• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ablalarım başıma büyük bela aldım. Çok korkuyorum.

[
Şu mesaja kadar inanmıştım da şimdi inanmıyorum ha yine gerçek olacağını varsayarak diyorum ki ne kadar küçük dünyanız var sizin böyle hepi topu 18-19 yaşında velet bir çaksan nevri döner yok her işi yapıyormuş yurt dışında bile bulurmuş bir lafı yetermiş hadi len derler adama fazla kötü çocuk kitapları okumayın
Asla yatışmaz. Çok iyi tanıyorum. Bana kıyamaz bişey söylerken kıracağım diye korkuyor ama çevremdeki herkesi bitirir. Yurt dışına bile kaçsam bulur beni. Her türlü işi yapıyor çünkü. Bir lafına bakar.

[
Şu mesaja kadar inanmıştım da şimdi inanmıyorum ha yine gerçek olacağını varsayarak diyorum ki ne kadar küçük dünyanız var sizin böyle hepi topu 18-19 yaşında velet bir çaksan nevri döner yok her işi yapıyormuş yurt dışında bile bulurmuş bir lafı yetermiş hadi len derler adama fazla kötü çocuk kitapları okumayın
ehehehehe bence de:KK9:

Yahu 19 yaşında adam ne kadar bağlantısı olabilir. Mahalle, şehir değiştirseniz ruhu duymaz ve hiç aramaz da. kendine sizin gibi birini bulur ona sarar bu sefer de
Bir laf vardır hoş olmasa da söyleyeyim "havlayan köpek ısırmaz" diye

Nerden buldun cnm bu manyağı bencede Ailene söyle bilsinler tedbirini al... allah tez zamanda kurtarsin seni inşallah

Allahim sen kiz cocuklarimizi korumakla yetinme bide akil fikir ihsan eyleee.. okadar dosyadan bi cacik cikmamissa o anlattigi insanin ceyregi bile degildir boş kof sisirmedir o

Neyi bekliyorsunuz? Size veya ailenize zarar vermesini mi?? Suclar,pislikler,siciller,mahkemeler Allah versin arkadasta ne ararsan var!
Bu arkadasa kapilmadan once akliniz neredeydi? diye soracagim sacma bir soru olacak neyse..
Hukuk devleti burasi kurtlar vadisi degil yasadigimiz ülke.Gerci isleyis malum ama en azindan kendi basiniza debelenmenizden iyidir!!
Seven insan evet dugun basar,aileni falan öldürmekle tehdit eder yapar keser bicer,bicer dover zaten degil mi?
Tamam haklisin sensin de git emniyete.Yardim istee gidebilecegin her yerden.Annelerimizin karnindan boyle serserilere yem olmak icin mi dogduk yahu!!
Korkmayin,ve bundan boyle birakin sevmeyi selam vereceginiz adama bile dikkat edin!!

Ben 19 yaşındayım. Biriyle tanıştım. Hiç iyi biri olmadığını bile bile bana zararı olmaz deyip devam ettim. Bı süredir ilişkimiz var. İlk günlerden anladım ne denli psikopat olduğunu. Ama baştan beni tehdit etti bırakmaya kalkarsan hayatımı mahvedeceğini çevremdeki herkese teker teker sıkacağını. Aklınıza gelebilecek her türlü kötü işi yapıyor. En pis şeyleri bile yapmış. Sicili suç dolu. Mahkemeleri devam ediyor. Bı kız sevmiş kız bunu bırakınca gitmiş saplanmış kıza bı tane. Ve yanındakilere de. Ben bırakırsam bana daha daha fenasini yapacak. Korkudan en ufak kötü bir şey söyleyemiyorum. Sinirleniyor. Hep huyuna gittim. Bana aşırı bağlandı. Yarım saat sesimi duymadan yapamıyor. Kafayı yiyor. Mecbur geceleri telefonu açık bırakıyorum. Özleyince delirmesin diye. Öyle dinliyor. Ya benimsin ya benim diyor. Benim en küçük üzülmemde kafayı yiyor. Üzene yapmadığını koymuyor. Öyle bir hale geldim ki inanın bana yapacaklarından artık hiç korkmaz oldum. Ama aileme bir şey yapsın ben mahvolurum. Eğer ki başkasıyla evlenmeye kalk o düğünde bir tane sağ can bırakırsam neyim diyor. Aileme asla söyleyemem. Kalpten gider. Benim bunla savaşmaya gücüm yok. Hayatımda bu kadar acımasız bir insan görmedim. Ne olursunuz bana bir fikir verin. Bı de bana en ufak elime bile dokunmasına izin vermedim. Deliriyor benim için. Her dakika istiyorum da istiyorum. Kaçıracağım az kaldı falan. Uyuyamıyorum
Ayrıl iskonto oluyorsa polise git havlayan köpek ısırmaz

