- 5 Mayıs 2013
- 33.830
- 41.255
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen bende babaanneye acidim zaten. Annem ablamin kayinvalidesine söylemek istiyor böyle olaylari lütfen biz varken konusmayin özel aile meseleleri özelde kalsin ve oglunda bidaha böyle bir tatsizligi bize yansitmasin cünkü bizde üzüldük gerildik ne yapicagimizi bilemedik mahcup olduk diyecekti. Ama foruma herkes uyarmayin yazdi bende annemle konuscam birsey demesin diye. Ama egerki ablamin kayinvalidesi anneme acarsa konuyu o zmn annemdd üzüldügümüzü ve bidaha böyle birsey olursa oglunun ve kizinin herkese herseyi yansitmadan kendi aralarinda sorunlarini halletmelerini gerektigini söylesin.Ne için uyaracaksınız anlamadım?
Neden herkes babaanneye yükleniyor?
Yazık yaşlı kadın.
Merhaba arkadaslar. Size bugün basimizdan gecen olayi anlaticam. Ablam 3 aydir nisanli nisanlisinla gayet iyi anlasiyorlar. Bugün bizi yemege cagirdilar. Gittik hersey cok güzel gidiyor derken bir anda ortam gerildi. Ablamin görümcesiyle onlarla beraber yasayan babaanne atismislar (agiz kavgasi) (nedenini bilmiyorum). Ama biz tabi bisey duymadik baska bir odada oldu olay. Neyse babaanne bize bisey caktirmadi icerde oturuyoruz sonra ablamin nisanlisi girdi odaya basladi söylenmeye babaanne kardesim senin yüzünden agliyor hic yakistiramadim sana gibi laflar etti... babaannede sinirlendi sen dedi bana laf diyecegine kardesine söyle bu evde beni hic istemiyor bana bakmiyor sanki düsmaniyim fln basladi söylenmeye .. ben annem ablam tabi soktayiz ilk kez karsilastik böyle olayla.. sonra birden ablamin kayinvalidesi bu olaylar olunca üzülüp fenalasti ayri odaya getirdiler sonra herkes babaanneye yüklendi az tut kendini bak neler oldu senin yüzünden felan diye.. biz hic bisey demedik sokun etkisinden olsa gerek. Biraz oturduk sonra kalktik babaanne bizden özür diledi tatsizliklardan dolayi. Annemle pisman olduk keske o an kalkip gitseydik kendi sorunlarinizi kendiniz cözün ayip bizim yanimizda konusulcak seylermi bunlar diye ama yapmadik ortami daha cok germemek icin.. simdi anneme diyorum ablamin kayinvalidesini uyar bidaha asla böyle bir olay olmamasi icin ayip yani bizde mahcup kaldik arada. Sizce bundan sonraki tutumumuz nasil olmali? Normalde aile olarak iyiler ama bu olaydan sonra cok saskiniz..
Aynen bende babaanneye acidim zaten. Annem ablamin kayinvalidesine söylemek istiyor böyle olaylari lütfen biz varken konusmayin özel aile meseleleri özelde kalsin ve oglunda bidaha böyle bir tatsizligi bize yansitmasin cünkü bizde üzüldük gerildik ne yapicagimizi bilemedik mahcup olduk diyecekti. Ama foruma herkes uyarmayin yazdi bende annemle konuscam birsey demesin diye. Ama egerki ablamin kayinvalidesi anneme acarsa konuyu o zmn annemdd üzüldügümüzü ve bidaha böyle birsey olursa oglunun ve kizinin herkese herseyi yansitmadan kendi aralarinda sorunlarini halletmelerini gerektigini söylesin.
Pardonda size neMerhaba arkadaslar. Size bugün basimizdan gecen olayi anlaticam. Ablam 3 aydir nisanli nisanlisinla gayet iyi anlasiyorlar. Bugün bizi yemege cagirdilar. Gittik hersey cok güzel gidiyor derken bir anda ortam gerildi. Ablamin görümcesiyle onlarla beraber yasayan babaanne atismislar (agiz kavgasi) (nedenini bilmiyorum). Ama biz tabi bisey duymadik baska bir odada oldu olay. Neyse babaanne bize bisey caktirmadi icerde oturuyoruz sonra ablamin nisanlisi girdi odaya basladi söylenmeye babaanne kardesim senin yüzünden agliyor hic yakistiramadim sana gibi laflar etti... babaannede sinirlendi sen dedi bana laf diyecegine kardesine söyle bu evde beni hic istemiyor bana bakmiyor sanki düsmaniyim fln basladi söylenmeye .. ben annem ablam tabi soktayiz ilk kez karsilastik böyle olayla.. sonra birden ablamin kayinvalidesi bu olaylar olunca üzülüp fenalasti ayri odaya getirdiler sonra herkes babaanneye yüklendi az tut kendini bak neler oldu senin yüzünden felan diye.. biz hic bisey demedik sokun etkisinden olsa gerek. Biraz oturduk sonra kalktik babaanne bizden özür diledi tatsizliklardan dolayi. Annemle pisman olduk keske o an kalkip gitseydik kendi sorunlarinizi kendiniz cözün ayip bizim yanimizda konusulcak seylermi bunlar diye ama yapmadik ortami daha cok germemek icin.. simdi anneme diyorum ablamin kayinvalidesini uyar bidaha asla böyle bir olay olmamasi icin ayip yani bizde mahcup kaldik arada. Sizce bundan sonraki tutumumuz nasil olmali? Normalde aile olarak iyiler ama bu olaydan sonra cok saskiniz..