- 12 Kasım 2009
- 5.758
- 4.810
- 698
Tespitlerin çok doğru çok güzel yazmışsın.Kendini kandirdiginin farkinda misin? Adamin kafasi ve ruhu hasta. Dolayisiyla sana duydugu sevgi degil saplanti. Böyle tipler bir zarar vereceklerse önce en yakinlarindan başlar. Yani senden. Anlattiklarin cok ciddi seyler. Hem de cok ciddi. Şehri bırak, ülkeyi terk ederdim ben. İzini kaybettirmen lazım. Dava ac falan demiyorum. Cünkü bana kıyamaz beni üzemez vs gibi cümlelerden bu saplatinin hosuna gittigini düsünüyorum. Ama ailene gercekten yazik. Hic bir sekilde onlara böyle bir acı yasatma ve onlara herseyi anlat. Kizarlar falan diyorsun da sen adamin nasil bir manyak oldugunun farkinda misin? Yani asil korkman gereken anne baban degil o. Seni sevmiyor. Önce sana zarar verir. Sadece bir an kuyruguna basmana bakar. Böyle adamlarla oyun olmaz. Kendi kendine daha da çamura batma. Ailene anlat. Ve gerekirse şehir terk edin. Üzülüyorum ailen adına.
Kesinlikle hoşuna bu ilgi gidiyor
Belli yaşı küçük yaptığının farkında bile değil.allahim kız evladımız var böyle pislik insanların şerrinden esirgesin yavrularimizi