• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ablalarım başıma büyük bela aldım. Çok korkuyorum.

Ben çok sıkı bir aileden geliyorum. Şimdiye kadar hiç kimseyle konuşmadım. Biriyle konuştuğumu duysalar bile fena olur. Çok utanıyorum aileme karşı. Ve aileme zarar verirse diye korkuyorum. Biri yanlışlıkla omuz atsa pıçak takan birisi
pıçak takan ne yahu baaattinle mi berabersin:KK53:

Canım benim 183u ara ve onlarla konus. Sana dilekce uzaklaştırma kararı hatta sen istersen sığınma evi konusunda yardımcı olurlar.

183un yanisira bulunduğun sehirdeki baronun kadin haklari komisyonuna gidebilir onlardan da ne yapabilecegini öğrenebilirsin.

Ailene bu adimlardan sonra da açıklayabilirsin bence ama sırf onlar sana kizacak kusecek diye bu yükü tek basina üstlenme.

İlk olarak sen 183u ara hicbir şey olmazsa bir psikolojik destek olur.

Korkma ama tamam mı yalnız değilsin sadece onlemini al.

Ailen seni evden kovmayacaksa dovup sokaga atmayacaksa anlatmalisin. Sadece utanmaksa yani sebebin anlatmalisin. Utanma da bundan cunku bilemezdin olsun bir dahaki sefere daha dikkatli olursun.

Herkes üzerime gelmiş ergen vs. diye. Buraya bunları oturup saatlerce yazacak kadar boş bir insan değilim. Zaten meşgulsün sabahtan beri zar zor girdim. Bu siteyi de kullanmıyorum normalde. Derdim olduğu için girdim. Ben sadece bir arkadaşıma anlattım. Gerçekten güvendiğim bir arkadaşıma. O da aileme anlatacağını söyledi. Neyse yalvara yalvara vazgeçirdim. Sonra bunu o psikopata söyledim. Belki beni ne kadar düşürdüğünü anlar diye. Aileme söyleyecekmiş falan dedim. Söyledikleri karşısında kanım dondu. Arkadaşımın adını istedi. Nasıl aileme söylermiş nasıl bizi ayırırmış. Nasıl beni üzecek bir şey yaparmış falan filan. Anlatamıyorum galiba bana saplanmış durumda her iki kelimesinden biri saçının bir teline 300 mermi diye. Tamam kabul ediyorum serseri kekonun teki. Çelişkili bir durum yok yani ortada. Onu bırakmadığım sürece bana asla zarar vermeyeceğini söyledi. Ki öyle bir şey olsa dokunmaya çalışırdı. Sorun ayrıldıktan sonra bana yapacakları

Bir de kendinden soğut demişsiniz. Bir şeye zorlanmasını veya beni sana vermezler falan demem aşırı derecede sinirlerini bozuyor. Aldığı şeyleri bırakması için zorladım, başının etini yedim uyuşturucuyu tercih eder diye. Bıraktı çocuk. Bı de vermezler işin yok gücün yok. Ben farklıyım universite okuyorum sen lise bile okumamışsın falan diyordum. Farklarımızdan bahsedince de deli oluyordu. Bugün gelmiş açıktan okumaya başlayacağım dedi. Bırakmıyor her türlü yolu deniyorum olmuyor

Canım benim 183u ara ve onlarla konus. Sana dilekce uzaklaştırma kararı hatta sen istersen sığınma evi konusunda yardımcı olurlar.

183un yanisira bulunduğun sehirdeki baronun kadin haklari komisyonuna gidebilir onlardan da ne yapabilecegini öğrenebilirsin.

Ailene bu adimlardan sonra da açıklayabilirsin bence ama sırf onlar sana kizacak kusecek diye bu yükü tek basina üstlenme.

İlk olarak sen 183u ara hicbir şey olmazsa bir psikolojik destek olur.

Korkma ama tamam mı yalnız değilsin sadece onlemini al.
Bu adımları aileme gerek duymadan yapabilir miyim? Kimseye güvenemiyorum. Aileme söylerler mi ?

