Olur mu öyle şey ya. Konu sahibi lütfen kendini böyle şeyler yaparak komik duruma düşürmeAblan yemeğe çağırsın
Hanımefendi orası adliye farkında mısınız ? Adliyeye kek yapıp götürmek size mantıklı geliyor mu ?Ben bekarken flörtöz biriydimben yerinizde olsam karakterine dair tüyolar arardım. Hangi burç olduğu önemli. Çevresindekilerin gördüğü ilkeleri, kırmızı çizgileri, eğlence anlayışı önemli. Bunlara göre kafamda ortalama bir profil yaratıp onu bu özelliklerin tümüyle sevip sevemeyecegimi tartardim. Tartı sonucunu beğendiysem ve paralel özellikler arz ediyorsak ona kendimi çaktırmadan tanıtmaya çalışırdım. Mesela ben o kek muhabbetinden sonra daha güzel bir kek yapar, annenizle aşık atmak gibi olmasın ama o günkü beni agirlamaniza teşekkür etmek istedim falan der ikili ilişkiyi baslatirdim. Ama bir iki adım attıktan sonra ortadan genelde kaynolurdum çünkü ilgiye alışan ve bundan hoşlanan erkekler aynı ilgiyi görmek için sizi çevresinde tutmaya çalışıyorlar genelde. Siz de sazan gibi atlamamis oluyorsunuz. Ama ondan ilgi görmezsem de mal bulmuş magribi gibi poposunda dolasmadim kimsenin. Ah eski günler
Öyle demeyin ama şimdi kek oraya hafif mi kaçar diye düşünüp daha uğraştırıcı bir öneri verebilirHanımefendi orası adliye farkında mısınız ? Adliyeye kek yapıp götürmek size mantıklı geliyor mu ?
HshshsÖyle demeyin ama şimdi kek oraya hafif mi kaçar diye düşünüp daha uğraştırıcı bir öneri verebilir
Konu sahibi de zaten bir daha giderim başka nir şey yapmam beklerim diyor gidecek yani yine
Yapıp gider sonra falan:)
Konu sahibi kadın savcı bey tarafından mesleği ve statüsü için reddedilirse de aynı yorumu yapacak mısınız?erkekler kadınların afedersiniz cinsel organının rengine kadar seçicilik yapabiliyor ama kadının karşısındakinin mesleğinden etkilenme ihtimali bile yüz kere üstüne basa basa söylenmiş yani. yahu ne var savcı diye etkilenmiş de olabilir. kim işsiz güçsüz adam ister? adam azimli biri. çalışkan. güzel mesleği var. eee neden etkilenmesin?
Ama aynı şey değil, birinden sadece o olduğu için etkilenmek var ki bu fiziksel veya karakter özellikleri dolayısıyla olabilir bir de sadece o kişinin statüsünden etkilenmek var. Bu da bence duygudan çok mantığın ön plana çıkması.erkekler kadınların afedersiniz cinsel organının rengine kadar seçicilik yapabiliyor ama kadının karşısındakinin mesleğinden etkilenme ihtimali bile yüz kere üstüne basa basa söylenmiş yani. yahu ne var savcı diye etkilenmiş de olabilir. kim işsiz güçsüz adam ister? adam azimli biri. çalışkan. güzel mesleği var. eee neden etkilenmesin?
Seviyosan Git konuş benceSonuna kadar haklısınız da insan biraz da kaderini kendi yaratır hesabı, her şeyi oluruna bırakmak gelmiyor bu sefer içimden, her zamankinden daha heyecanlıyım. Adam nasıl bir adım atar ki, ablama çağır kardeşini bir daha gelsin de görüşek diyeceğini sanmıyorum yav.
Kek götürmese bari.Acaba ne yapti? Pazartesi adliyeye gidip oturacakti :)
Kek götürmese bari.