burda insan uzun uzun yaşadığını yazamıyorHayır yazdıkları celiskili.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
burda insan uzun uzun yaşadığını yazamıyorHayır yazdıkları celiskili.
pıçak takan ne yahu baaattinle mi berabersinBen çok sıkı bir aileden geliyorum. Şimdiye kadar hiç kimseyle konuşmadım. Biriyle konuştuğumu duysalar bile fena olur. Çok utanıyorum aileme karşı. Ve aileme zarar verirse diye korkuyorum. Biri yanlışlıkla omuz atsa pıçak takan birisi
Eşkiya dünyaya hükümdar olmuş olabilir :)Hangi dizi bu
Bu adımları aileme gerek duymadan yapabilir miyim? Kimseye güvenemiyorum. Aileme söylerler mi ?Canım benim 183u ara ve onlarla konus. Sana dilekce uzaklaştırma kararı hatta sen istersen sığınma evi konusunda yardımcı olurlar.
183un yanisira bulunduğun sehirdeki baronun kadin haklari komisyonuna gidebilir onlardan da ne yapabilecegini öğrenebilirsin.
Ailene bu adimlardan sonra da açıklayabilirsin bence ama sırf onlar sana kizacak kusecek diye bu yükü tek basina üstlenme.
İlk olarak sen 183u ara hicbir şey olmazsa bir psikolojik destek olur.
Korkma ama tamam mı yalnız değilsin sadece onlemini al.
Aaah kızlarımız ah!Ben 19 yaşındayım. Biriyle tanıştım. Hiç iyi biri olmadığını bile bile bana zararı olmaz deyip devam ettim. Bı süredir ilişkimiz var. İlk günlerden anladım ne denli psikopat olduğunu. Ama baştan beni tehdit etti bırakmaya kalkarsan hayatımı mahvedeceğini çevremdeki herkese teker teker sıkacağını. Aklınıza gelebilecek her türlü kötü işi yapıyor. En pis şeyleri bile yapmış. Sicili suç dolu. Mahkemeleri devam ediyor. Bı kız sevmiş kız bunu bırakınca gitmiş saplanmış kıza bı tane. Ve yanındakilere de. Ben bırakırsam bana daha daha fenasini yapacak. Korkudan en ufak kötü bir şey söyleyemiyorum. Sinirleniyor. Hep huyuna gittim. Bana aşırı bağlandı. Yarım saat sesimi duymadan yapamıyor. Kafayı yiyor. Mecbur geceleri telefonu açık bırakıyorum. Özleyince delirmesin diye. Öyle dinliyor. Ya benimsin ya benim diyor. Benim en küçük üzülmemde kafayı yiyor. Üzene yapmadığını koymuyor. Öyle bir hale geldim ki inanın bana yapacaklarından artık hiç korkmaz oldum. Ama aileme bir şey yapsın ben mahvolurum. Eğer ki başkasıyla evlenmeye kalk o düğünde bir tane sağ can bırakırsam neyim diyor. Aileme asla söyleyemem. Kalpten gider. Benim bunla savaşmaya gücüm yok. Hayatımda bu kadar acımasız bir insan görmedim. Ne olursunuz bana bir fikir verin. Bı de bana en ufak elime bile dokunmasına izin vermedim. Deliriyor benim için. Her dakika istiyorum da istiyorum. Kaçıracağım az kaldı falan. Uyuyamıyorum
sizde atıyorsunuz hemde bol kepçe.Ben çok sıkı bir aileden geliyorum. Şimdiye kadar hiç kimseyle konuşmadım. Biriyle konuştuğumu duysalar bile fena olur. Çok utanıyorum aileme karşı. Ve aileme zarar verirse diye korkuyorum. Biri yanlışlıkla omuz atsa pıçak takan birisi
Neden bu kadar tepki gösterildiğini anlayamamıyorum. Bana böyle anlattı. Ben de olduğu gibi yazdım. Belki dediğiniz gibi sallıyor bol keseden. Bu kadar rahatsız ettiyse bakmadan geçin. Sizce bu kadar korkarken buluşmaya gider miyim? Neredeyse hiç bulusmuyorum yalan söyleyipsizde atıyorsunuz hemde bol kepçe.