Ben 19 yaşındayım. Biriyle tanıştım. Hiç iyi biri olmadığını bile bile bana zararı olmaz deyip devam ettim. Bı süredir ilişkimiz var. İlk günlerden anladım ne denli psikopat olduğunu. Ama baştan beni tehdit etti bırakmaya kalkarsan hayatımı mahvedeceğini çevremdeki herkese teker teker sıkacağını. Aklınıza gelebilecek her türlü kötü işi yapıyor. En pis şeyleri bile yapmış. Sicili suç dolu. Mahkemeleri devam ediyor. Bı kız sevmiş kız bunu bırakınca gitmiş saplanmış kıza bı tane. Ve yanındakilere de. Ben bırakırsam bana daha daha fenasini yapacak. Korkudan en ufak kötü bir şey söyleyemiyorum. Sinirleniyor. Hep huyuna gittim. Bana aşırı bağlandı. Yarım saat sesimi duymadan yapamıyor. Kafayı yiyor. Mecbur geceleri telefonu açık bırakıyorum. Özleyince delirmesin diye. Öyle dinliyor. Ya benimsin ya benim diyor. Benim en küçük üzülmemde kafayı yiyor. Üzene yapmadığını koymuyor. Öyle bir hale geldim ki inanın bana yapacaklarından artık hiç korkmaz oldum. Ama aileme bir şey yapsın ben mahvolurum. Eğer ki başkasıyla evlenmeye kalk o düğünde bir tane sağ can bırakırsam neyim diyor. Aileme asla söyleyemem. Kalpten gider. Benim bunla savaşmaya gücüm yok. Hayatımda bu kadar acımasız bir insan görmedim. Ne olursunuz bana bir fikir verin. Bı de bana en ufak elime bile dokunmasına izin vermedim. Deliriyor benim için. Her dakika istiyorum da istiyorum. Kaçıracağım az kaldı falan. Uyuyamıyorum
Aaah kızlarımız ah!
Ailenden fırça yemek istemediğin için söylemediğin adamdan dayak yemeyi, tecavüze uğramayı, yada daha kötüsünü yaşamayı tercih ediyorsan bravo ne diyelim!

Ek olarak ısıracak köpek dışını göstermez. Tek kurtuluşun ailene ve devlete sığınmak.

Ben çok sıkı bir aileden geliyorum. Şimdiye kadar hiç kimseyle konuşmadım. Biriyle konuştuğumu duysalar bile fena olur. Çok utanıyorum aileme karşı. Ve aileme zarar verirse diye korkuyorum. Biri yanlışlıkla omuz atsa pıçak takan birisi
sizde atıyorsunuz hemde bol kepçe.
bukadar insana zarar vereceksin sonra da serbest kalacaksın bir de sizin aileniz çok sıkı ne ara görüşüyor buluşuyor eve giriyorsunuz
ders çalışmaya diye evden çıkanlardan mısın.
aman bir pıcak da bu konuya atsın kesilsin konu

sizde atıyorsunuz hemde bol kepçe.
bukadar insana zarar vereceksin sonra da serbest kalacaksın bir de sizin aileniz çok sıkı ne ara görüşüyor buluşuyor eve giriyorsunuz
ders çalışmaya diye evden çıkanlardan mısın.
aman bir pıcak da bu konuya atsın kesilsin konu
Neden bu kadar tepki gösterildiğini anlayamamıyorum. Bana böyle anlattı. Ben de olduğu gibi yazdım. Belki dediğiniz gibi sallıyor bol keseden. Bu kadar rahatsız ettiyse bakmadan geçin. Sizce bu kadar korkarken buluşmaya gider miyim? Neredeyse hiç bulusmuyorum yalan söyleyip

Neden bu kadar tepki gösterildiğini anlayamamıyorum. Bana böyle anlattı. Ben de olduğu gibi yazdım. Belki dediğiniz gibi sallıyor bol keseden. Bu kadar rahatsız ettiyse bakmadan geçin. Sizce bu kadar korkarken buluşmaya gider miyim? Neredeyse hiç bulusmuyorum yalan söyleyip
neden mi?
ailenizi arka plana attıgınız için göya onlar dan korktugunuz için göya ailenize birşey yapabilir diye düşündügünüz için.
ailenizin iki tokatı sizi hayat dan almaz
böyle tiplerin degnegi babanız ananız olacak ama siz hala adam öyle adam böyle
hee birde liseye yaxılmış içtigi zıkkımı bırakmış demişsiniz iyi adam edecek gibisiniz

Bu adımları aileme gerek duymadan yapabilir miyim? Kimseye güvenemiyorum. Aileme söylerler mi ?

Yok kanunen soylememeleri gerekir zaten 183te benim bildigim sosyal hizmet calisani var bu konularda uzman olan. Israrli takip, siddet, hepsi 6284 sayılı kadına karsi şiddetin onlenmesikanunu ile düzenlenmiş ve bu kanunda alabileceğiniz tedbirler var aynı zamanda birini tehdit etmek huzirunu kacirmak da TCK kapsamında suc. ailenizin de bilmediğini öğrenmesini istemediğinizi soyleyin en azindan size seceneklerinizi anlatirlar tecrubeli kisiler o hattaki insanlar.

19 yaşındasınız .böyle güzel caglarinizi böyle insanlar için maffetmeye değermi her türlü işi yapıyor diyorsunuz.birgün size zararvermeyeceğini nerden biliyorsunuz.size kalkıp haramdan helaldan bahsetmiyecegim .ama bence yanlış yapıyorsunuz

