- 31 Ağustos 2012
- 22.050
- 35.260
- 798
burdaki butun hanımlar al eve ablanı nasıl kardeşsin demişler de, ben anlamadım şimdi görumceleriniz eşinden boşansa iki tane çocukla, siz evden uzakta olduğunuz surece sizde kalacak olsalar herkes ooo hoşgeldin görumcem iyi ki geldin zaten kardeşler bugun için mi diyceksiniz.
ben olsam annemlerin yanında kal derdim eğer musait yer varsa yoksa da madden yardım ederim elimde varsa, daha önce bu duruma benzer bir şey aldım başıma, dilim yandı, daha aslaaaa.
valla açıkçası hiç inanmıyorum kusura bakmayın ama, durum gerçeğe dönuşene kadar sözle yiğitlik yapmak kolay.
yuz kişiden biri ancak görumcesini kabul eder.
benim kardeşlerim kanım canımdır canım fedadır, ama böyle bir durumda farklı çareler arardım,çunku aynı evde 1 yıl surekli birarada kalmak çok zor tahammul edilecek bir durum. dediğim gibi daha önce yaptım benzer birşey, hayatımın en buyuk pişmanlıklarındandır.
Öncelikle herkes kardesı ıle iyi olacak diye bir durum yok. Herkesin evi ayrı köyü ayrı. Hadi 1 hafta olur 1 ay olur anlarım ama 1 sene bu. Şimdi 1 sene teklifi eden ıkı gun gıder sonra eşin gitti nasılsa der yine gelir. Kadın evlenmiş evini ayırmıs kendine ait bir düzeni var bunu yapmak zorunda degıl. Sırf para kazanmak için eşi ailesinden uzakta kalıyor oda artı 3 bogaz doyurmak zorunda degıl. Eminim bir cok kişi kendine başına gelse istemezdi. Ev ev üstüne olmaz. Misafirlik dedıgınde 1 sene olmaz net
Ailem var ama 2 erkek kardes ve çok baskıcılar gerçektenEsinizin bu durumu istemeyeceginizi dusunuyorsunuz hem sinirli biriymis de. Ablanizin kalacak baska bir yeri yok mu?
E yine enişte evinden iyidir ? Neyin baskisindan korkuyor ki?Ailem var ama 2 erkek kardes ve çok baskıcılar gerçekten
Bende ablamda çalışmıyoruz. Ablamın eşi boşanmadan sonra nafaka ödemesi olacak harici geliri yokAblanız neden evden ayrılıyor ayrıldığı adam evden gitmiyor?
Ablanız çalışıyor mu? Siz çalışıyor musunuz?
İhtiyaçlarını kim karşılayacak hani ablanızın?
Ayrıca eşiniz evde değilse neden buna sinirlensin yaralığı parmağa işenebilir
pandemi de var.
Konuda ayrıntı vermemişsiniz
Ayrıldın geldin dulsun diyip herşeyine karisacaklarE yine enişte evinden iyidir ? Neyin baskisindan korkuyor ki?
Haklısınız.. ben hani gelir sonra problem eder sonuçta burda olmayınca tamam ama gelince sorun eder diye çekindim eşim ayıp olmasın diyip susan biri değilAblanıza bu zor zamanında yardım etmeyeceksiniz de ne zaman edeceksiniz?
Eşiniz yokmuş ki zaten, geldiğinde muhtemelen kısa kalıp dönecektir.
Ablanız bu sürede hayatını yola koymak için zaman kazanır.
Bana çok mantıklı geldi.
Ben onda tamamım ama cekiniyorum da yarın öbürgün sorun olur die.Abla bu abla...
Kalsın ne olur?
3 tabak fazla koyarsin, 3 tabak fazla pisirirsin çorbayı...
Şuan birşey demiyor ama yarın ne yapar bilmiyorum eşimin ailesi de çok karışır hayla evimize onu etkiler mi diye de cekiniyorum . Eşim bazen ağzından çıkanı bilmez yarın kalkıp birşey derse bende ablamda çok üzülürüzEşiniz yokken kalmasında bir mahsur göremedim. Eşiniz bunu duysa ne diyebilir ki, o da istemez mi kardeşinize destek olmanızı?
Esiniz ne diyecek ki, ici daha rahat etmez mi siz evde yalniz değilsiniz diye?Ben onda tamamım ama cekiniyorum da yarın öbürgün sorun olur die.
Hiç olurmu öyle şey, ben eşimden onun ailesinden cekiniyorum. Ailesi öyle sizin yuvanız diyip kenarda durmuyorlar anlatabildim mi. Sonra gelip birşey derse çok üzülürüm bu dengeyi nasıl sağlamayım onu bilmediğim için yazdımEşiniz değil de siz istemiyor gibisiniz ablanızı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?