bukadar insana zarar vereceksin sonra da serbest kalacaksın bir de sizin aileniz çok sıkı ne ara görüşüyor buluşuyor eve giriyorsunuz
ders çalışmaya diye evden çıkanlardan mısın.
aman bir pıcak da bu konuya atsın kesilsin konu
neden mi?Neden bu kadar tepki gösterildiğini anlayamamıyorum. Bana böyle anlattı. Ben de olduğu gibi yazdım. Belki dediğiniz gibi sallıyor bol keseden. Bu kadar rahatsız ettiyse bakmadan geçin. Sizce bu kadar korkarken buluşmaya gider miyim? Neredeyse hiç bulusmuyorum yalan söyleyip
Bu adımları aileme gerek duymadan yapabilir miyim? Kimseye güvenemiyorum. Aileme söylerler mi ?
En iyisi sen kendinden soğut. Çirkin bakımsız ol. İğrenç olucak ama gerekirse ter kok, kıl tüy alma bi süre, yanında sesli şekilde burnunu sil filan... Ne bileyim seni çirkin görürse kendi vazgeçer senden belkiBen 19 yaşındayım. Biriyle tanıştım. Hiç iyi biri olmadığını bile bile bana zararı olmaz deyip devam ettim. Bı süredir ilişkimiz var. İlk günlerden anladım ne denli psikopat olduğunu. Ama baştan beni tehdit etti bırakmaya kalkarsan hayatımı mahvedeceğini çevremdeki herkese teker teker sıkacağını. Aklınıza gelebilecek her türlü kötü işi yapıyor. En pis şeyleri bile yapmış. Sicili suç dolu. Mahkemeleri devam ediyor. Bı kız sevmiş kız bunu bırakınca gitmiş saplanmış kıza bı tane. Ve yanındakilere de. Ben bırakırsam bana daha daha fenasini yapacak. Korkudan en ufak kötü bir şey söyleyemiyorum. Sinirleniyor. Hep huyuna gittim. Bana aşırı bağlandı. Yarım saat sesimi duymadan yapamıyor. Kafayı yiyor. Mecbur geceleri telefonu açık bırakıyorum. Özleyince delirmesin diye. Öyle dinliyor. Ya benimsin ya benim diyor. Benim en küçük üzülmemde kafayı yiyor. Üzene yapmadığını koymuyor. Öyle bir hale geldim ki inanın bana yapacaklarından artık hiç korkmaz oldum. Ama aileme bir şey yapsın ben mahvolurum. Eğer ki başkasıyla evlenmeye kalk o düğünde bir tane sağ can bırakırsam neyim diyor. Aileme asla söyleyemem. Kalpten gider. Benim bunla savaşmaya gücüm yok. Hayatımda bu kadar acımasız bir insan görmedim. Ne olursunuz bana bir fikir verin. Bı de bana en ufak elime bile dokunmasına izin vermedim. Deliriyor benim için. Her dakika istiyorum da istiyorum. Kaçıracağım az kaldı falan. Uyuyamıyorum
Kendini kandirdiginin farkinda misin? Adamin kafasi ve ruhu hasta. Dolayisiyla sana duydugu sevgi degil saplanti. Böyle tipler bir zarar vereceklerse önce en yakinlarindan başlar. Yani senden. Anlattiklarin cok ciddi seyler. Hem de cok ciddi. Şehri bırak, ülkeyi terk ederdim ben. İzini kaybettirmen lazım. Dava ac falan demiyorum. Cünkü bana kıyamaz beni üzemez vs gibi cümlelerden bu saplatinin hosuna gittigini düsünüyorum. Ama ailene gercekten yazik. Hic bir sekilde onlara böyle bir acı yasatma ve onlara herseyi anlat. Kizarlar falan diyorsun da sen adamin nasil bir manyak oldugunun farkinda misin? Yani asil korkman gereken anne baban degil o. Seni sevmiyor. Önce sana zarar verir. Sadece bir an kuyruguna basmana bakar. Böyle adamlarla oyun olmaz. Kendi kendine daha da çamura batma. Ailene anlat. Ve gerekirse şehir terk edin. Üzülüyorum ailen adına.Bana kıyamaz bişey söylerken kıracağım diye korkuyor ama çevremdeki herkesi bitirir.