- 12 Ocak 2010
- 16.669
- 1
- 25.047
- 798
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Asla yatışmaz. Çok iyi tanıyorum. Bana kıyamaz bişey söylerken kıracağım diye korkuyor ama çevremdeki herkesi bitirir. Yurt dışına bile kaçsam bulur beni. Her türlü işi yapıyor çünkü. Bir lafına bakar.
ehehehehe bence de[
Şu mesaja kadar inanmıştım da şimdi inanmıyorum ha yine gerçek olacağını varsayarak diyorum ki ne kadar küçük dünyanız var sizin böyle hepi topu 18-19 yaşında velet bir çaksan nevri döner yok her işi yapıyormuş yurt dışında bile bulurmuş bir lafı yetermiş hadi len derler adama fazla kötü çocuk kitapları okumayın
Bı de bana en ufak elime bile dokunmasına izin vermedim. Deliriyor benim için. Her dakika istiyorum da istiyorum. Kaçıracağım az kaldı falan. Uyuyamıyorum
Ayrıl iskonto oluyorsa polise git havlayan köpek ısırmazBen 19 yaşındayım. Biriyle tanıştım. Hiç iyi biri olmadığını bile bile bana zararı olmaz deyip devam ettim. Bı süredir ilişkimiz var. İlk günlerden anladım ne denli psikopat olduğunu. Ama baştan beni tehdit etti bırakmaya kalkarsan hayatımı mahvedeceğini çevremdeki herkese teker teker sıkacağını. Aklınıza gelebilecek her türlü kötü işi yapıyor. En pis şeyleri bile yapmış. Sicili suç dolu. Mahkemeleri devam ediyor. Bı kız sevmiş kız bunu bırakınca gitmiş saplanmış kıza bı tane. Ve yanındakilere de. Ben bırakırsam bana daha daha fenasini yapacak. Korkudan en ufak kötü bir şey söyleyemiyorum. Sinirleniyor. Hep huyuna gittim. Bana aşırı bağlandı. Yarım saat sesimi duymadan yapamıyor. Kafayı yiyor. Mecbur geceleri telefonu açık bırakıyorum. Özleyince delirmesin diye. Öyle dinliyor. Ya benimsin ya benim diyor. Benim en küçük üzülmemde kafayı yiyor. Üzene yapmadığını koymuyor. Öyle bir hale geldim ki inanın bana yapacaklarından artık hiç korkmaz oldum. Ama aileme bir şey yapsın ben mahvolurum. Eğer ki başkasıyla evlenmeye kalk o düğünde bir tane sağ can bırakırsam neyim diyor. Aileme asla söyleyemem. Kalpten gider. Benim bunla savaşmaya gücüm yok. Hayatımda bu kadar acımasız bir insan görmedim. Ne olursunuz bana bir fikir verin. Bı de bana en ufak elime bile dokunmasına izin vermedim. Deliriyor benim için. Her dakika istiyorum da istiyorum. Kaçıracağım az kaldı falan. Uyuyamıyorum
Resit olmadan önce işlediği suçlar 18 den itibaren karıştığı tek bir suçla gün yüzüne çıkar .eğer ıcerde yatarsa ve o suçlar yatmayı gerektirecek ertelenmiş suclarsa onlar da mevcut cezaya eklenir .konunun inandırıcılığı gitti yorumları okudukça ..en kötü ailene anlatırsın şehri terkedersin o kadar tehlikeliyse ..Ne savcılıktan ne ölümden ne de bişeydi korkusu var. Ona hiçbir şekilde zarar vermemem ki. Zaten şuan denetim altında. O mahkemelerden de en fazla 2-3 ay yatarmış. Yaşımız aynı ve sanırsam 18olmadan işlediği suçlar. Bu yüzden kurtarıyor