Ablam hakkında fikirlerinizi alabilir miyim?

çok çok bile dayanmışsınız
temmuz da sınav var falan beklemeyin nasıl olsa çalışıamış
onun sorumsuz olduğunu daha fazla onla yapamayacağınızı söyleyin
eşiniz de çok haklı
geç olmadan @mutlu_mercimek

Ay nasıl bi abla bu yahu. Tamam 2 yıl için söz verdiniz de , hizmetçiliğini de ben yapıcam demediniz herhalde . Ne kadar rahat ablanız.. valla ben sinirlendim açıkçası okurken . Siz bi de hamilesiniz , son zamanlarına gelmişsiniz. Çalışıyorsunuz ve yorgun oluyorsunuz , bunu da mı düşünmek aklına gelmiyor . Karşınıza alıp konuşun , Doğum yapacağınızı , artık evle de seninle de çok ilgilenemiycem, kendine bi ev bakman daha uygun olur filan deyin . Bu arada eşin iyi sabretmiş valla helal olsun

okurken öyle bir gıcık oldum ki saçını başını yolasın geldi ablanın. Sözde abla. sen o haldeyken el olsa yardım eder be. iki gün yemek yapma odasını temizleme bak bakalım napıyo. prensese bak be nasıl sinirlendim.

Konu sahibi ben değilim.O da çok üzüldü aslinda ben kovulup sokağa atılınca.

Sonuna kadar okuyamadım.okudugum kadarıyla anında kovardım o ablayı evden.Bir de abla olacak hadi çocuk olsa tamam ama ne çekiyorsunuz bu kadını.Ayy hiç tahammülüm yok böyle insanlara.

Misafir değil ablan. Seni bildiğin enayi yerine koymuş. Sende buyur ablam demissn. Kusura bakma cnm. Hamilesin birde. Gönder ablani. İnsan hamile kardeşine yardım eder. Aynı evde yaşıyorsa sizinle bı kere minnet duymalı. Utanip ta elini işin altına koymalı. Annene söyle. Ben hizmetçi değilim de. Cagirsin ablani . Ne hali varsa görsün. Ablan degilde gorumcen olsaydı bu kadar cekermiydin kahrını.

Eşinizi karıştırmayın siz halledin önce sana ayrılan sürenin sonuna geldik abla gibisinden şaka ile girin lafa.Verdiğiniz sözü yerine getirdiğinizi bundan sonrası için ne plan yaptıgını ona nasıl yardımcı olabılecegınızi sorun .Hanı ev bakalım mı, etrafa haber verelim mi gibisinden bir yardım imasında bulunun.Hala anlamazsa aynı konuşmanın içinde açık açık söyleyin birlikte yaşamak istemediğinizi.Eşiniz hiç müdahil olmasın konuya çünkü size kırılsa geçer gider barışır da ona darıldığında ömürlük kalır öyle.Eşinizin istemediğini falan da söylemeyin. Bir de söylemeden geçemeyeceğim tabi ki insan bekler bir işin ucundan tutsun yardım etsin diye yada kim olsa gelirken ne lazım diye arar bazen de bir torba birşey alır gelir ama maddi yardım beklemeniz(temızlık parası gibi) ya da yediğini içtiğini çok görmenizi ben yadırgadım. Kalacak yeri ayarlama sözü veren sizsiniz zaten.

o kadar uzun, destan gibi konuyu okuyup tam cevap yazacakken 2017 yılında yazıldığını farketmek

Konu hortlamış
Sonuna kadar okuyamadım.okudugum kadarıyla anında kovardım o ablayı evden.Bir de abla olacak hadi çocuk olsa tamam ama ne çekiyorsunuz bu kadını.Ayy hiç tahammülüm yok böyle insanlara.
Iyi de konuyu nerden buldunuz 2017 konusu arka sayfalarla ugrasmak yerine ilk sayfalara baksaydınız ya

Bencillik insanda biraz minnet duygusu olur annenizle konuşun yaptiklarını eşinize mahçup olduğunuzu eşinizin kızdıgıni hepsini anlatin. Maddi olarak zorlanacağini dusunuyosa elini tasin altina koysun kiz kardeside olsaniz ne bu canim boyle otel mi sizin eviniz.

Ooo eski konu hortlatilmis yine

:))) Bebeğim doğdu hatta 4 yaşına girecek. O zamanlar unutuldu bir şekilde...

Madem konu hortlamış soralım , ne oldu bu işin sonu
Kızlar aydinlatayım hemen, ablam o yılın sonunda okulunu bitirip annemlerin yanına döndü ama ben ve eşim tavır koyduğumuz için döndü yoksa daha devam edecekti. Ailem bu konuda eşime çok kızdı sonra hamilelik, lohusalık, ailelerin gerilimleri, evde çocuğa bakmak derken ben lohusa depresyonunun dibine vurdum.
Olan eşimle bana oldu anlayacağınız kimse de iyi ki yaptınız demedi. Hala konusu açıldığında annem biliyorum sen ve takıntılı eşin kıza rahat vermediniz diyor.
İşe başlayıp ailelere mesafe koyduktan sonra herşey duzeldi 3 yıldır sorunumuz yok ama bir çocuk daha yapmaya korkuyorum yaşadığım depresyondan dolayı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…