.Ne olgunlugu yahu? Size bizzat saygisizlik yapmamislar adamlar. Küfür, hakaret etmemisler adamlar, sadece aile içi bir olay oldu o kadar. Bunu büyütmek niye? Yarin birgün bu senin ailendede olabilir. O zaman istermisin karsindakilar isitip isitip, önüne koysunlar diye? Hayir yani sanki siz kraliyet ailesiniz de SIZIN yaninda nasil böyle birsey olabilir mantigindasin. Lütfen biraz kendine gel..
Ne gösterisi? Sadece rahatsiz olduk dogal olarak. Herkes rahatsiz olur kim isterki böyle bir olaya taniklik etmek. Onlar olayi örtbaz etmediler ona sinir olduk kusura bakmayin diyip konuyu kapatmadilar bu durumda kimse hicbisey olmamis gibi saatlerce oturamaz orada.''Olgunluk ortaya koymak'', bizimle böyle şeyler konuşmayın demek, ortamı hemen terk etmediniz diye pişman olmak gibi ayrıntılardan amacınızın karşı tarafa gösteri yapmak olduğu anlaşılıyor.
Gerçekten olgun insanlar ve aileler, zaten bu olay yaşandığında da 3 maymunu oynar, sonrasında da.
Siz aile içi meseleleri bilemezsiniz, yanınızda yaşanmamasını o aile sizden daha fazla isterdi.
Eğer ablanız çok rahatsızsa sevgilisine ailesini sizin yanınızda zor durumda bırakmamasını söyler zaten, kaç yaşında insan. Bunda ailece oturup da kınayarak plan geliştirme gibi bir durum yok.
Amacınız ''Biz sizden iyiyiz.'' demek ise bunu bu şekilde yapmacık tepkilerle alttan alta vereceğinize, gidin açık açık söyleyin. Daha samimi olur.
Ne gösterisi? Sadece rahatsiz olduk dogal olarak. Herkes rahatsiz olur kim isterki böyle bir olaya taniklik etmek. Onlar olayi örtbaz etmediler ona sinir olduk kusura bakmayin diyip konuyu kapatmadilar bu durumda kimse hicbisey olmamis gibi saatlerce oturamaz orada.
Ne de güzel karar vermişsiniz zıt düşünen insanların adınA. Sahi bakma bize biz burda öyle yazarız kendi başımıza gelse uuu neler neler.. Neden böyleyiz senin dışındakiler??İlk suçlu ablanızın nişanlısı,idare denen bişey vardır bu herşeyi açık edecek evlenince de demek ki milletin yanında.
Görümce ise ne değişik insanlar ya,yazık yaşlı kadına yüklenmiş hepsi,herhalde her şeye azarlıyorlardir sizin yanınızda bile kadına laf ediyorlar.
Çok sinirlendim hepsi gayet cıvık bir aile geldi bana bence vesile olmuş tanısın ablanız 3.göz olarak
ayrıca sonuna kadar haklısıniz rahatsız olmakta,rahatsız olmamak sorun zaten burdan atanlara bakma kendi başlarına gelse kına kına evde magazin olurdu konu.sizin yanınızda daha dikkat gerek
ablan bir kez daha düşünsün o vakit nişanlanmayı yaşlı kadına acımayanlar ablanıza kim bilir nasıl davranırlar aynı kandan da değil zira.Aynen canim bende babaanneye acidim en cok.. ablamin kayinvalidesinin fenalasmasini bile kadindan biliyorlar oysaki basbaya ablamin nisanlisinin sucu olgun insan gibi davranip agzini tutsaydi hicbisey olmicakti. Babaanne gecimsizmis diyolar ama yinede her ne olursa olsun öyle davranmaya haklari yok. Allah kimsenin eline düsürmesin gercekten yazik..
Kayinpederi diger erkeklerle disaridaydi duymadilar.uyarilmasi gereken biri varsa o da ablanizin nisanlisi..yaslilarla toplum icinde nasil konusulup davranmasi gerektigiyle alakali egitilmesi gerek resmen..ayni hadsizligi herkese yapabilir cunku.
kavgayi ne babaanne cikarmis ne kv ayilip bayilarak alevlendirmis..esas ayibi eniste adayiniz yapmis.
kv bayildiysa utancindan rezil olduk dusuncesinden bayilmistir,hepsi bir olup kadincagiza yuklenmislerdir ki kendi cekirdek aileleri cok matah
buarada kayinpeder nerde ben onu merak ettim?dut yemis bulbul gibi annesine denilen laflari mi dinliyor?