Arkadaşlar ne güzel demiş. Gerçekten bu saydiklarini yapsa elini kolunu sallayarak dolaşabilir miydi? Gerçeklik payı birse abartma payı beştir.
Onu pıçaklar, bunu pıçaklar, biri bana omuz atsa tak onu da pıçaklar
Demişsin. Buna gerçekten inanıyor musun?
Adam zaten mahkeme sürecinde. Gidecek bir adamı 'pıçak'layacak, adam da şikayetçi olmayacak. Adam korkup şikayetçi olmasa bile bu tarz olaylarla hastane polisi ilgileniyor. Öyle elini kolunu sallaya sallaya gezemez.
18 yaşında bebe, biraz fazla dizi izlemiş hepsi bu.
Üniversitedeki ev arkadaşımın da bir sevgilisi vardı. O sezon dizilerde ne yaşandıysa adamın başına gelirdi :) yok hapishanede en yakın arkadaşı kendini aşmış, yok bu adamın peşindelermiş,kizi ararlarsa sakın birşey soylememeliymis, yok adamı kaçırmışlar falan...salak salak şeyler. Adamın da gereğinden fazla parası, lüks arabası falan olduğu için kız 'mafya falan herhalde' diye gerçek olduğunu düşünüyordu.
Ama neymiş biliyor musun?
Adam şizofrenmis. Bu olayların hepsi yalan çıktı sonradan.
Seninki de böyle olabilir. Vardır bir iki ufak davası ama sanki onunla duruşmaya mi katıldin? Atıp tutmuştur.
İzlediği dizilerdeki aşkına eşkiya , bıçkın delikanlilara ozenmiştir :p
Adamın kof olduğuna eminim.
Ama sen ne yap biliyor musun? Instagram'da kadininfenniekibi diye bir sayfa var, bir avukat sayfanin başında. Sadece kadın konularıyla ilgileniyorlar. Sana en doğru yolu onlar gösterir. Hatta gönüllü avukatları var her şehirde. Onunla konuşma bile ayarlayabilirsin

Onu yapamam bunu yapamam diyorsun ne diyelim toplanıp geliyoruz ağzını burnunu kırmaya mı diyelim :işsiz: ailene söyleyeceksin tabiki. Tepkileri sert vs olur belki ama kurtulursun

Af da çıkarsa ballı kaymak !
Umarım çıkmadan içeri alırlar da kurtulursun .yalnız şuanda yapman gereKen tek şey şikayet etmek ..korkma ,korktuğunu bildiği için bu kadar cesur davranıyor .dişli ol azıcık ,seni ezemeyecegini hissettir . Saplantılı insanlardan her zaman korkmusumdur. Sen de kork ,tedbirli ol fakat belli etme .adam sana istediği herşeyi yaptiramayacagini bilsin ..

Benim de başımda vardı böyle bir insan bozması ..Çok kibar ,kültürlü ,sözde vizyon sahibi bir adamdı .bir süre sonra ayrılık lafları edilince adamın içinden canavar çıktı ve tehditler başladı .hatta kaçırmaya bile kalktı ..en son bunu dağa kaldırmışlar (kardesim ve arkadaslari) ,bir daha sesini soluğunu duymadım .en son gördüğümde yüzü gözü dağılmıştı ,bide aksiyordu :) o gün bugün yoluma çıkmadı ..tabi ki şiddete karşıyız ama bazen gerekiyor .şimdi sen de ya içeri aldiracaksin ya kaçaçaksın .. yer değiştir ,gerekirse sürekli değiştir ,okumaya falan git ,bulamasın seni

Baştan böyle oldunu bile bile kabul etmisin bu nasıl bir mantık bile bile lades demişsin herkese yapar bana yapmaz diyorsun bundan nasıl emin oldun herkese yapan sana niye yapmasın ki her iş var diyipte kabul etmisin şimdi kendin ve ailen icin korkuyorsun baştan redt edicektin hic başlamıcaktın bunları baştan düşünüp uzak kalıcaktın ailene konuyu acıp savcılğa başvur kendine ve aileni cok zor durumda bırakmısın malesef gördün gibi son pişmanlık fayda etmiyor in shaAllah en kıza zamanda kurtulursun bidahda aynı hatayı yapmasın

Ne savcılıktan ne ölümden ne de bişeydi korkusu var. Ona hiçbir şekilde zarar vermemem ki. Zaten şuan denetim altında. O mahkemelerden de en fazla 2-3 ay yatarmış. Yaşımız aynı ve sanırsam 18olmadan işlediği suçlar. Bu yüzden kurtarıyor
Resit olmadan önce işlediği suçlar 18 den itibaren karıştığı tek bir suçla gün yüzüne çıkar .eğer ıcerde yatarsa ve o suçlar yatmayı gerektirecek ertelenmiş suclarsa onlar da mevcut cezaya eklenir .konunun inandırıcılığı gitti yorumları okudukça ..en kötü ailene anlatırsın şehri terkedersin o kadar tehlikeliyse ..

Back