ablalarim bi bakar misiniz?

madem üniversiteye göndermeyecek ne diye dershaneye yolluyor :) tuhaf ama evde ne yapıcak turşunu mu kuracak ben anlamadım babanı , oku üniversite kazan diye dershaneye yollamadı mı ?

Ben bu konuda elimden ne geliyosa yaptim. Ona zaten rest cekebilmis olsam boyle bi konuda acmazdim. Ben babama sesimi.cikardigim.anda mahveder beni. Manyagin teki cunku. Lutfen bilmediginiz seylerle ilgili konusmayin. Universite benim kapanmamis yaram zaten ve emin olun aylardir bunun mucadelesini veriyorum.

Oyle bisey olabilir.mi ya.. 1 senedir beraberiz neden yapsin durumumu biliyor ben konusunda benden daha hassas. Gerci hos insanlar senelerce ayni yastiga bas koyduklari insani taniyamiyorlar.

Aynen dediğin gibi iste. insan ayni yastiga bas koydugu kisiyi taniyamiyor.
Sakin eve falan gitme....

Canım bana kalırsa hayatındaki asıl sorun bir haftadır göremediğin erkek arkadaşın değil, ailenle olan ilişkin. Biliyorum en deli çağlarındasın sevgi için aşk için ama genç olduğundan dolayı fark edemiyorsun asıl düşünmen gereken üniversiteyi kazanıp gidememiş olman. Babanla hiç mi iletişiminiz yok. Hiç oturup konuşur musunuz gündelik hayatta? Ya da asıl merak ettiğimi sorayım baban sana hiç şiddet uyguladı mı?

Ben bu konuda konusmak istemiyorum lutfen.

Anlattıklarına bakılırsa başka çaren yok gitmeyeceksin, erkek arkadaşında seni babandan isteyecek zamanı gelince evleneceksin başka yolu yok , seviyorsa bekler , tehlikeye atma kendini.

Ya lutfen fake olsam neden bu kadar israrla gorus almak istiyim ki. Zor durumdayim diyorum su her yeni uye yazisina fake yaftasi yapistirmayi birakin artik insani yazdigina pisman ediyorsunuz.
Madem konu açıyorsun her türlü yoruma açık olmalısın tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…