bence güzelce giyinsin saçlarını yapsın fresh.hafif bir makyajla ablayı tekrar ziyarete gitsin.eline bir kitap alsın klasından.fırsat buldukça okuyor imajı çizsin.kek sakın götürmesinn.
valla çıkmaya başladığım gün hediye getiren adamla ilişkim 1 gün sürmüştü .bu tür kek hediye vs jestler ilk günlerde pek bi itici oluyor.Aa niye ya, yerdim ben
Ayol ne yapıyorlarsa ilk zamanlar yapılıyorlar zaten bırak yapsınvalla çıkmaya başladığım gün hediye getiren adamla ilişkim 1 gün sürmüştü .bu tür kek hediye vs jestler ilk günlerde pek bi itici oluyor.
Bana ilk bulusmamizda altın kolye getiren kişiyle 6. yılım itici mi oluyomus çok şaşırdım şuanvalla çıkmaya başladığım gün hediye getiren adamla ilişkim 1 gün sürmüştü .bu tür kek hediye vs jestler ilk günlerde pek bi itici oluyor.
Bana da eşim ilk buluşmamızda altın bileklik getirmiştiBana ilk bulusmamizda altın kolye getiren kişiyle 6. yılım itici mi oluyomus çok şaşırdım şuan
Kek götüreceğine bunu yapsın ahsjdjdkdkbir anahtarlık yaptırsın:adalet mülkün temelidir-yazsınadam devamlı yanında taşıyacağından hep hatırlar.kek yenip bitecek.bu daha etkili.evine girerken hep konu sahibini hatırlayacak.
Gerçekten sıkıntılı. Sizin durumunuzda bile sıkıntı olmuş. Ablasının direkt birlikte çalıştığı üstü. Kavga edip kötü ayrılsalar sıkıntı yaşar. Fazla flörtöz davransa dedikodusu çıkar. Ben ablası olsam istemezdim.Bir iş arkadaşım kardeşimdem hoşlanmış, ben karışmam naparsanoz yapın dedim, olmadı anlasamadilar, cocuk bana uzun uzuuun mesajlar yazdı, okumadım tabi ki, 15 yıldır benimle konuşmuyor. Benimle ne alakaso varsa
Bana ilk bulusmamizda altın kolye getiren kişiyle 6. yılım itici mi oluyomus çok şaşırdım şuan
Başka bir savcıda sevgilisinin ( öğrenci) yurdunu basmıştı.Bir de şu tehlike var küçük de olsa. Bu tür güçlü bir konumda bulunan birisi ayrılırken seni takıntı yaptıysa bu kişiyi engellemek çok zor. Bir haber görmüştüm savcı eski sevgilisinin iş yerini basmış diye, bu tür bir konumda bulunan bir erkekle çıkacaksa kadınlar önce kişiliğinden emin olmalı bu dönemde.
sanırım o haber gördüğümBaşka bir savcıda sevgilisinin ( öğrenci) yurdunu basmıştı.
Ay yok yok ablam evli mutlu çocuklu sjsj. Üstteki arkadaşımız da sizin gibi yazmış, öyleyse çocuktan bir hareket gelmeden hiçbir şey ummayayım mı? Böylesini de içim kabul etmiyor ki, sanki başka bazı fırsatlar bulsak aramızda çok güzel bir kimya uyumu var gibi hissediyorum.
Kekle gitmesin suşiyle gitsinBir kek muhabbeti almış gitmişbir çok yorum yapılmış zaten bende kek tarifi verebilirim illaki kekle gitceksen