- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.357
ben zaten beğenmemiştim.arkadaş zoruyla olmuştu.1 gün zor dayandım.hele sohbeti var ya o sohbeti evlerden ıraktı.size mutluluklar dilerim ömür boyunca.Bana ilk bulusmamizda altın kolye getiren kişiyle 6. yılım itici mi oluyomus çok şaşırdım şuan
Yaa çok tatlıJ
Bana da eşim ilk buluşmamızda altın bileklik getirmişti
Takı çok severim gerçekten de hep takıyorum diye almış bı de yanına gül koymustu hahaha çok teşekkür ederimAy ne kadar tatli. Duymustur kadinlar taki seviyor diye, gidip altin kolye getirmis :) Cok sirin gercekten
cin gibi bir zeka.bayıldımmm.adamı evlenmeye ikna etmeye de gerek yok.direkt soyadını alıverirsin
AA sizinki baştan itici gelmiş gözünüze batmış anladimm. En mutlu olacağınız kişiyi bulmanız dileğiyle, ilişkiniz varsa da çokça mutluluklar güzel dileginiz için çok teşekkür ederimben zaten beğenmemiştim.arkadaş zoruyla olmuştu.1 gün zor dayandım.hele sohbeti var ya o sohbeti ıraktı.size mutluluklar dilerim ömür boyunca.
12 yılı geçti evliyim.çok teşekkürler güzel dilekleriniz için.AA sizinki baştan itici gelmiş gözünüze batmış anladimm. En mutlu olacağınız kişiyi bulmanız dileğiyle, ilişkiniz varsa da çokça mutluluklar güzel dileginiz için çok teşekkür ederim
O risk ama susiyi herkes sevmezKekle gitmesin suşiyle gitsin
Kız ben atıştırmalığı domestiklikten uzaklaştırıyorum sen sarma diyorsunO risk ama susiyi herkes sevmezyaprak sarması da olabilir
Yok maalesef oğlakYaa çok tatlıeşiniz aslan burcu mu benimki aslan
Şimdi trend eski dönüş amaKız ben atıştırmalığı domestiklikten uzaklaştırıyorum sen sarma diyorsunHamaratlıkla tavlamak çok 80ler yahu
Yok savcı beye sökmezŞimdi trend eski dönüş ama
Valla bence de yoksa onu annesi 50 kere evlendirmistiYok savcı beye sökmez
O kadar eski değil o cok eskiValla bence de yoksa onu annesi 50 kere evlendirmisti
Hahaha eşinizle burcdaş çıktık iyi miYok maalesef oğlakKeşke aslan olsaydı Ama aslan gibi oğlak bu Teşekkürler. Ben koç olduğum için görkemli hediye olunca dibim düşmüş demekki
Evet kendine harcamaz bana harcar ama. Dediğiniz gibi aynen hesaplıdır kendileriHahaha eşinizle burcdaş çıktık iyi mioğlaklar accik hesapkar olur siz comertini bulmuşsunuz muthis . Bi de neden keşke aslan olsa dediniz çok merak ettim de
Yaa teşekkür ederim tatlış yorumunuz içinEvet kendine harcamaz bana harcar ama. Dediğiniz gibi aynen hesaplıdır kendileriAslan burcu oğlaktan iyidir diye demedim yanlış anlamayın ama ben aslanların karakterini severim. En çok anlaştığım burçlardandır o yüzden yoksa oğlaklar da iyidir. Kızım da oğlak
Çok teşekkür ederim size de mutluluklar dilerim sevgili arkadaşımYaa teşekkür ederim tatlış yorumunuz içingece gece çok eğlendim vallahi ailenizle çokça mutluluklar