- 9 Nisan 2015
- 22
- 0
- 29
-
- Konu Sahibi yalnizkiz123
Cok tesekkur ederim sagolunTamam canım Allah yardımcın olsun. Ama unutma : önce sen... yani erkek arkadaşını görmek için bu alacağın riske değer diyorsan bir yolunu bulursun zaten. Ama iyi düşün ve dikkatli ol. Bol şans.
Babası erkek arkadaşıyla görüşmesine izin versin diye söz nişan yap demek ne kadar doğru canım? Üstelik kız daha 19 yaşındagelip istese seni en azından nişan söz yapsanız o zaman kızmaz belki gerçi okuyormuş çocuk ama ne bilim beklenir yani.
Ya lutfen fake olsam neden bu kadar israrla gorus almak istiyim ki. Zor durumdayim diyorum su her yeni uye yazisina fake yaftasi yapistirmayi birakin artik insani yazdigina pisman ediyorsunuz.
Babam asla vermez zatengelip istese seni en azından nişan söz yapsanız o zaman kızmaz belki gerçi okuyormuş çocuk ama ne bilim beklenir yani.
şu nickin sonuna 123 yazıpta fake çıkmayan birini görmedim henüz .....Ya lutfen fake olsam neden bu kadar israrla gorus almak istiyim ki. Zor durumdayim diyorum su her yeni uye yazisina fake yaftasi yapistirmayi birakin artik insani yazdigina pisman ediyorsunuz.
Ya bu nasil bi yorum tarzi boyle ya? Burda sizinle.bir sorunumu paylasiyorum ne kadar kiricisiniz. Sorun her ne olursa olsun size bu sekilde konusma hakkini vermez. Nerden biliyosunuz universite icin caba harcamadigimi? Yanimda miydiniz? Sirf cabam yuzunden evin icinde kaldim. Ben okucam.dedikce o.hayatimin onunde durdu ailede araya sokmadik buyuk birakmadim. Siz oncelikle bi insanin sorunu nasil cozulur nasil yardimci olunur onu bi ogrenin. İnsanlarin yaralariyla oynamak cok hosunuza gidiyosa baska yerde oynayin. Bu ukala tavriniz umarim bi gun sizin cikmazda oldugunuz zaman akliniza gelir. En zor aninizda birisi kalip size 'napalim yani biz ne istiyosun?' der de anlarsiniz o.zaman.Zor durumdasınız da çıkış yolunuz ne, buradan ne bekliyorsunuz? Babanızı mı arayalım kızını öldürme diye? Annenize mi arayalım ne biçim bir adamla evlisin diye? Yoksa size mi kızalım? Tamam 19 yaş ama içinde bulunduğunuz koşullara göre hareket etmeyi öğrenin o zaman. Üniversiteye gitmek için yeterince çaba sarfetmemişsiniz. Bu yapıdaki yapıdaki bir aile ile evlenmeden veya üniversite olmayınca madem öyle erkek arkadaşımla rahat rahat buluşayım demek olmuyor.
Tamam boyle dusunuyorsaniz yorum yapmayin lutfen.şu nickin sonuna 123 yazıpta fake çıkmayan birini görmedim henüz .....
yaptığımız yorumlarıda beğenmiyo gençlik işte
Ya bu nasil bi yorum tarzi boyle ya? Burda sizinle.bir sorunumu paylasiyorum ne kadar kiricisiniz. Sorun her ne olursa olsun size bu sekilde konusma hakkini vermez. Nerden biliyosunuz universite icin caba harcamadigimi? Yanimda miydiniz? Sirf cabam yuzunden evin icinde kaldim. Ben okucam.dedikce o.hayatimin onunde durdu ailede araya sokmadik buyuk birakmadim. Siz oncelikle bi insanin sorunu nasil cozulur nasil yardimci olunur onu bi ogrenin. İnsanlarin yaralariyla oynamak cok hosunuza gidiyosa baska yerde oynayin. Bu ukala tavriniz umarim bi gun sizin cikmazda oldugunuz zaman akliniza gelir. En zor aninizda birisi kalip size 'napalim yani biz ne istiyosun?' der de anlarsiniz o.zaman.
Kızım sen babamin baskisindan erkek arkadaşımla gorusemiyorum dışarı cikamiyorum diye acmissin ben uniye gitmek istiyorum diye acmamissinkiYa bu nasil bi yorum tarzi boyle ya? Burda sizinle.bir sorunumu paylasiyorum ne kadar kiricisiniz. Sorun her ne olursa olsun size bu sekilde konusma hakkini vermez. Nerden biliyosunuz universite icin caba harcamadigimi? Yanimda miydiniz? Sirf cabam yuzunden evin icinde kaldim. Ben okucam.dedikce o.hayatimin onunde durdu ailede araya sokmadik buyuk birakmadim. Siz oncelikle bi insanin sorunu nasil cozulur nasil yardimci olunur onu bi ogrenin. İnsanlarin yaralariyla oynamak cok hosunuza gidiyosa baska yerde oynayin. Bu ukala tavriniz umarim bi gun sizin cikmazda oldugunuz zaman akliniza gelir. En zor aninizda birisi kalip size 'napalim yani biz ne istiyosun?' der de anlarsiniz o.zaman.
Ama arkadas nedense konuyu uni acmisimda keyfimden uni okumuyomusum gibi yorum yapiyor.Kızım sen babamin baskisindan erkek arkadaşımla gorusemiyorum dışarı cikamiyorum diye acmissin ben uniye gitmek istiyorum diye acmamissinki
Bütün yorumlara açık olmalısın biz seni tanimiyoruz sende bizi on dakika sonra unuturuz seni acmissin konuyu teşekkür et tamam ok.Ama arkadas nedense konuyu uni acmisimda keyfimden uni okumuyomusum gibi yorum yapiyor.