- 17 Mayıs 2020
- 2.246
- 6.812
- 88
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen öyle..Ablanıza bu zor zamanında yardım etmeyeceksiniz de ne zaman edeceksiniz?
Eşiniz yokmuş ki zaten, geldiğinde muhtemelen kısa kalıp dönecektir.
Ablanız bu sürede hayatını yola koymak için zaman kazanır.
Bana çok mantıklı geldi.
Ne güzel, içimi ısıttı ablanız için yazdıklarınız... Böyle ilişkilerin hala tükenmediğini bilmek iyi geldi.Ablam benim canımın içidir, tırnağı kırılsa benim kalbime hançer saplanır. Herkes söz eder bizim kardeşlerimizle ilişkimizden öyle düşkünüz birbirimize. Mesela birinin bana yaptığı bir şey çok umrumda olmaz ama kardeşlerime bir şey yaparlarsa dünyayı yakarım. Böyle bir zor zamanda ablamı yalnız bıraksam pişmanlıktan ölürüm diyeceğim de yalnız bırakmamın imkanı yok. Ablamın ve çocuğunun varlığı beni asla rahatsız etmez sonsuza kadar da başımın üstünde yerleri var. Siz bence ablanızın kalmasını istemiyorsunuz onun o evdeki varlığı sizi rahatsız edecek ama bunu da açıkça yazamadığınız için eşinizi atıyorsunuz ortaya. İstemiyorsanız ben rahatsızlık duyuyorum gelme diyin lafı evirip çevirmeyin bence, herkeste aynı kardeşlik güdüsü olmuyor demek ki.
Arkadaşlar merhaba,
Kısaca durumumu özetiyim, kocam şehir dışında çalışıyor götürü iş alıyor 1 yılı kadar var bende 1 çocuk var 4 yaşında. Ablam eşinden ayrılıyor 2 çocuk var 9 11 yaşlarında eşin dönene kadar sende kalayım diyor kendimi geçtim eşim agresif ve tersine gelince çok sinirlenir ağzından çıkanı bilmez gözü de görmez ne yapayım bilmiyorum
Gorumcemden nefret ederim oyle boyle degil ama evet bunu derimburdaki butun hanımlar al eve ablanı nasıl kardeşsin demişler de, ben anlamadım şimdi görumceleriniz eşinden boşansa iki tane çocukla, siz evden uzakta olduğunuz surece sizde kalacak olsalar herkes ooo hoşgeldin görumcem iyi ki geldin zaten kardeşler bugun için mi diyceksiniz.
ben olsam annemlerin yanında kal derdim eğer musait yer varsa yoksa da madden yardım ederim elimde varsa, daha önce bu duruma benzer bir şey aldım başıma, dilim yandı, daha aslaaaa.
Arkadaşlar merhaba,
Kısaca durumumu özetiyim, kocam şehir dışında çalışıyor götürü iş alıyor 1 yılı kadar var bende 1 çocuk var 4 yaşında. Ablam eşinden ayrılıyor 2 çocuk var 9 11 yaşlarında eşin dönene kadar sende kalayım diyor kendimi geçtim eşim agresif ve tersine gelince çok sinirlenir ağzından çıkanı bilmez gözü de görmez ne yapayım bilmiyorum
Gorumcemden nefret ederim oyle boyle degil ama evet bunu derim
burdaki butun hanımlar al eve ablanı nasıl kardeşsin demişler de, ben anlamadım şimdi görumceleriniz eşinden boşansa iki tane çocukla, siz evden uzakta olduğunuz surece sizde kalacak olsalar herkes ooo hoşgeldin görumcem iyi ki geldin zaten kardeşler bugun için mi diyceksiniz.
ben olsam annemlerin yanında kal derdim eğer musait yer varsa yoksa da madden yardım ederim elimde varsa, daha önce bu duruma benzer bir şey aldım başıma, dilim yandı, daha aslaaaa.
1 yil degil esin gelene kadar kalayim demis. Elbet bi caresi bulunur ayri ev falan tutulur kardeste kalmasi gecici durum idare ederdimvalla açıkçası hiç inanmıyorum kusura bakmayın ama, durum gerçeğe dönuşene kadar sözle yiğitlik yapmak kolay.
yuz kişiden biri ancak görumcesini kabul eder.
benim kardeşlerim kanım canımdır canım fedadır, ama böyle bir durumda farklı çareler arardım,çunku aynı evde 1 yıl surekli birarada kalmak çok zor tahammul edilecek bir durum. dediğim gibi daha önce yaptım benzer birşey, hayatımın en buyuk pişmanlıklarındandır.
eşi 1 yıl uzakta olacakmış.1 yil degil esin gelene kadar kalayim demis. Elbet bi caresi bulunur ayri ev falan tutulur kardeste kalmasi gecici durum idare ederdim