ablalarim bi bakar misiniz?

Ya lutfen fake olsam neden bu kadar israrla gorus almak istiyim ki. Zor durumdayim diyorum su her yeni uye yazisina fake yaftasi yapistirmayi birakin artik insani yazdigina pisman ediyorsunuz.

Zor durumdasınız da çıkış yolunuz ne, buradan ne bekliyorsunuz? Babanızı mı arayalım kızını öldürme diye? Annenizi mi arayalım ne biçim bir adamla evlisin diye? Yoksa size mi kızalım? Tamam 19 yaş ama içinde bulunduğunuz koşullara göre hareket etmeyi öğrenin o zaman. Üniversiteye gitmek için yeterince çaba sarfetmemişsiniz. Bu yapıdaki bir aile ile evlenmeden veya üniversite olmayınca madem öyle erkek arkadaşımla rahat rahat buluşayım demek olmuyor.

Ya lutfen fake olsam neden bu kadar israrla gorus almak istiyim ki. Zor durumdayim diyorum su her yeni uye yazisina fake yaftasi yapistirmayi birakin artik insani yazdigina pisman ediyorsunuz.
şu nickin sonuna 123 yazıpta fake çıkmayan birini görmedim henüz .....
yaptığımız yorumlarıda beğenmiyo gençlik işte:KK14:

bence gitme ben gittim başıma gelmeyen kalmadı nefis taşıyorsun snra pişman olacağınz seyler olabilir madem seviyor kısa görüşmeye d e birşey demez

Zor durumdasınız da çıkış yolunuz ne, buradan ne bekliyorsunuz? Babanızı mı arayalım kızını öldürme diye? Annenize mi arayalım ne biçim bir adamla evlisin diye? Yoksa size mi kızalım? Tamam 19 yaş ama içinde bulunduğunuz koşullara göre hareket etmeyi öğrenin o zaman. Üniversiteye gitmek için yeterince çaba sarfetmemişsiniz. Bu yapıdaki yapıdaki bir aile ile evlenmeden veya üniversite olmayınca madem öyle erkek arkadaşımla rahat rahat buluşayım demek olmuyor.
Ya bu nasil bi yorum tarzi boyle ya? Burda sizinle.bir sorunumu paylasiyorum ne kadar kiricisiniz. Sorun her ne olursa olsun size bu sekilde konusma hakkini vermez. Nerden biliyosunuz universite icin caba harcamadigimi? Yanimda miydiniz? Sirf cabam yuzunden evin icinde kaldim. Ben okucam.dedikce o.hayatimin onunde durdu ailede araya sokmadik buyuk birakmadim. Siz oncelikle bi insanin sorunu nasil cozulur nasil yardimci olunur onu bi ogrenin. İnsanlarin yaralariyla oynamak cok hosunuza gidiyosa baska yerde oynayin. Bu ukala tavriniz umarim bi gun sizin cikmazda oldugunuz zaman akliniza gelir. En zor aninizda birisi kalip size 'napalim yani biz ne istiyosun?' der de anlarsiniz o.zaman.

Ya bu nasil bi yorum tarzi boyle ya? Burda sizinle.bir sorunumu paylasiyorum ne kadar kiricisiniz. Sorun her ne olursa olsun size bu sekilde konusma hakkini vermez. Nerden biliyosunuz universite icin caba harcamadigimi? Yanimda miydiniz? Sirf cabam yuzunden evin icinde kaldim. Ben okucam.dedikce o.hayatimin onunde durdu ailede araya sokmadik buyuk birakmadim. Siz oncelikle bi insanin sorunu nasil cozulur nasil yardimci olunur onu bi ogrenin. İnsanlarin yaralariyla oynamak cok hosunuza gidiyosa baska yerde oynayin. Bu ukala tavriniz umarim bi gun sizin cikmazda oldugunuz zaman akliniza gelir. En zor aninizda birisi kalip size 'napalim yani biz ne istiyosun?' der de anlarsiniz o.zaman.

Bilmem, ben de aynı şeyleri yaşadım şimdiki rahatlığım ondandır. Zor zamanım değil senelerce "napalım yani, bizden ne istiyorsun, yapamazsın!!" tavrıyla karşılaştığımdan, ne varsa kendimde var diye bakıyorum olaya. Öteki türlü kurtuluş yok, umarım sizin de bunu öğrenmeniz güç olmaz.

Kızım sen babamin baskisindan erkek arkadaşımla gorusemiyorum dışarı cikamiyorum diye acmissin ben uniye gitmek istiyorum diye acmamissinki :KK14:

Ama arkadas nedense konuyu uni acmisimda keyfimden uni okumuyomusum gibi yorum yapiyor.
Bütün yorumlara açık olmalısın biz seni tanimiyoruz sende bizi on dakika sonra unuturuz seni acmissin konuyu teşekkür et tamam ok.:KK69: Bu kadar baskicida tele nasil izin veriyo :cool:

Ya anlayamadim, üniversiteye gidemiyorsun, ve sen erkek arkadasi mi sorun ediyorsun? Ben senin yerinde olsam artik o erkek arkadasi 2inci plana atip, gelecegimi düsünürdüm. Bir sekilde ise girip, para biriktirmen lazim. O para ilede üniversiteye gitmen lazim. Baban baski yaparsa yapsin. Sonuçta gelecegin söz konusu.

Bu tip ailelerde özgürlük öylece verilmiyor, söke, söke alman lazim. Zaten büyük ihtimal ile zaman ile senin özgürlügünede alisilir.

Canım bence evine gitme asıl babanın kulağına o giderse daha kötü dışarda buluş buluşamıyosanda yapcak bişey yok ama kötü bi durum cok özlemissindir simdi en azından marketw gidiyorum falan diye 5 10 dk görürsün

Yakalanırsanız dışarıda buluşmanızın açıklaması yapılabilir ama evde buluşmanızın açıklaması yapılamaz...Madem çok özlediniz kısa süreli de olsa kafede falan gizli saklı bir şekilde görüşün.

Universiteye yollamayacak kadar baskici bir adam seni dershaneye yeşillik olsun diye mi yolladi ? Para mi bol geldi ?
Yoksa sen buldugun herboslukta adamin arkasindan is cevirmeye kalktigin icin bunu gordude mi yollamadi ? Bunca baski altinda ve universiteye gidemiyorken bile hala cocugun evine gitmeye uğrasiyorsun adam nappsin .. oturup adamin guvenini kazanmayi denedin mi konustun mu hic ?
Ayni sen gibi bi kiz vardi sozde ailesi baskiciydi dayakciydi ama kiz yine buldugu boslukta yemedigi halt kalmadi zarar gordu ailesi zor zapediyordu ne icin kendi iyiligi icin
Ama bazisinda kafa olmuyor iste

ablacım anneni ikna et. önce annenle birlikte dışarıda bir yerde buluşun. onları tanıştır. erkek arkadaşına tembihledi,kendini sevdirsin. bu işi halledersen sonra rahatça çıkarsın annen seni idare eder. Sorun temelli çözülmez ama benim de babam öyleydi, hep annem idare ederdi.

X