Ben 19 yaşındayım. Biriyle tanıştım. Hiç iyi biri olmadığını bile bile bana zararı olmaz deyip devam ettim. Bı süredir ilişkimiz var. İlk günlerden anladım ne denli psikopat olduğunu. Ama baştan beni tehdit etti bırakmaya kalkarsan hayatımı mahvedeceğini çevremdeki herkese teker teker sıkacağını. Aklınıza gelebilecek her türlü kötü işi yapıyor. En pis şeyleri bile yapmış. Sicili suç dolu. Mahkemeleri devam ediyor. Bı kız sevmiş kız bunu bırakınca gitmiş saplanmış kıza bı tane. Ve yanındakilere de. Ben bırakırsam bana daha daha fenasini yapacak. Korkudan en ufak kötü bir şey söyleyemiyorum. Sinirleniyor. Hep huyuna gittim. Bana aşırı bağlandı. Yarım saat sesimi duymadan yapamıyor. Kafayı yiyor. Mecbur geceleri telefonu açık bırakıyorum. Özleyince delirmesin diye. Öyle dinliyor. Ya benimsin ya benim diyor. Benim en küçük üzülmemde kafayı yiyor. Üzene yapmadığını koymuyor. Öyle bir hale geldim ki inanın bana yapacaklarından artık hiç korkmaz oldum. Ama aileme bir şey yapsın ben mahvolurum. Eğer ki başkasıyla evlenmeye kalk o düğünde bir tane sağ can bırakırsam neyim diyor. Aileme asla söyleyemem. Kalpten gider. Benim bunla savaşmaya gücüm yok. Hayatımda bu kadar acımasız bir insan görmedim. Ne olursunuz bana bir fikir verin. Bı de bana en ufak elime bile dokunmasına izin vermedim. Deliriyor benim için. Her dakika istiyorum da istiyorum. Kaçıracağım az kaldı falan. Uyuyamıyorum
En iyisi sen kendinden soğut. Çirkin bakımsız ol. İğrenç olucak ama gerekirse ter kok, kıl tüy alma bi süre, yanında sesli şekilde burnunu sil filan... Ne bileyim seni çirkin görürse kendi vazgeçer senden belki

Benzer bir durum senden daha ufak yaşlarda kuzenimin başına geldi. Babaları da evde yoktu üstelik. Maşallah anne hepsine yetti.

Aylarca deli oldular kızın, neyi olduğunu bulamadılar. Uyuşturucu kullandığına kadar düşündüler. Sağlık okuyordu üstelik! Incık cincik her şeyini karıştırıp zorla buldu ablası.

Sonuç? Aile işin içine girdi, mahkemeye verdi, birkaç ay daha uğraştılar ama kuzenim rahatladı, bi nefes aldı, kendine geldi. Şimdi evli ve çocuğu var. Zamanında yaşanılan olaylar, mahkemeler akıllara gelmiyor.

Zor bir durum. Belki dediklerini de yapar. Sen isteklerini yapmadığında, ailen ona vermek istemediğinde ne olacak? Sırf "çevrene sıkacak" korkusuyla niye bu eziyeti yaşatacaksın?

Başına ne geldiğini, senin ne düşündüğünü bilmiyorlar. Bu ne kadar zor bir durum haberin var mı senin? Her ne koşulda olursa olsun onlar karşındaki insandan daha tecrübeli. Belki gençliklerinde başların bu tarz bir olay geldi ve alt ettiler. Ne biliyorsun?

Anlatmaz da saklarsan zarar vermeyeceğinin garantisi var mı?

İsmini vermeden polise şikayet et. Hatta uyuşturucu içiyor satıyorsa falan şikayet et ismini vermeden ihbarda falan bulun. 18 yıl çıkamaz.

Sana çok sinirlendim ve kızdım burdan.yahu kızım yavrum sen bu yaşta böyle pislik insanları niye buluyorsun.allah aşkına bulaşmayın soyle serserileri.seni ailen ne zorluklarla büyüttü.boyle pislik insanlar seni harcasın diyemi doğurdu annen.benim evladıma böyle biri adamsın Allah korusun evlerden uzak onu ellerimle bogardim .sende ailene söyleyeceksin başka yolun yok elin itine sakın bişey yapacak diye boyun egme

Bana kıyamaz bişey söylerken kıracağım diye korkuyor ama çevremdeki herkesi bitirir.
Kendini kandirdiginin farkinda misin? Adamin kafasi ve ruhu hasta. Dolayisiyla sana duydugu sevgi degil saplanti. Böyle tipler bir zarar vereceklerse önce en yakinlarindan başlar. Yani senden. Anlattiklarin cok ciddi seyler. Hem de cok ciddi. Şehri bırak, ülkeyi terk ederdim ben. İzini kaybettirmen lazım. Dava ac falan demiyorum. Cünkü bana kıyamaz beni üzemez vs gibi cümlelerden bu saplatinin hosuna gittigini düsünüyorum. Ama ailene gercekten yazik. Hic bir sekilde onlara böyle bir acı yasatma ve onlara herseyi anlat. Kizarlar falan diyorsun da sen adamin nasil bir manyak oldugunun farkinda misin? Yani asil korkman gereken anne baban degil o. Seni sevmiyor. Önce sana zarar verir. Sadece bir an kuyruguna basmana bakar. Böyle adamlarla oyun olmaz. Kendi kendine daha da çamura batma. Ailene anlat. Ve gerekirse şehir terk edin. Üzülüyorum ailen adına.

Back